אצלנו במשפחה השמות של הילדים הולכים ככה: ציפיה רחלי (אני), יוסף בנימין (תודו שהשם כשלעצמו מגניב), אריאל יונתן, נעמה רעות, אלישבע שרה, יעל תהילה, יהודה דוד.
אז עכשיו חשבתי על זה: שלושת הילדים הראשונים הם ציפיה (אני), יוסף בנימין ואריאל. ציפיה לבניין (בנימין מזכיר בנייה, בניין) אריאל.
נכון מגניב?
קלטו משו מגניב...3יפי
מגנייייבMolotov Coctail
רגע...אפוש
בס"ד
מה הקשר באמצע בחיים???!!!!

חיימאושרים לך!
{צוחקים איתך כן?!}
חידוד יפה...עוזיה
סתם חשבתי על זה...3יפי
זה מה שקורהיוכי
דווקא בזמן האחרון אני נכנסת ממש מעט.3יפי
את גם נמצאת פה לא מעט ביום....king
למה? דווקא בזמן האחרון- רק בבקרים.3יפי
מגניב....שירוש
מגניב...ברוריה מהגוש
אפשר לדעת בדיוק למה צינזרו אותי?!דורותי
אה??
בסה"כ כתבתי "לא מגניב"
רק למי שחושב שזה מגניב יש זכות לענות???
חוצפה!

דווקאהודיה
ערב טוב!123
מה עניינים?
אני הוא זה שצינזר לך את אותה הודעה שרשמת "לא מגניב". לא שרשמת דברים פסולים, אך למה סתם לבאס יהודי?
אם זה הגניב אותך, אז את יכולה לציין זאת וסבבה; אך אם לא אהבת את זה, אז לא נחמד לבאס אנשים.
לא שאני איזה מושלם בקטע הזה, אבל אני מאמין שאת מבינה מה אני רוצה.
חג שמח
ועם זאת,דורותי
אתה משתמש בפריבילגיות שלך כמנהל לצנזר דברים לגיטימיים!
יכול להיות שאתה חושב שמה שכתבתי לא היה נחמד במיוחד, אבל זאת היתה בדיוק המחאה כנגד הדברים הכ"כ לא קשורים שאנשים כותבים פה בפורום.
יש גבול למה שאמור לעניין את דעת הקהל.
וזה לא שכתבתי לה שהשירשור לא בסדר, כתבתי שזה פשוט לא מגניב, וזאת דעתי!
אין ספק שיש פה בעיה..רחלי ברק
עם כבוד גדול והערכה גדולה לשני מנהלי הפורום אני חושבת שיש בעיה עם מדיניות הצינזורים והמחיקות של הודעות בפורום הזה.
אנשים פה ברובם אנשים חושבים ואם הם החליטו לכתוב הודעה כזו או אחרת אז אין שום סיבה בעולם שהמנהלים ימחקו אותה.
זה לא פייר כי זה לא שאנחנו בחרנו את המנהלים (לא שאני חושבת שזה צריך להיות ככה אבל לומשנה) ואותם מנהלים שנבחרו מצנזרים לנו את ההודעות כי הם לא מוצאות חן בעיניהם.
שוב אני אומרת שזה לא אישי נגד מהנהלים אלא נגד נוהל המחיקות (שגם הוא לא כ"כ ברור...)
שבוע צח ומוצלח,
בצלב"א.
למה שלא-מוריונת
יפרסמו בבקשה המנהלים את מדיניות הצינזור ואנחנו נפעל בהתאם או לחות נשתדל..
ככה תחסכו לנו ולכם לפחות חלק מהצער והעבודה..
בהצלחה!
יומצוין!
בצלב"א...
מדיניות הצינזור.123
עי' ב"מכתב פתיחה" שנכתב לפני זמן רב.
בצ"ל אריאל!
יחי המנהלים!עוזיה
סתם.. כאילו שיחיו, אין לי בעיה עם זה..
אבל לדורותי ולפתאחניקיות - ההודעה שדורותי רשמה לא היתה תגובה מסוג "אני חושבת שאין מקום להודעות כאלה בפורום" אלא סתם הודעת ביאוס. ואם מישו התלהב ממשהו קטן, אז למה לבאס?
אני לא יודע אם הייתי מוחק בעצמי דבר כזה, ואפילו נראלי שלא, אבל אני מקבל את דעתו הלגיטימית של אליעד.
קצת הגזמנו.123
אני יכול להעיד על עצמי, שאני כמעט ולא מוחק הודעות (וכשיש צורך גדול, אני משתדל רק לערוך את אותה הודעה, וגם זה נעשה רק לאחר הרבה מחשבה. ובעבר כשהיה לי קצת זמן, הייתי פונה במסרישי לאותו בחורצ'יק שמחקתי לו את ההודעה, והייתי מסביר לו על מה ולמה).
לגבי "קדימה לכלא" - זו חוצפה גדולה שאתה בכלל מתלונן על שאני מוחק לך הודעות. אם אתה לא מבין מדוע אין להשתמש בשפה זולה, אז כנראה שאין לך מה לחפש בפורום שלנו (כתבתי כאן עוד מס' שורות קשות, אך מחקתי אותן ע"מ לא לבזות אותך יתר על המידה).
לגביך דורותי - גם אם כוונתך היא טובה, אין צורך להלבין אנשים (וזה אינו סותר למה שעשיתי לפני רגע ל"קדימה לכלא", משום שאני נמצא בתפקיד המנהל, ויש צורך לשמור על סדר וניקיון בפורום הזה; והוא ממש ממש עבר את הגבול).
וגם אם הפעם אולי נמחקה הודעה שלא בטוח שהיתה צריכה להימחק, זה לא אומר שום דבר לגבי שאר ההודעות האחרות שנמחקות, שהם כן נמחקות משום שיש צורך אמיתי למחוק אותם; אז נא לא להביא ראייה מהפרט הזה, ולהשליך אותו על הכלל.
ואת רחל - גם את מסכימה שרק 'רובם' של האנשים פה חושבים, אך לצערנו יש פה מיעוט של אנשים שלא עושה שימוש נכון עם שכלם.
"אין שום סיבה בעולם שהמנהלים ימחקו אותה" - הלוואי שזה היה נכון.
אם באמת היינו סתם איזה פורום, אז אולי את צודקת. אך אני חושב שאנו חבר'ה עם רמה קצת יותר גבוהה, ואנו צריכים לצפות מעצמנו ליותר. אני טועה?...
והנה רואים בצורה ברורה שרחל ודורותי לא מסכימות לנוהל אחיד של מחיקות; כל אחת טוענת משהו אחר. דורותי טוענת שכל השרשור הזה שנפתח הוא ראוי להימחק, ולכן היא זרקה תגובה עוקצנית, ורחל טוענת שאין שום סיבה למחוק פה הודעות.
אז רחל, שימי לב שזה לא שיש איזה נוהל מחיקות שרק המנהלים מסכימים עמם, וכל חברי הפורום מתנגדים אליה; אלא שבסה"כ הניהול פה הוא ממש בשביל הזהב: לדוג' - את היית מצפה שיהיה פה פחות מחיקות, ודורותי מצפה ליותר מחיקות; אז לפי זה הניהול פה הוא ממש תקין.
בחירתה של הדסה המכונה "רותם" לניהול - היא נכנסה לניהול עוד בזמן שהיא היתה רכזת חב"ב. משום מעמדה בתנועה חשבתי שהיא הכי ראוייה להיות המנהלת של הפורום (בזמנו הצעתי גם לאפרת להיות מנהלת, אך היא העדיפה שלא. והייתי שמח שלכל חברי ההנא"ר יהיה כוח של מנהלים בפורום הזה, אך עדיין יש בלאגן ביחס לפורום הזה).
|טון של רצינות, ולא טון של נעלב| במידה ואנשים פה לא מרוצים שיש לי כוח של מנהל, אז אין לי בעיה לקבל מכתב פיטורין.
לא לקחתי את משרת 'המנהל' ע"מ להשתלט על אנשים פה ולהראות שיש לי כוח, אלא כל כוונתי היא רק להועיל לפורום. משום שיש התנגדות לא קטנה לפורום(ואולי לא תאמינו, אך ההתנגדות עדיין ממשיכה בצורה רצינית), חשבתי שאולי כן כדאי שאשמש כמנהל צורה רשמית, כי לא שייך לטעון עלי שאני איזה אחד שמעודד את הפורום ע"מ להרוס את התנועה, או כל מיני הבלים כאלה; כי אני חג'דומט מטורף שהיה רכז של אחד הסניפים במשך שנה וחצי (ולא יצאתי מרצוני מהקומונה, אלא רב הסניף העיף אותי מהקומונה ע"מ שזה לא יפריע ללימוד התורה שלי); וכן ההנא"ר וחברי התנועה מכירים אותי ויודעים שלא מדובר על איזה חפיפניק; וגם לא שייך לטעון שאני איזה עם הארץ בנושאי הלכה מסויימים ושאני איזה "מתיר אסורים"[שזה משמש כתגובה לטענה המטופשת, שע"פ ההלכה הפורום אסור מכל וכל] - אז בסה"כ כוונתי היא לטובת הפורום.
אך באמת: במידה וחברי הפורום אינם מרוצים מהכוח שיש לי, אפנה את מקומי לרעי הטוב ממני.
יכול להיות שאת תרומתי לפורום הזה כבר עשיתי, ושאני כבר מיותר כאן ואין בי יותר צורך...
מתנצל שהדברים נכתבו פה בעירבוב גדול...
בצ"ל אריאל!
אז ככה.עוזיה
לאחר שיחות רבות בנושא שנערכו (מזמן..) עם אליעד, גובשו "כללי התנהגות" בפורום.
הדסה נכנסה על אותו ראש.
עכשיו תורי...רחלי ברק
בתור התחלה קוראים לי רחלי.
חוצמזה, אף אחד לא אמר שאותה הערה שהיא כתבה התכוונה דורותי שהיא חושבת שצריך למחוק את כל השירשור הזה אלא היא באמת חשבה שזה לא מגניב (כי גם כשהיא התלוננה עכ' שמחקו לה את ההדעה, היא תמהה האם רק מני שכותב הערות נחמדות מותר לו להגיב, אז אף אחד לא אמר שהיתה הכוונה שלה שימחק השירשור מעל דפי הפורום). אבל נניח והיא חושבת שצריך לצנזר יותר ולמחוק יותר הודעות ואני חושבת שצריך למחוק פחות, עדיין לא מעיד שהעניינים פה מתנהלים על דרך המלך....
כנראה הבנת אותי ממש לא נכון כי אני אישית לא רוצה שהמנהלים פה תחלפו, אין לי בעיה עם אף אחד מכם. יש לי בהחלט בעיה עם ה"נוהל מחיקות/עריכות/שיפצורים/תיקונים/הזזות/צינזורים"'. אז עכשיו, אחרי שהגבת היה לי העונג לפתוח בפעם ה-1456 בערך את המכתב פתיחה הזה ולצערי לא כתוב שם שום דבר רציני על המדיניות של המנהלים בנושא הזה.
ח"ו אין לי שום כוונה לפגוע בכם ואני מאוד מעריכה את העבודה שלכם.
בצלב"א.
סודקת...3יפי
ניהול המחיקות.123
עי' שוב בהודעתה של דורה, וראי שהיא כן חושבת ששרשור זה הינו מיותר, ואין לו זכות קיום אמיתי.
עי' שוב בחלק האחרון של "מכתב הפתיחה" ששם הוזכר על קצה המזלג "איזה סוג הודעות נמחקות?". וודאי שלא ירדנו שם לפרטים ולא ציינו פירוט מלא של כל המקרים שבהם הודעות נמחקות, כי לא שייך להאריך שם יותר מידי; אך יש להבין שההודעות פה לא נמחקות סתם ככה, אלא יש פה גישה עקבית ורצינית שעל-פיה הודעות לא רצויות נמחקות.
כבר אפשר לחשוב שמיליוני הודעות נמחקות פה.
הגיוני מאוד שלפעמים מחפשים הודעה ולא מוצאים אותה, והסיבה היא לא בגלל שמחקו אותה, אלא שפשוט לא יודעים היכן לחפש.
במידה ונראה לחברי הפורום שנוהל המחיקות פה הינו מעוות, נשמח מאוד לקבל הצעות ייעול.
בסה"כ הפורום מיועד לחברי הפורום, ולא בשביל המנהלים. אם חברי הפורום יבקשו שלא יהיו פה כלל מחיקות, אז אולי נוותר לגמרי על הניהול (אך פורום שלא יהיה בו מי שידאג לניקיון, יסתובבו בו עכברים, ואנשים פשוט יברחו ממנו).
וסתם משהו: תהיו בעניינים שכבר פעמים רבות קיבלתי תלונות מחברי התנועה על שנפתחים פה בפורום שרשורים ועולים פה כל מיני נושאים שיש צורך למחוק אותם, אך אני מנסה להסביר שיש פה ניסיון בפורום לתת לחבר'ה לזרום, ולא לחפש בכוח למחוק פה דברים.
גם בהווה אני ממשיך לקבל תלונות על שיש פה בפורום שרשורים לא רצויים, אך בכל זאת נעשית השתדלות גדולה לא למחוק פה סתם דברים.
ואם יש פה רק את רחלי שלא מסכימה לניהול המחיקות, זה לא אומר ששאר חברי הפורום מסכימים איתך; יכול להיות שרבים פה היו רוצים שעוד הרבה דברים ימחקו.
במידה וחברי הפורום יגיעו למוסכמות מסויימת לגבי ניהול המחיקות, אני מבחינתי אין לי בעיה לקבל את זה.
הפורום נועד בשבילכם, לא בשבילי!!
בצ"ל אריאל!
אני באמת לא מבינהיוכי
אז בואו נעבור באמת לפרקטיקה...רחלי ברק
אנחנו צריכים רעיונות עכשיו איך אנחנו מיעלים את הפורום כי באמת אין סיבה להתווכח סתם ולטחון מים.
אני חושבת שהמנהלים נבחרו בצורה טובה מאוד ולכן אני לא חושבת שיש סיבה להחליף אותם ואני מאוד מעריכה את זה שאתם מקבלים את הביקורות האלה בכבוד.
לי יש רעיון להצעה. אפשר לנסח פחות או יותר (אבל ביותר ספציפיות מאשר במכתב פתיחה) מה הקריטריונים להודעה שתמחק (ויש מה להחליט כמו למשל האם מותר לבן לכתוב מזל"ט לבת ועוד כאלה בסגנון).
נראה לי שברגע שהציבור ידע מה קורה בדיוק הוא יקבל את העניין הזה כי אין עניין למרוד במנהלים.. ממש לא! פשוט רק שנדע מה הכיוון...
שכוייח ובצלב"א.
העם עם רחלי!שלומית16
אין מצב לפורום בלי מנהלים!יהיה פה בלגן מטורף!
אבל בשביל שלא יהיהו מריבות כל פעם מחדש שווה להוציא כללים רשמיים למחיקות ומה אסור/מותר לכתוב...
גם אני...נועה
חושבת שצריך להביר פה ביתר פרוט ממה שנכתב ב"מכתב פתיחה" על מה אסור ומותר.
לא רק שזה יבהיר לחברים פה את גבולותהם, זה גם יחסוך לנו הרבה ויכוחים ובאלגן (כמו הנ"ל)
ולגבי הענין הבדור עכשיו עם דורתי- לדעתי היתה לה זכות להביע את דעתה, הרי בסה"כ ציפי רק העלתה חידוד (שלדעתי הוא נורא יפה
) ויש אנשים שיכולים לחשוב שזה לא כ"כ מלהיב וגם להם יש זכות להביע את דעתם. זה ממש לא בא לבאס -לפי מה שאני רואה זה פשוט הבעת דעה.
בואנה, זה נשמע פוליטי...3יפיאחרונה
מרידה במנהלים.123
דווקא הפורום הזה כבר עבר מרידות במנהלים.
זוכרים לפני שנים את השרשור של "משחק הסוציאציות" שכל פעם הייתי צריך למחוק לכם אותו?
היו פה ימים מעניינים בפורום הזה...
רחלי! את מוזמנת לפתוח שרשור חדש בנושא "כללי המחיקה", ושם לעלות דיון רציני בנושא.
בצ"ל אריאל!
זוכרים זוכרים!רחלי ברק
אין ספק שהיו ימים....
בדיוק דנו בזה אתמול בלילה על כך שהיו בדיוק 4 אנשים בפורום שהגיבו על עצמם בלי סוף... 
בעז"ה נעשה משהו בעניין!
בצלב"א.
זה היה לא קשור?3יפי
חמוד!! אהבתי!!!עדי,
כולם.... בערךך..3יפי
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים
פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,
אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,
וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....
*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*
למה ערוץ 7קעלעברימבאר
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים
אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.
אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.
אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...
המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
כן גם ליקעלעברימבאר
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי
מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל
לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה
😜
סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז
מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?
צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה
מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).
בהצלחה רבה
הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb
או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?
צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל
מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,
ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל
מאוד
לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה
ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"?
בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?
מבחינת סגנון דתי/חרדי, מה חשוב לך?
איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...
הכנסה נוספת 4נטע ברזני
דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗
(ללא השקעה) וללא ניסיון!
ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי
👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇
זמינות מיידית!
יש פה איראלנקים?בת סוד
בואו נעשה מאגר פעולות