פורום נסיונות פעילים
בהנהלת: ענבל
מכתב פתיחה
בואו ניתן למקלדת לכתובשוליינית
כמו אחותי לא היה דומה אז אני לא ישן ואני יכולה לשכוח מהתוכנית הזאת הראל מי זה תכננו יאללה כי אנחנו בישראל ולא אני הולכת לחזור לפעילות עושים מעגל ענק מלא זמן לא אכלתי ככ הרבה יותר משעמם מאשר בשיעורים שיעור
חחחח אני גם רוצהMasterpiece
לא יודע אם יש לכם בבית החלו החיפושים אחרי זה לא רק שלא יהיה לך את זה אבל אני רוצה לעשות שרוול ארוך יותר טוב מאשר קונה רכבים להשכרה בברזיל חלקם של כל אדם לרבות לבצע את ההזמנה שלי לא במכסה.
טוב אני גם.מתנחלת גאה!
אני לא יודעת מה לעשות עם זה לא אנושי עונה לי ואני רוצה ללכת ומחפשת עם זאת לא יאשפזו אני אנסה למצוא את הפרטים הבאים בזמן העלאת השאלה היא שאלה למומחים אני אנסה למצוא את הפרטים הללו אני צריכה לעשות לעצמי לבזבז את הכסף מחר בבוקר להביא את זה אתמול הייתי חולה על הכיתה שלי אלופה בדיונים השונים וכמו כן גם אני רוצה לבקש סליחה ממי שאני רוצה.
מצטרפתגלים.
מה איתך? בסוף השבוע האחרון בכלכלה, מלחמת העולם הראשונה מימין לשמאל הישראלי הראשון שלי .. לא חבדניקים פה ושם אבל אני חושב שזה יהיה טוב יותר עם מבצעי הבזק של חבד י-ם. לא רק שלא הלכתי לקעמפ מכל הסוגים של מוריה ספרים מאת הרב יובל הכהן על מה אני רוצה ללמוד חברותא או משו כזה דבר בלתי אפשרי עם תכנון נאות קדומים.
הלו! תנו קרדיט, זה המצאה שלי!ההוא גברא
זה היה סתם ספטמבר של החיים פתאום אני מבין את זה אבל אני חושב שזה לא קרה לי עם חבר שלי איך לחסוך בעלויות של טיסות אלו עשוי להיות אזרח ישראלי מכוער שאתם מכירים את זה אבל אני אוהב אותך יותר ממני להגיב על חייו של החיים והם לא יכירו במדינה יהודית בן אדם בן כלב לצפייה ישירה
|נותן קרדיט|מתנחלת גאה!
זה הדבר הכיף בתבלפועל במהאחרונה
לא יודע מה זה אומר על הסרט הקריאה של ילדי ישראל מציירים את המחר שלי שמעון פרס תנחומים למשפחה המורחבת של צוות תמיכה חדש קבלו את עידו בן דב בן אדם מהירות פותח את זה יותר טוב מזה מרחק של כמה עשרות מטרים מעל פני הים בתוך פנינת טבע אתם מוזמנים להציע הצעות לשיפור
..זית שמן ודבשאחרונה
נסיון פעיל.
מראים כאן מה ההפרש בין הטמפ' בגובה 850 מ"ב הצפויה ביום ראשון לבין הטמפ' הממוצעת ליום זה.
..זית שמן ודבש
אולי גשם קל בצפון ובחוף ביום ראשון
נסיון פעילקפיץ
מאוד
קצת מכוער, אבל נתרגל
ועכשיו חזרתי למחשבקפיץ
את החיצים כאן צריך לתקן ואת כל השאר גם קצת
אבל נראה נחמד, ואכן מהיר יותר ופחות מציק
שלוםזית שמן ודבשאחרונה
..זית שמן ודבש
נו באמת, ש"ס מקבלת רק 7 מנדטים? לא אמין.
בליץ החקיקה עולה ביוקר: הקואליציה נופלת ל-48 מנדטים בלבד | סקר מנדטים