כ"ו באלול תשע"ח 10:57
מה עדיף-נרות או זריקות?
אני רק בשבוע 12 והרופא אמר כבר להתחיל נרות.. זה. לא מוקדם מידי?
כ"ו באלול תשע"ח 16:42
השאלה לא הכי מובנת...
צוואר קצר עכשיו או בהריון קודם? אם בעבר מאיזה שבוע? וכמה עכשיו?
חוץ מזה זה תמיכה הורמונלית. זה לא יכול להזיק.. אז אם הרופא המליץ למה את מסתפקת??
לגבי זריקה או נרות מבחינת נוחיות ונעימות וודאי עדיף נרות. אם הרופא ממליץ על נרות כנראה שזה מספיק ומתאים לך.
בהצלחה!
כ"ו באלול תשע"ח 23:40
ממה שנשמע כנראה שאני באמת צריכה להתחיל.. בהריון הקודם משבוע 34 הייתי בפתיחה 4 . ילדתי ב36. לא ידעתי בכלל שיש לי צוואר קצר..
תודה רבה לכולכן!! אתחיל עם הנרות ונקווה שיסתדר
כ"ז באלול תשע"ח 07:14
כ"ו באלול תשע"ח 18:57

היתרון של נרות - את עושה בעצמך (בדכ כל יום או פעמיים ביום) כשצריך בבית. אבל זה מלוכלך ולא נעים האזור שם (כי חלק יוצא החוצה במהלך היום)

היתרון של זריקה - זה התעסקות רק של פעם בשבוע, אבל צריך בשביל זה להגיע לקופת חולים ולוודא שיש שם אחות טובה שיודעת להזריק טוב כדי שלא יהיו גושים וגם שזה דקירה (למי שקשה לה עם דקירות...)

בהריון הראשון הייתי עם הנרות עד שבוע 12 ולא נהנתי מהם.

בהריון הזה (רביעי) לא הרשו לי נרות אלא רק זריקות. מקבלת כבר משבוע 16. בהתחלה פחדתי אבל עובר ממש טוב.

כ"ו באלול תשע"ח 19:24

בד"כ למקרים הקלים נותנים נירות ולמורכבים יותר זריקות.

אני התחלתי נרות בשבוע 16.

כ"ז באלול תשע"ח 07:13
אבל בדרך כלל הוא מעדיף לתת זריקות כי כך הוא בטוח שאכן לוקחים.
ונרות אפשר לשכוח.
כ"ז באלול תשע"ח 07:12
עדיף להתחיל לפני שיש בעיות.

אני השתמשתי בהריון תאומים וזה שמר לי על צואר ארוך ב"ה.

כ"ז באלול תשע"ח 17:04
בהריון השני לקחתי נרות משבוע 16 (בגלל לידה ראשונה בשבוע 35) בשבוע 28 התחיל קיצור צוואר משמעותי (10 מ"מ) והייתי בשמירה עד הלידה בשבוע 35. בהריון הנוכחי התחלתי זריקות בשבוע 17 וההתעסקות הרבה יותר נקייה וקלה. לא כ"כ מציק. בינתיים אני בשבוע 34 ללא קיצור צוואר. אני נמצאת בשמירה בגלל צירים מוקדמים משבוע 28
כ"ח באלול תשע"ח 23:24
תראי איך שאצלך זה שיצאת לשמירה מראש חסך לך את קיצור הצואר.

בהצלחה... מאחלת לך עוד חודש לפחות.

אולי יעניין אותך