. כיף שחושבים עליי וב"ה שהיא נשארת בבית מסיבות משמחות. בוחרת שמלה.
מסדרת שיער, מדלגת על שלב האיפור ויוצאת לבית כנסת נרגשת. בשביל הארוך מזהה חברה קרובה מדדה עם בטן גדולה. היא נלהבת לראותי לבושה בשמלה שקניתי במיוחד לאירוסיה ומסיימת ב" היא ממש מחמיאה לך ומדגישה את העיניים, תלבשי אותה לוורט שלך, בקרוב בע"ה". אני ממלמלת תודה והיא מספרת לי בלהט על בדיקות ובעיטות קטנות. ואני שמחה
איזה משמעותי זה להביא חיים חדשים לעולם ולזכות לחנך. וואו.מתיישבת ופותחת את המחזור.
חברה שלא ראיתי מלא זמן נכנסת עם עגלה ופיצפון בתוכה ומתיישבת בספסל המקביל. לא ידעתי שהיא ילדה בכלל אבל כל כך מתאים לה והיא נראית מאושרת. בין עמידה לחזרת הש"ץ היא מבחינה בי ומראה לי את הקטנצ׳יק ובדרך לא אגבית היא ספק שואלת ספק קובעת שיש לה מישהו בול בשבילי. מהנהנת כתודה ושמחה
. נחמד שאנשים בטוחים ומעזים לנסות לשדך. חוזרת מנעילה ואחות מתוקה ששואלת איך אני מרגישה כשסביבי חברות ש"התקדמו" כלשונה בחיים ואני לא.
אני מחייכת חיוך ענק ופתאום מרגישה צורך עז לספר לה שטוב לי מאד והתקדמתי מלא בשנה הזאת. אבא איתי, דואג לי ומעניק לי אומץ וכוחות שלא ידעתי שאני מסוגלת לכל הדברים שקרו לי מאז.. אבל היא לא תבין אז אני רק עונה לה שאבא לא השאיר אותי מאחור והתקדמתי המון ופשוט טוב לי . והיא מבינה מהמשפט הקצר הזה הרבה. גם בלי פירוט. ומאחלת לי שנה טובה ושאם טוב לי אז רק שימשיך.
החג מסתיים לו מהר מדי.
אני רוצה עוד קרבת אלקים והתרוממות. רוצה שוב אלול, או כמו שאני קוראת לו~"חודש איכות עם אבא". טוב לי כל כך להרגיש אותו קרוב. אני שמחה ממש שזכיתי להתקרב אליו בשנה האחרונה שקשה לי לעכל. אני דומעת מאושר ומגניבה לעצמי חיוך מנצח . איזה שנה טובה היתה לי. טובה כל כך שבחרתי במה שטוב ונכון בשבילי! טובה כל כך שחסרות לי מילים להביע את גודל התודה לאבא על כל מה שחוויתי במשך השנה הזאת כולל הקשיים שמינפו את כוחותיי והוציאו ממני את הטוב ביותר, את היכולת לעזור, את היכולת להאמין בעצמי יותר, את הרגשת השליחות, את הרגשת האנשים הטובים סביבי. טוב לי אבא כל כך. אני שמחה ורוצה להתקדם עוד. לדעת. לאהוב אותך יותר. להמשיך לראות ס"ד גלויה. ולהאמין שהנסיך הפרטי קרוב, ויגיע בדיוק בזמן המתאים. שלא אדאג כלל ואמשיך לבחור בנכון ולא בקל.
בעזרתך!
#הבת של.. 😌