ב"ה אחרי כל שרשורי הפריקה / תסכול / צער ... ה' הטוב האיר בי מטובו!
שרשרת אירועים משמחים, ואיך הכל מדוייק בדיוק נפלא, כמה הפנים מאיר החוצה כמו קרן שמש.
ווידוי קטן: (אם בענייני תשובה עסקינן)
התפללתי לה' שיעזור לי להעיר ולהאיר - בעיקר לעצמי, ובכך להשפיע טוב על נשמות ישראל
למרות שבמבט אנושי זה נראה ההפך,
וכן, בתקופה האחרונה, -ובעצם כך זה תמיד רק לא שמתי לב- ה' עזר לי להיות כלי לאורו, לחזק את מה שצריך, ולהאיר במעט את הנקודות הנחשכות ובהחלט לקבל מאורו דרך שליחים נאמנים.
במיוחד בעניניי שידוכים נתקלתי לא מעט פעמים בהתאמת כיפה לחצאית, שכל קשר בינם לבין המציאות מקרי בהחלט\
לי ה' נתן בונוס (כותבת בשיא הרצינות) והעניק לי מסננת - אזכה רק במי שאני מתאימה לו.
בשידוכים על הנייר / וואטסאפ וכו אני נתקלת בלא מעט שידוכים בלתי קשורים בעליל - וכל פעם שאני מסרבת - אני בוכה על הרגשת הצביעות המדומה שלי וברור שאני מבינה למה מסרבים לי מהצד השני מבחינת הפרטים היבשים,-לא מתחתנים כדי לעשות טובה לצד השני או אפילו לעצמך, (כשזוג מתארס השמחה שלי עצומה אבל מיד אח"כ אני מתפללת שהבית שיבנו יהיה בניין עדי עד!)
אבל... קשה לי להכיל דבר אחד וזה חלילה לא נכתב מתוך גאווה,
איך זה שכשאותם שדכנים / מכרים שמציעים רואים אותי בזמן אמת
הם מופתעים ויש להם מבט של "לא ככה דמיינתי אותך" ( גם מבחינת העטיפה וגם מבחינת המתנה)
/ לא רוצה שיתפעלו כשאני פותחת את הפה- לא בא לי שיקראו רק משפטים חלולים מתוכן/ ולא רוצה שחברות שלי ירגישו חסרות אונים לנוכח חסרוני..
וכנ"ל לגביי- לא רוצה לי להיות שיפוטית/ להכניס לתבניות / להניח הנחות שגויות
אבל ה' ברא כך את עולמנו- עם מלבושים רבים, כואבים ודוקרים.
והאתגרים שלנו מבטאים את תהילתו בעולם
ובכל קושי, אנחנו מתפרקים כדי לבנות עוד קומה ולחזק את אלו שמתחתיה ולהיות יותר נאמנים לעצמיותינו
לנשמתינו שהיא חלק אלוק ממעל ממש!