..בתוך בני ישראל
יהיה טוב
זה לא שלא
גם עכשיו טוב!

אבל..

וואי. אבא.
אבא, אני רוצה לזכות לפגוש אותך ולדבר איתך באמת, בלב גלוי, בלי כל החומות והמחיצות שיש בין מלך לעבדו. אני רוצה לחיות בארמון שלך , כשאפשר לעבוד אותך באמת, ובכל זאת כל פעם להרגיש את עוצמת הזכות והרגש שיש בעניין אדיר שכזה. אבא, אני רוצה לדבר איתך גלויות, לצעוק אליך, א-ב-א! אני רוצה לשיר לך אלפי שירים ולצעוק ברחוב, שכולם ידעו איזו זכות י שלי שאני יכולה לדבר איתך מתי שבא לי, איך שבא לי, שיש לי איתך קשר - ושגם הם יכולים!
אני רוצה לדבר איתך באמת, בפשטות, בתמימות. לא במצב האוטומטי של מלך לעבד, של בקשת רחמים וסליחות. פשוט במצב הזה של בקשה פשוטה מאבא, של אמירת תודה. מעבר למחיצות האלו של היראה. אבא! אני אוהבת אותך! ולא אכפת לי לזעוק את זה ברחוב שכולם ישמעו, אאכ היית מבקש שלא כי צניעות. אבל אבא! טוב לי! בזכותך! נכון, קשה לי, אני מתגעגעת. אבל מה זה כל קשיי העולם הזה לעומתך?
ואף אם אעמיק במעמקי הים או אסוק אל השמיים, לא אוכל למצוא מתאר להודך, ולא לגבורתך. אתה מלך! אתה מלך מלכי המלכים! ואני? אין ואפס מלפניך. כגרגר חול רטוב שמופרד מאחיו ונזרק לאוויר. כדיו שנשפך על פני טקסט ומוחק הכל. אני כלום! מה אני? מה עוצמת? מה 'כוחי'? מאיפה מגיע כל החיל הזה, אם לא ממך?!
אבא! תודה! אבא! רק בזכותך אני חיה, ורק בזכותך החיים שלי כ"כ טובים! כי אתה מסדר שהכל יהיה לטובה. הכל. גם אם בעינינו המצומצמות לא רואים את זה. וגם אם עכשיו קשה וכואב, זה טוב. הכל טוב. אתה טוב! אתה טוב אינסופי!
ואני, משום מה, זכיתי להכיר אותך, ולחיות איתך.
אבא! בבקשה! אל תסתיר פניך ממני. אני לא יכולה בלעדיך. אתה הסיבה שלי לחיות, אתה זה שמרים אותי בעדינות אין קץ ומזכיר לי שצריך להתקדם הלאה, אתה זה שמנער ממני את האבק כשלי אין חשק אפילו לנשום, אתה הכל! אני? לא כלום. בסהכ אדם. שזכה, ונברא בצלמך, אבל בכז אדם. ואפילו לא אדם טוב.
חטאתי. עוויתי. פשעתי. שיקרתי. הטעיתי. התגאתי. התיימרתי להבין. ואתה בכל זאת קיבלת ומקבל אותי כל הזמן, למרות הכל. אתה זה שמלווה אותי, אתה זה שסולח לי, למרות שאין סיבה. זכות אבות ו רחמיך הרבים. לי לא מגיע. ובכל זאת אתה סולח לי ובכל זאת אתה עוזר לי.
אבא! אתה כ"כ גדול, כ"כ ענק, כ"כ הרבה! אתה הכל בשבילי! אבא!
נכון. אני לא ראויה לזה. לא ראויה לכלום
אולי כבר להתייאש יןתר ודי.
לא. אין מה.
וואווו מהמם לבכותמיכל318אחרונה
מהמם מהמם מהמם
למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי

אולי יעניין אותך