רציתי לפרוק קצת...
סליחה שיצא קצת מסובך פשוט ניסיתי לבטא את התחושות שלי כמה שיותר טוב...
יש לי 5 אחייניות ואחת מהן היא בת 4 ואחות טרייה.
היא ילדה באמת מתוקה וחכמה, אבל היא פשוט מפונקת. ממש. היא חושבת שהכל מגיע לה וכולם כפופים לה.היא חייבת שכל התשומת לב תהיה עליה ושהכל יהיה כמו שהיא רוצה בדיוק, היא חייבת לדעת מה אמרתי לאמא שלה ומה האיש מהרחוב אמר לי, מה עשיתי אתמול ולמה אני שותה עכשיו אם כבר שתיתי מקודם. והיא מקבלת את מה שהיא רוצה, ההורים שלה לא מגבילים אותה בכלום. וזה כבר מציק. (ויש לי עוד אחיינית בגיל שלה, שהיא ממש לא ככה אז זה מאוד בולט לי...) ועם זה באים דברים שקשים לי...
דבר ראשון- אמא שלי, היא כמו כל סבתא- מפנקת, דואגת וכמובן קונה מתנות למיניהן, והיא לא מבינה שגם אני עדיין בת 14 ואני מרגישה לפעמים שהיא קצת מפלה אותי בדברים מסויימים. כשאני אומרת לה משהו על זה היא ישר אומרת לי שהיא עושה המון דברים למעני ואני לא יכולה להגיד דבר כזה... אני מבינה מה היא אומרת, ובכל זאת...
אני יודעת שאני סהכ דודה שלה ואני בת 14 ואני לא המחנכת שלה. אבל זה לא נעים לי להיות איתה כשזה ככה, ואפילו חבל לי לראות ילדה שגדלה מפונקת וצומיסטית...
וכל פעם שאני מדברת על זה עם חברה\קרובת משפחה או מי שזה לא יהיה, אומרים לי להגיד תודה שבכלל יש לי אחיינים ואני לא יכולה להתלונן על דברים כאלה. אני מרגישה שאף אחד לא מבין שגם להיות דודה יכול להיות לא הכי כיף בעולם לפעמים...
שוב,יכול להיות שזה נראה לכם התנהגות נורמלית לבת 4 אבל אם אני מסתכלת על האחיינית האחרת שלי זה אחרת.
קצת קשה לי לתאר בדיוק מה אני מרגישה כלפי אחיינית שלי אבל בכמ אין לי למי עם מי לדבר על זה...
אם למישהו יש משהו להגיד\לעזור\לשתף, זה מאוד ישמח אותי ויעזור לי...
תודה!
שוב תודה!