התבודדות מתוך ישוב הדעתהודתי ונושעתי
רציתי לשתף אותכם ולחזק אותכם בהשגחה שקרתה לי לפני מס שנים ..לאחר לידת בני השלישי הייתי 4 שנים אחרי נישואי ילדה בת 24 שחוזרת בתשובה מבית לא בריא הגעתי לנישואי עם המון פצעי ילדות שדי התפוצצו אחרי הלידה הזאת ...שהייתי בבית עם בני בן ה3 חודשים פתאום נתקפתי בהרגשה קשה נפשית שהובילה לדיכאון עמוק אני שלא ידעתי כיצד להתמודד כי מבחינתי כדורים היו רק ל"משוגעים"התפללתי ובכיתי עשיתי התבודדות שההרגשה הזאת תעזוב אותי בעלי עזר לי המון יאמר לזכותו .נסענו לקברות צדיקים התפללנו המון אך הישועה טרם הגיע חיפשתי רק שיעבור לי ופחות עשיתי חשבון נפש אך הקדוש ברוך הוא לא חפץ במות הרשע אלא כי שב מדרכו וחיה ..ךא יכולתי יותר לשאת זאת זה היה כמו מוות בהשגחה פרטית ביה בבייתי הספר בשדה יער של הרב שלום ארוש ושם כתוב כיצד להתבודד מה ה מבקש מאיתנו ופרק נוסף חשוב ביותר שנקרא תפילת אס או אס ישועה שצריך מיד ואני אמא ל3 ילדים הייתי צריכה ישועה כאן ועכשיו ההתבודדות המיוחדת הזאת נקראת התבודדות 6 שעות כן כן מה ששמעתם 6 שעות להודות על הצרה שבגללה ובזכותה עצרנו הכל כי בלעדיה לא היינו מעמיקים בחשבון נפש ולעשות תשובה בשש שעות אפשר לבחון הכל ולבקש מה שיראה לנו איפה טעינו וכמובן לבקש ישועה ישבתי לי עם ה עישנתי שתיתי אכלתי בזמן התפילה יום כיף עם אבא הכל באהבה כי עצם הצרה היא הישועה ה כל יכול אך הוא רצה את תדו ת ליבי את ישוב הדעת שלי הוא פשוט אמר לי בתקופה הזאת ביתי הבאתי אותך אליי שתעצרי ותתבונני לא היה דרך אחרת לעצור אותך אני אוהב אותך אך כדי להתקדם את חייבת לעצור לעשות חשבון נפש ..אני הייתי מאוד כעסנית יכולתי להרוס בכעס שלי וכשהגיע הדיכאון הכעס והגאוןה שהיו בי ממש הצטמקו נמסו כשאדם מרגיש כבוי שה קצת מסתתר מפניו אין גאווה אין כעס שהלב בוכה רק אלוקים שומע ואכן הוא שמע שעשיתי תשובה על הכעס והבטחתי שיותר לא אהרוס בכעס כלום שבם אם אכעס כי אני בן אדם כשהכעס יתגבר אעצוררררר אזכר בתקופה ובדכאון וישר אעצור כך הבטחתי ובתום השש שעות נושעתי ב10 דקות האחרונות הדיכאון עבר זוהי השגחה נפלאה שקרתה לי כמובן שיש עבודה יומיומית אך למי שיש צרה שצריך ישועה מיידית זוהי בהחלט העצה מבלי לפחד מהזמן יום כיף עם אבא לאכול לשתות לשיר להשתעמם לדבר להודות לבכות לבקש ה הוא חבר הוא אבא אוהב והמתנה הכי גדולה היא שזכיתי לדעת ולראות השגחה במו עיניי כלי שילווה אותי לכל החיים שאצטרך ישועה כי נושעתי שם וזאת אזכור תמיד תודה אבא
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי
כבר לא כל כך פעילrakonto
הא?
בואנה מה נהיה פה כל היום מבקשים סרטיםשִׁירָה

לכו לחפש במקומות אחרים או שאל תחפשו בכלל

מההוולטרוןאחרונה
קפוץ לי

אולי יעניין אותך