זה קרה לי לפני כמה ימים, וזה היה די מדהים מבחינתי לראות איך התת מודע עובד.
בערב שבת האחרון חלמתי חלום שציער אותי על מישהי שאני מכיר, כשהתעוררתי לא הבנתי למה חלמתי עליה, הרי הרבה זמן שלא פגשתי אותה ואפילו לא חשבתי עליה בכלל, שכחתי ממנה. בהתחלה הייתי קצת בצער, אבל אני לא מייחס משמעות רבה לחלומות (מלבד חלום אחד שחלמתי כשהייתי ילד ביסודי ואני מאמין או רוצה להאמין שהוא אמיתי), אז די מהר ביטלתי את זה, העברתי והמשכתי הלאה.
בסעודת שבת בבוקר התמקדתי במבט שלי בבקבוק בירה שהיה מונח על השולחן, ופתאום נזכרתי שביום שישי לפני זה, הלכתי לעשות קניות באושר עד ובדרך לקופה עברתי ליד המדף של המשקאות, וראיתי שם בירה שנקראת shandy וחשבתי שהיה נחמד לקנות את זה לכבוד שבת, אבל מיהרתי לקופה ובסוף לא לקחתי את זה. ואחרי שנזכרתי בסיטואציה הזאת ירד לי האסימון וגם הבנתי למה חלמתי על מי שחלמתי! למה ? כי קוראים לה שיינדי.
אחרי זה כשהמשכתי לחשוב גם הבנתי למה חלמתי עליה חלום לא נעים ומצער שכזה, כי באותה סיטואציה הייתי שרוי באי נעימות, תחושת מועקה, רק רציתי לברוח משם, ובגלל זה הרהרתי בלקחת את זה, אבל לא עשיתי את זה, כי רק רציתי להגיע לקופה ולצאת החוצה, וחשבתי שאדחה את הקנייה של זה להזדמנות אחרת.
אגב, אני זוכר היטב שבאותה סיטואציה שראיתי את השם של הבירה shandy זה לא גרם לי להיזכר בה ולחשוב עליה. נטו תת מודע.
פעם ראשונה שזה קורה לי, שאני מצליח לפענח חלום שלי, חוויה מדהימה.