רצח בקדומים!!עוזיה

נרצחו עכשיו שלושה יהודים בכניסה לקדומים ע"י מחבל מתאבד.

יש כאן מישהו מסניף קדומים שיכול לדווח?? הודיה?

אמאלה!יוכי
אם למישו יש פרטים שיגיד!! איזה לחץ!!
דייייוכי
אנשייים!!! נמאס!!! אני כבר באמת לא מסוגלת יותר!!!! אוף ה' תעזור!!!! אנחנו חייבים גאולה עכשיו!!
אנשים!!!נועה

תקשיבו הייתי היום שם!!! (לבדוק שרות)

עד שהגעתי יצא ליהנשמה!! פיספסתי ת'אוטובוס בהלוך וגם בחזור!!! 

אמא שלי אומרת שקרה לי נס!!! ולא רו שאני אלך לשם שנה הבאה    זה ממש צעוב!

(חברה שלי מהתנועה שגרה שם סיפרה לי על הפיגוע (ממש בארקאי שהתקשרתי אליה) אני ממש בשוק מזה עד עכשיו אני בשוק!!!)

דיי!yehciel666

מספיק! נמאס לנו כבר!! אין לנו כח לזה!

צריך להמשיך להתחזק באמונה, בתורה, באחדות, ובתפילה!

מוות לרוצחים! מוות למחבלים! מוות לכל שונאי ישראל!!!

פרטים על הפיגוע בקדומיםדוד
טוב, אז לפי מה שכתוב באינטרנט הבנתי שהיה מחבל שהתחפש לטרמפיסט ועלה לאוטו שבו היו 3 יהודים ובכניסה לקדומים התרחש הפיצוץ... 3יהודים נהרגו.
קצת יותר פרטים..אנונימי (פותח)

יש ארבעה הרוגים, זוג מבוגר מקדומים ועוד נער מקדומים ובת שירות ממרכז ההארץ.

לא נוותר המחבל יצא מחברון דיי! נמאס לנו כבר צריך לסגור להם את כל הצירים ביו"ש.

חבר'ה אל תעבירו את האירוע בשתיקה דברו על זה בסניף וכו' והתקשרו לנשיא המדינה למחות על תנועתם החופשית של הרוצחים המתועבים האלה!

ועוד קצת פרטים..אנונימי (פותח)

ההרוגים הם:

בני הזוג הלוי מקדומים,

שקד לסקר הי"ד מבנ"ע אחיה קדומים,

ורעות פלדמן מקוממיות, הרצליה.

ה' יקום דמם!!!!

בעקרון, לא התירו את זה לפרסום עד עכשיו בגלל המצב הקשה של הגופות, אבל כל הקרובים כבר יודעים ולכן מותר לפרסם..

בשורוטובות!

מי שרוצה לדעת על הנרצחים הי"ד שיכנס...נועה
´בני הזוג היו חברותיים ואהובים´
14:22, 31 מרץ 2006 / ב' בניסן תשס"ו

בפיגוע שאירע אמש סמוך לקדומים נרצחו ארבעה יהודים -רפי והלנה לוי (בתמונה), רעות פלדמן ושקד לסקר הי"ד. מחבל התחפש ליהודי, עלה על טרמפ והתפוצץ. הרב שילה: צריך להיזהר מאוד ולברר לפני שמעלים טרמפיסט.

רעות פלדמן, בת 20 מהרצליה, היא הנרצחת השלישית בפיגוע אמש בקדומים. הלוויתה תיערך היום בקדומים. רעות הי"ד למדה באולפנת צביה בהרצליה במגמת צילום. היא שירתה במשך שנתיים שירות לאומי במוקד הביטחוני של קדומים.

רעות פלדמן ז"ל (מצד שמאל)

הבוקר הותר לפרסום כי בני הזוג רפי והלנה הלוי, מוותיקי הישוב קדומים, נרצחו בפיגוע שאירע בכניסה ליישוב. הלוויתם תיערך ביום ראשון, בבית העלמין ביישוב. טרם הותר לפרסום שמו של הנער הנרצח מהיישוב קדומים. גופתו של הנער התגלתה בשעות הלילה המאוחרות.

רפי והלנה הי"ד התגוררו כ-20 שנה בקדומים. הם הותירו ארבעה ילדים עודד, גלעד, נעמה ונטע ושלושה נכדים. רפי עבד במועצה ואילו רעייתו הלנה ניהלה את המועדונית של ילדי בית הספר ביישוב. "היתה להם שמחת חיים, דרום אמריקנים אמיתיים. היה להם בית מטופח וגינה מטופחת, אחד הבתים הכי מטופחים בקדומים. הם היו אהובים מאוד בישוב ואהבו את החיים", סיפרה מרים טרטנר, תושבת קדומים, על חבריה הטובים.

בפיגוע נרצח הנער שקד לסקר מקדומים, שקד למד בכיתה י' בישיבה בקרני שומרון והיה חניך בבני עקיבא. הוא יובא למנוחות בשעה 15:30 בקדומים.

הרב דניאל שילה מקדומים אשר הכיר את בני הזוג מקרוב, סיפר לערוץ 7: "מדובר באנשים מאוד חברתיים, נעימים ומעורבים בענייני הציבור והקהילה, הם מסורים כל אחד בתחומו. תקופה מסויימת רפי היה רכז ביטחון שווטף ועובד מועצה, טיפוס מאוד מעורב ואיכפתי, נעים שיחה לפגוש אותו".

לגבי הנסיעה בטרמפים הבהיר הרב שילה כי צריך להמשיך ולהסיע אך "באופן של זהירות גדולה ולברר את מי המכניסים פנימה".

"כאשר אנשים מוכנים לעשות מעשים כל כך נוראיים ולהקריב עליהם אפילו את חייהם פירושו של דבר שהכל אשליות שניתן לעשות איתם שלום, מדינת ישראל צריכה להביא לידי כך שהם יתיאשו מלפטור אא הסכסוך בכוח, רק אז הם יחדלו מן הדבר הזה", מוסיף הרב.
לדבריו, "מדינת ישראל צריכה לחזור לבעיות הפנימיות כמו שאלת הכלכלה, קליטת העלייה, מדינת הרווחה, האלימות בבתי הספר ולחדול מלשגות באשליות של שלום - כי הצבא יוכל לפתור את הבעייה ונעסוק בעצמנו".

פנינה קסלר, ממשפחתה של הלנה הלוי ז"ל, אמרה לערוץ 7 כי נהג הרכב, רפי הלוי ז"ל חשד במהלך הנסיעה כי ברכבו נוסע מחבל מתאבד, "רפי נהג זהיר, ורכב שנסע מאחוריו נהוג בידי איש תחזוקה של מועצת קדומים הבחין כי רפי מאותת ימינה ושמאלה ומזגזג במכוניתו, ומכאן המסקנה כי רפי חשד כי ´הטרמפיסט´ שלקח הוא בעצם מחבל מתאבד", לדבריה, רפי ז"ל מנע אסון כבד כאשר הוא הוריד את המחבל בכניסה לישוב ולא נכנס איתו לקדומים שאז היה יכול להיות אסון גדול יותר.

מחקירת כוחות הביטחון עולה כי סמוך לשעה 21:45 עלה המחבל, שהתחזה ליהודי, בטרמפיאדה של היישוב קרני שומרון לטרמפ ומטען גדול שנשא על גופו התפוצץ כאשר הרכב הגיע לתחנת דלק בפתח היישוב. לא ברור אם המחבל התכוון לבצע את הפיגוע בכניסה לקדומים או במקום אחר הומה אדם.

כתוצאה מהפיצוץ העז עפו רסיסי המכונית למרחק של עשרות מטרים. כוחות גדולים של משטרה ושל צבא סגרו את האזור והחלו בסריקות.

מורדי אשר, תושב היישוב, סיפר כי תחילה היו משוכנעים כי מדובר ב"תאונת עבודה" של מכונית תופת, ואולם בהמשך התברר לאחר בדיקה יסודית כי הפיצוץ אירע ברכב ישראלי.
חבלנים של המשטרה הוזעקו למקום וסרקו את זירת הפיצוץ כדי לוודא שאין חומרי נפץ נוספים.

יצחק ויינברג, מתנדב זק"א, לא הורשה בתחילה לגשת לזירת הפיגוע. הוא סיפר לערוץ 7 כי הוא נמצא במרחק כמה מאות מטרים מהמכונית שהתפוצצה. "ככל הנראה יש ארבעה גופות במקום, שניים או שלושה בתוך הרכב ואחד מחוץ, עדיין לא נגשתי לזירה, ככל הנראה יש אזרחים בין ההרוגים".

גדודי "חללי אל אקצה" של הפתח' קיבלו אחריות לפיגוע. לטענתם, המחבל הוא אחמד משרקה מחברון.

ראש מועצת קדומים, דניאלה וייס, אמרה לתקשורת כי "המחבלים קיבלו עידוד מגירוש היהודים ומהיציאה מחבלי מולדת. זה לא יילך להם, אנחנו לא נישבר.. אנחנו מתייחסים ברכות לאויב וגורמים לו להרמת ראש, צריך לפגוע בו בצורה שלא יוכל להרים את הראש".

שלשום נלכד מחבל מתאבד עם חגורת נפץ במשקל עשרה קילוגרם במחסום בקעות. המחבל עורר את חשדם של החיילים מגדוד הנח"ל החרדי. חבלן שהוזעק למקום פוצץ את החגורה באופן מבוקר.

שר הביטחון, שאול מופז, הנחה אתמול את מערכת הביטחון לבצע פעולות נגד מחבלי הג'יהאד האיסלאמי האחראים לירי רקטות ה"קסאם" וכן לירי טיל הקטיושה השבוע מהרצועה.

אתמול בצהריים התפוצצה רקטת קסאם בכרמיה, מדרום לאשקלון. כתוצאה מכך נפצע אדם אחד באורח קל. ארגון מחבלי "הג'יהאד האיסלאמי" קיבל על עצמו אחריות לירי. הרקטה נחתה ליד מגרש הכדורגל של הקיבוץ, שבו מתגוררים רבים ממגורשי גוש קטיף. לפני כחודשיים נפצע במקום פעוט באורח בינוני. רקטה נוספת נחתה בשטח פתוח ליד מושב נתיב העשרה.

"מאתמול כל מה שמתרחש ברשות הפלשתינית הוא באחריות כוללת של ממשלת החמאס על כל המשתמע מכך", כך אמר שר הביטחון, שאול מופז, במהלך הערכת המצב הביטחונית בלשכתו.
מופז הדגיש כי מדיניות ישראל בעניין ברורה, והיא שלא יהיה כל דיאלוג עם ממשלת החמאס כל עוד לא ימולאו ארבעת התנאים שהוצגו.
מופז התייחס גם לירי הקטיושה מרצועת עזה לשטח ישראל, ואמר כי מדובר באירוע חמור המחייב פעולה נחרצת וחד משמעית. "עלינו לשים את היד על כל מי שמעורב בזה". מופז הנחה כאמור להגביר את הלחץ על ארגוני הטרור בדגש על הג´יהאד האיסלאמי.

סמוך לקדומים נרצחו ארבעה יהודים -רפי והלנה לוי (בתמונה), רעות פלדמן ושקד לסקר הי"ד. מחבל התחפש ליהודי, עלה על טרמפ והתפוצץ. הרב שילה: צריך להיזהר מאוד ולברר לפני שמעלים טרמפיסט.

רעות פלדמן, בת 20 מהרצליה, היא הנרצחת השלישית בפיגוע אמש בקדומים. הלוויתה תיערך היום בקדומים. רעות הי"ד למדה באולפנת צביה בהרצליה במגמת צילום. היא שירתה במשך שנתיים שירות לאומי במוקד הביטחוני של קדומים.

רעות פלדמן ז"ל (מצד שמאל)

הבוקר הותר לפרסום כי בני הזוג רפי והלנה הלוי, מוותיקי הישוב קדומים, נרצחו בפיגוע שאירע בכניסה ליישוב. הלוויתם תיערך ביום ראשון, בבית העלמין ביישוב. טרם הותר לפרסום שמו של הנער הנרצח מהיישוב קדומים. גופתו של הנער התגלתה בשעות הלילה המאוחרות.

רפי והלנה הי"ד התגוררו כ-20 שנה בקדומים. הם הותירו ארבעה ילדים עודד, גלעד, נעמה ונטע ושלושה נכדים. רפי עבד במועצה ואילו רעייתו הלנה ניהלה את המועדונית של ילדי בית הספר ביישוב. "היתה להם שמחת חיים, דרום אמריקנים אמיתיים. היה להם בית מטופח וגינה מטופחת, אחד הבתים הכי מטופחים בקדומים. הם היו אהובים מאוד בישוב ואהבו את החיים", סיפרה מרים טרטנר, תושבת קדומים, על חבריה הטובים.

בפיגוע נרצח הנער שקד לסקר מקדומים, שקד למד בכיתה י' בישיבה בקרני שומרון והיה חניך בבני עקיבא. הוא יובא למנוחות בשעה 15:30 בקדומים.

הרב דניאל שילה מקדומים אשר הכיר את בני הזוג מקרוב, סיפר לערוץ 7: "מדובר באנשים מאוד חברתיים, נעימים ומעורבים בענייני הציבור והקהילה, הם מסורים כל אחד בתחומו. תקופה מסויימת רפי היה רכז ביטחון שווטף ועובד מועצה, טיפוס מאוד מעורב ואיכפתי, נעים שיחה לפגוש אותו".

לגבי הנסיעה בטרמפים הבהיר הרב שילה כי צריך להמשיך ולהסיע אך "באופן של זהירות גדולה ולברר את מי המכניסים פנימה".

"כאשר אנשים מוכנים לעשות מעשים כל כך נוראיים ולהקריב עליהם אפילו את חייהם פירושו של דבר שהכל אשליות שניתן לעשות איתם שלום, מדינת ישראל צריכה להביא לידי כך שהם יתיאשו מלפטור אא הסכסוך בכוח, רק אז הם יחדלו מן הדבר הזה", מוסיף הרב.
לדבריו, "מדינת ישראל צריכה לחזור לבעיות הפנימיות כמו שאלת הכלכלה, קליטת העלייה, מדינת הרווחה, האלימות בבתי הספר ולחדול מלשגות באשליות של שלום - כי הצבא יוכל לפתור את הבעייה ונעסוק בעצמנו".

פנינה קסלר, ממשפחתה של הלנה הלוי ז"ל, אמרה לערוץ 7 כי נהג הרכב, רפי הלוי ז"ל חשד במהלך הנסיעה כי ברכבו נוסע מחבל מתאבד, "רפי נהג זהיר, ורכב שנסע מאחוריו נהוג בידי איש תחזוקה של מועצת קדומים הבחין כי רפי מאותת ימינה ושמאלה ומזגזג במכוניתו, ומכאן המסקנה כי רפי חשד כי ´הטרמפיסט´ שלקח הוא בעצם מחבל מתאבד", לדבריה, רפי ז"ל מנע אסון כבד כאשר הוא הוריד את המחבל בכניסה לישוב ולא נכנס איתו לקדומים שאז היה יכול להיות אסון גדול יותר.

מחקירת כוחות הביטחון עולה כי סמוך לשעה 21:45 עלה המחבל, שהתחזה ליהודי, בטרמפיאדה של היישוב קרני שומרון לטרמפ ומטען גדול שנשא על גופו התפוצץ כאשר הרכב הגיע לתחנת דלק בפתח היישוב. לא ברור אם המחבל התכוון לבצע את הפיגוע בכניסה לקדומים או במקום אחר הומה אדם.

כתוצאה מהפיצוץ העז עפו רסיסי המכונית למרחק של עשרות מטרים. כוחות גדולים של משטרה ושל צבא סגרו את האזור והחלו בסריקות.

מורדי אשר, תושב היישוב, סיפר כי תחילה היו משוכנעים כי מדובר ב"תאונת עבודה" של מכונית תופת, ואולם בהמשך התברר לאחר בדיקה יסודית כי הפיצוץ אירע ברכב ישראלי.
חבלנים של המשטרה הוזעקו למקום וסרקו את זירת הפיצוץ כדי לוודא שאין חומרי נפץ נוספים.

יצחק ויינברג, מתנדב זק"א, לא הורשה בתחילה לגשת לזירת הפיגוע. הוא סיפר לערוץ 7 כי הוא נמצא במרחק כמה מאות מטרים מהמכונית שהתפוצצה. "ככל הנראה יש ארבעה גופות במקום, שניים או שלושה בתוך הרכב ואחד מחוץ, עדיין לא נגשתי לזירה, ככל הנראה יש אזרחים בין ההרוגים".

גדודי "חללי אל אקצה" של הפתח' קיבלו אחריות לפיגוע. לטענתם, המחבל הוא אחמד משרקה מחברון.

ראש מועצת קדומים, דניאלה וייס, אמרה לתקשורת כי "המחבלים קיבלו עידוד מגירוש היהודים ומהיציאה מחבלי מולדת. זה לא יילך להם, אנחנו לא נישבר.. אנחנו מתייחסים ברכות לאויב וגורמים לו להרמת ראש, צריך לפגוע בו בצורה שלא יוכל להרים את הראש".

שלשום נלכד מחבל מתאבד עם חגורת נפץ במשקל עשרה קילוגרם במחסום בקעות. המחבל עורר את חשדם של החיילים מגדוד הנח"ל החרדי. חבלן שהוזעק למקום פוצץ את החגורה באופן מבוקר.

שר הביטחון, שאול מופז, הנחה אתמול את מערכת הביטחון לבצע פעולות נגד מחבלי הג'יהאד האיסלאמי האחראים לירי רקטות ה"קסאם" וכן לירי טיל הקטיושה השבוע מהרצועה.

אתמול בצהריים התפוצצה רקטת קסאם בכרמיה, מדרום לאשקלון. כתוצאה מכך נפצע אדם אחד באורח קל. ארגון מחבלי "הג'יהאד האיסלאמי" קיבל על עצמו אחריות לירי. הרקטה נחתה ליד מגרש הכדורגל של הקיבוץ, שבו מתגוררים רבים ממגורשי גוש קטיף. לפני כחודשיים נפצע במקום פעוט באורח בינוני. רקטה נוספת נחתה בשטח פתוח ליד מושב נתיב העשרה.

"מאתמול כל מה שמתרחש ברשות הפלשתינית הוא באחריות כוללת של ממשלת החמאס על כל המשתמע מכך", כך אמר שר הביטחון, שאול מופז, במהלך הערכת המצב הביטחונית בלשכתו.
מופז הדגיש כי מדיניות ישראל בעניין ברורה, והיא שלא יהיה כל דיאלוג עם ממשלת החמאס כל עוד לא ימולאו ארבעת התנאים שהוצגו.
מופז התייחס גם לירי הקטיושה מרצועת עזה לשטח ישראל, ואמר כי מדובר באירוע חמור המחייב פעולה נחרצת וחד משמעית. "עלינו לשים את היד על כל מי שמעורב בזה". מופז הנחה כאמור להגביר את הלחץ על ארגוני הטרור בדגש על הג´יהאד האיסלאמי.

----------------------------------------------------------

אני הייתי אתומול בקדומים (לבדוק שרות) וגם במועדונית של הבי"ס אבל הלנה הי"ד לא היתה שם (היא נסעה לברית של קרובים)

הילדים שם סיפרו לי עלי'ה קצט וגם שמעתי עליה מחברה שלי (קורבת משפחה שלה) שגרה בקדומים!!! -היא היתה ממש בנאדם מדהיים (זה ממש כואב לי!!!!)

על רעות הי"ד שמעתי גם כשהייתי שם! מפחיד לחשוב על זה בכלל!!!!

איזה נהרגו????????????!אנונימי (פותח)אחרונה
נ-ר-צ-ח-ו!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הי"ד.
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך