אחרי שדנו בנושא ודיברנו עד הבוקר בא לי לכתוב לכן מתוך ואהבת לרעך כמוך ואין צורך בתגובות רעות כי אני באה בטוב גמור:
אז ככה
כל אישה נשואה רוצה בתוך הלב האמיתי שלה שבעלה יאהב רק אותה. יעזור רק לה. ויעריץ רק אותה.
שיחשוב שהיא האישה הכי יפה ומתוקה בעולם.
ושלא יסתכל על נשים אחרות.
לצערינו, החלק האחרון - שלא יסתכל ..זה פנטזיה שמתגשמת רק בסיפורים.אבל האהבה הפנימית יכולה לאהוב רק את אישתו, וזה לא פנטזיה. ואז אם יש הסתכלות על אחרות זה מדרך הטבע כמו שאדם שבע עדיין יתבונן מבחוץ של מסעדה חדשה, או כמו שאמא לילדים יפים עדיין יכולה להינות גם מילדים אחרים , וכמו שיהיה לך הבית הכי יפה וטוב ומושלם עדיין תציצי בסקרנות על בית של חברה ולא מקטע של חמדנות , עניין הזה של הבטה זה נטו סקרנות טבעית של גברים !!!
אבל מה נראה לך, אישה צעירה? שבעלך באמת רוצה עכשיו להיות איתן? נסי אותו, שקל הוא לא יתן להן. בחורה יפה יפה אבל אין לו אהבה אליה כמו לאישתו, היא תבקש ממנו כסף בוא נראה אם הוא יתן לה..אם זה היה נכון שגברים נשואים רודפים אחרי בחורות, אזיי בחורות לא היו עובדות וגם לא מתחתנות כי יש את הנשואים שילכו איתן לא???
בקיצור, אל לך לדאוג. אישה נשואה ויקרה, בעלך תמיד יסתכל על בחורות אם אין לו עניין של שמירת עיניים- כי גם את תמיד תסתכלי בסקרנות על בחורה שלבושה יפה, או על בחור חתיך במיוחד, העולם יפה , ובעלך אוהב רק אותך, תהיי בטוחה שגבר מתחתן רק אם הוא ממש חולה על אישה, זה לא בטבע של גבר להתחתן!!!!!
עכשיו לדבר הכי חשוב מאמי שלי!!
שתדעי, כל אישה יכולה לסובב את בעלה שיחשוב שהיא הכי מושלמת בעולם. ה' ברא את הגבר מהאדמה, הוא תמים, מה שתמכרי לו זה מה שהוא יקנה.
לכן, כמו בפרסומות שכולנו שותים קוקה קולה, כי הפרסומות עבדו עלינו,
כך הגברים מאמינים לכל מה שאישה מאמינה על עצמה
אבל חשוב שהאישה תאמין לעצמה.
אז הדימוי העצמי של האישה משפיע באופן אוטומטי על בעלה.
לכן אישה שמקנאה לבעלה ופוחדת שמא הוא ילך לאחרות ולא סומכת עליו, משפיעה עליו אוטומטית בתת המודע לזלזל בה, כי מלכה לא דואגת אף פעם שהמלך יבגוד בה עם המשרתות נכון? מלך לא הולך עם בנות מזולזלות..
אבל אם את הופכת את היוצרות וחושבת שכולן מלכות ואת שיפחה, מה הפלא שהוא לאט לאט יאמין בזה??
אישה !! היי חכמה והתגאי בעצמך
אל תחששי לעולם, ובטח שלא תגידי לו בפנים
אם תראי לו כמה שאת סומכת עליו, הוא יאמין בעצמו שהוא נשוי למלכה והפת בסלו יהיה עוד יותר טעים ומפתה מכל בחורה שמלכתחילה לא באמת מפתה .