אנשיםזמרת מיוחדת
אם לא הבנתם אז אני אוקראינית ואני יודעת לתת מכות .
וסבא שלי היה מתאבק ודוד שלי מאמן אומניות לחימה ואבא שלי מתפלל שהם יצליחו כי הוא רב..
אז תזהרו!!
אני לא ישב בשקט אם תאיימו עלי..
ואדוננו אחיין שלי חוזר מחר והוא יעזור לי @גיבעוננח

@תהיללווששששש
@ארי1
@נזק מנוזק
אוקיי, פרשתי.ארצ'יבלד
את מכה בסנוריןלהיות בשמחה!!!

אני תמיד מנסה להבין איך יש לכם כח לעשות ככ הרבהלהיות בשמחה!!!

על העתק הדבק, שמעת?אור שחור

אבל איך לראשון יש כח?ארצ'יבלד
זה בשביל האחרים!!ארצ'יבלד
D------------------------------------
כמו שיש לך כוח לכתוב את ההודעה הזו...אור שחור

אפילו יותר קללהיות בשמחה!!!

לזה תמיד יש לי כח!!ארצ'יבלד

שמים לב...כפכף פוזל

מממ... מעולה, לילה טוב!!ארצ'יבלד
לילה טוב?כפכף פוזל

סיימתי להשוויץארצ'יבלד
אה שוויצר!כפכף פוזל

התכוונתי לארץ שוויץ!!ארצ'יבלד
עכשיו סיימתי סופית להשוויץ
יופי.כפכף פוזל

מתי המשך?

דקה, דקה וחצי כזה..?

שוויצר!כפכף פוזלאחרונה

תזהרי את!!כפכף פוזל

פטישפטישפטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​הפטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​הפטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​הפטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​הפטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​הפטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​הפטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​פטיש​​​​​​​​​​​​​​

אם היה לי כח לעשות העתק הדבר חכי..כפכף פוזל

תזהרי כי ישלי הרבה כוחזמרת מיוחדת
מחזיר!!ארצ'יבלד

אאממ..כפכף פוזל

סבא שלי היה בצנחנים

דוד שלי בתותחנים

אבא שלי מאמן קרב מגע וכל מיני אומנויות לחימה

עוד דוד בחיל הים

ועוד דוד בצנחנים

עוד משו?

נשמע כמו תזהרח ממני אבא שלי שוטר ודוד שלי חיילפיצוחית
זמרת מיוחדת
לא סבא שלי מתאבק..
אני חוזר היוםSolomon
יששששששששששש!!!!זמרת מיוחדת
אני רועדת מפחד!!!כפכף פוזל

אל תקחי את זה ברצינות

"אל תקחי את זה ברצינות "ליידי מאדם מיס

נו ואז?אור שחור

אנחנו 3 על אחד!! (את לא נחשבת)ארצ'יבלד
קדימה!!

זמרת מיוחדת
על אחת אוקראינית שאני כמו 3
@הדובדבן שבקצפת
את לא נחשבתכפכף פוזל

|בורח|ארצ'יבלד
חייבת להגיד ששיעשעת אותי מתוקית😘לעבדך באמת!
למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי
כבר לא כל כך פעילrakonto
הא?

אולי יעניין אותך