[^]אליה2
מה עובר עליי בחודשיים האחרונים? אני שואלת גם

בגדול אני שקטה יותר ושונה יותר אבל היי זה בדיוק הגיל להשתנות בו זה היה מדאיג אם לא
אני מניחה שסהכ בהתסכלות כללית החיים שלי ממש טובים והם באמת כאלה בזכות אנשים מסוימים כי

זה מדהים אותי כל פעם מחדש איך יש אנשים שאכפת להם ומחייכים ולא נגמר להם המלאי הזהשל האכפתיות וסתם אנשים לדבר איתם שעושים טוב

אני כותבת? פחות, אבל מידי פעם כן
לא דברים יפים מידי, אולי כי לא ניסיתי לתפוס את עצמי ובאמת לעשות את זה כי למי יש ראש לזה עכשיו (חבל)

לסכםלסכםלסכם
למה אנשים נכנסים לי ללב מהר, זה כנראה לא הדדי וכמו שאמרתי לה אתמול ברוב הפעמים גם אין באמת דרך לברר אז נשארים בחוסר ידיעה מציק שכזה

לפעמים אני ככ לא נחמדה לאנשים שאני מתפלאת שעוד נשארו לי חברים בכלל, אבל או שיש בי קסם שעוד לא גיליתי או שהסביבה שלי פשוט צריכה לקבל צלש

אני צריכה להרפות ולשחרר ולעזוב את הצורך הזה לשתףלשתףלשתף כל הזמן
זה
את חופרת לאנשים נו באמת
וגם לעזוב פה, כן
זה אותו קונספט בסופו של דבר

הוא אמר שהם רוצים אותי בתור שחקנית ראשית ולא בתור קהל אז אמרתי לו שבעיקרון אני אשמח לפעול
אני צריכה למלא את כל היום שלי בדברים לעשות שימצו אותי איכשהו
להוציאנרגיה להוציאנרגיה

וזאת הייתי אני להיום, היו שלום וסליחה על כל המלל
(._.)אליה2
לאלאלא
רגע
אני ככ הרבה יותר ממה שנראה לכם, או שאולי אני בעצם רק המון כלום ושומדבר ואני פשוט עוד צריכה ללמוד להפנים

מה קורה איתי?
אני משתדלת להתרחק מדברים שיכולים להוריד אותי ולא להיכנס להגדרות לגבי מצב נפשי, כי ברגע שאתה מעלה משהו כאופציה בכלל כל הנושא הזה הופך להיות לגיטימי ואפילו חי ונוכח כל הזמן גם בלי שידברו עליו
אז לא
אני בסדר, באמת בסדר

אין לי יותר מידי מושג כרגע למה אני לא עושה דברים, אבל אני רוצה ללמוד כדי לבסס את מה שאני רואה כרגע ואת מה שאני חיה

בעיקרון, אני לא בדיוק יודעת מה לענות לאנשים חכמים, אני סתם מדברת המון שטויות מדעה אחת קטנה כלשהי אבל אין לי יותר מידי על מה להתבסס

אנחנו מאמינים באלוהים? כן
מקיימים את המצוות שלו? באופן חלקי בעצם, וכשעולה השאלה הזאת של למה בעצם אני נשארת בלי תשובה שתספק אותי
אבל באמת

אתם יודעים מה אני שונאת, אני שונאת שאנשים מנסים להיות מגניבים בעיני החברה שלהם
אוף לעזאזל אתכם אתם טובים כמו שאתם ולא כמו שמישהו אחר החליט שאתם צריכים להיות והציב לכם איזה רף מטומטם שאתם חייבים להגיע אליו בכמעט כל מחיר

אני כבר פחות שואלת דברים מתוך נימוס, אז אם אני אומרת משהו או שואלת מה שלומכם כנראה שאני באמת רוצה ואשמח לשמוע, בסדר
(**)אליה2
אמ שתבינו
אני דואגת לאנשים ואין להם מושג מה האיטרסים שלי
חושבים שמכירים אותי אבל אני בעצמי עוד לא מבינה מה אני עושה פה
זה אנוכי ככ אנוכי כל העסק הזה, אני חייבת להביא דברים ממקום אחר בפנים
אמיתי אמת לאמת
שורש א.מ.ת

פשוט
אני אוהבת שמאתגרים אותי בדברים שמעניינים וככ הרבה ממה שאני עושה הוא כדי להגיע למטרה קטנה מסוימת שתכלס בסוף היא בשבילי ואז איכשהו חושבים שאני טובה למרות שאני כמעט תמיד לא
כן אכפת לי ואפילו יותר מידי, אבל זה רק כי אלה אנשים שאני נאחזת במילים שלהם ובתמיכה שלהם (טוב אולי לא רק, אבל עדיין)

אע מה קורה איתי

(זה לא שרשור סגור, אם תהיתם)
(?)אליה2אחרונה
אל תאמינו לאף מילה שיוצאת לי מהפה (את משקרת)
אני מתכוונת לכל מילה, אני נשבעת (שקר?)

בסוף זה מוביל לאותה מחשבה אנוכית ולרגשות חזקים מידי
צבועה.
למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי

אולי יעניין אותך