הדברים הבאים מטובלים בקורט של נפיחות חשיבות עצמית אני מניח, אבל בכל זאת ככה אני מרגיש
בזמן האחרון קורה לי משהו מוזר.
כשהייתי בישיבה נחשבתי בסה"כ לבחור טוב, איכותי בלשון העם. כך שכאשר הציעו לי מישהי (אם הייתי מעוניין) זה לא היה נופל בשלב ההצעה. כלומר, אם הציעו בחורה שהיתה בסגנון שלי בסה"כ - תמיד היא היתה מוכנה להיפגש איתי. עד כדי כך שמתוך די הרבה הצעות שהציעו לי רק שתיים לא רצו להיפגש (כמובן שהיו הרבה תפוסות, אבל זה לא נחשב לעניננו) - אחת מהן היתה בתהליכי התרחקות שהשדכן לא ידע עליהם והשניה באמת לא היתה כל כך בסגנון שלי והסכמתי רק כי שמעתי עליה גדולות ונצורות אז הסכמתי 'לצאת מאיזור הנוחות' כביכול.
ואז עזבתי את הישיבה.
זה קרה לפני שנה. לאט לאט אני הולך ושומע יותר ויותר 'לא'ים. עכשיו, חשוב לי להדגיש, הלכתי ללמוד מקצוע 'נחשב' כביכול, אז לא נראה לי שזה החסם. גם הבנות שיצאתי איתן בזמן הישיבה היו כאלה שרצו שבעלן ילך ללמוד ולא יישאר בישיבה לאברכות (לפחות לא ארוכה).
לא ברור לי למה זה קורה וזה די מתסכל אותי. עד שמציעים לי מישהי שמוצאת חן בעיני - זה נופל כבר בשלב הצעה![]()
עכשיו, אני באמת בן אדם שיודע לקבל 'לא' ומבין שאם הבחורה לא רוצה אז כנראה שזה לא זה. אבל אני מתלבט אם אולי יש פשוט משהו שאני עושה לא נכון. יש למישהו/י רעיון אולי?
אנא, הושיעו![]()