מעניין מה יצא.לעבדך באמת!
אני רוצה לעשות משהו בסגנון של משחק עם כל הכבוד על העבודה של החברה הישראלית בישראל על ידי הקופה חלקית של כל אחד מהם שנתיים וחצי בבוקר אני לא יודע אם זה לא אז זה לא תופס את מקומו של כל אחד מהם לא מעט מלונות רשת הפרושים בכל העולם הזה של החברה הישראלית של כל אדם אחר כך הוא לא היה לי זמן לענות על שאלות נפוצות ביותר של השנה שעברה היה צריך להיות חבר של אחותי הקטנה שלי לא היה לי זמן מיותר לציין כי אני לא יכול להגיע לשם כך אנחנו כאן ונוכל לעזור לכם במציאת מקום אחר בעולם הזה הכל בסדר גמור אשתדל בעהשי"ת יהיה טוב יותר את זה על גבי הפורום הזה של אדם לא יכולה לעשות זאת אומרת שהיא לא יכולה להיות שם בשביל זה אני רוצה להיות שליחה של ישראל לא היה לנו ממש טוב איתך בנושא זה היה לפני כמה ימים לפני מועד ההגשה של התרגיל בית הספר של כל אחד מאיתנו יש לנו עוד לא יצא לי לראות את זה על מנת שאוכל לשלוח לך את זה כבר לא ככה זה נראה לי שזה לא יהיה לי זמן לזה את כל מה שאמרת לי שאתה לא רוצה להיות שם בשביל לקבל התראה של שבוע שעבר על כוח האדם הוא לא רק את מה שאני עושה לי פשוט אין לי מושג מה זה אומר שאני לא רוצה לדבר על זה עם אף אחד אחר לא היה לי יום חופש הביטוי הזה של אדם אחר כך הרבה זמן רב מדי פעם לא היה לי זמן לענות על כל מופע של אדם אחר מכן יש לציין שאני רוצה לדעת מה קורה עם זה משהו שאני לא רוצה לעשות את העבודה שלי הוא אמר לי שהוא לא יודע אם אני רוצה להיות חברה טובה מאוד מאוד מאוד אם תוכלי לעזור לנו את החיים שלי.
אין לי את זה במיקלדת...מיכל318
לאלא אין לי עצבים לזה עכשיוהאש בוערת
ובואי לווטס
עצבים?? וי זמיר. תחזור להיות רגועלעבדך באמת!
כתבתי שאין לי עצבים, איך הגעת לעצבים?😋האש בוערת
ידפרצוף.לעבדך באמת!
באלי עוד אחד.לעבדך באמת!
לא לא ולא רק על ידי משרד החינוך המיוחד הזה לא מקדם אותי בעבודת השם שלי לא עובד ככה אני לא יכול לעשות זאת אומרת לי בשבת רעיה תמצאי משהו כזה והכנסתי אותך לרשימה כמו שאתה יודע מה אני רוצה להיות שם בשביל לקבל את כל מה שאמרת לי שאתה רוצה שאני לא רוצה לדבר עם הרב שלך על זה מחר בערב אני רוצה לעשות משהו כיף לשמוע ממך תשובה סופית לגבי מה שדיברנו עליו אתמול בלילה טוב לכולם על הברכות והאיחולים החמים מרחבי העולם הזה של כל כך טוב יותר את כל כך מהר מאוד לא נעים מאוד להכיר אנשים חדשים ומרעננים את האש בוערת של החברה של כל כך הרבה זמן שלא הייתי בטוח שאתה רוצה שאני אשלח לך אותו דבר איתי מחר בבוקר טוב יותר מדי פעם אחת ולתמיד יהיה בסדר מבחינתך זה לא משנה כמה ימים לפני השינה שלי הוא היה אמור להגיע בזמן הקרוב בשעה טובה ומתוקה שלי הוא.
זה מצחיקמיכל318
וניראה אמיתי...
נראה אמיתי?? למה? לעבדך באמת!
שקוראים את זה בתור סיפור...מיכל318
משהו שקרה היום...
אז זה ניראה אמיתי.
"ההוא גברא" עשה אחד כזה ויצא לו משהו שניראה מממש אמיתי.
חחח כן.. זה קורה..לעבדך באמת!
נעשה עוד אחד קצרלעבדך באמת!
כן אני זוכרת את עצמי של כל כך טוב אני זז להתקלח ולישון עם חיוך על הפנים אלי ישי כנראה לא אזכה לראות מה קורה אחי אני רוצה לעשות את זה כשזה מגיע עם זה שאני רוצה לעשות משהו בסגנון הזה עם כל מה שאני.
טוב בסדר.מתנחלת גאה!
אני רוצה לקנות רמקולים לחדר של חברה אחרת לא נוכל להבטיח את הזמנתכם אני לא יכולה לבוא לידי ביטוי גם אם לא היו לי הרבה זמן לא רב לאחר מכן אני רוצה להודות לך מקרב הלב שלי דופק אותו אני טוחנת אני לא יכולה לבוא כי הוא לא היה.

ועליהה
חחח צחקתי בקוללעבדך באמת!
גם אניפועל במה
ילד פלא שיר מדהים כמה פעמים ביום ראשון שעה וחצי עד שלוש פעמים ביום גם אני הייתי בטוח שהוא רוצה להיות חבר במועדון או משהו אחר בתווך לא רק רגישות והיא עולה על שמלת זהב חייבת לציין את שם הפורום זה היה לפני שנה וחצי עד שלוש פעמים ביום גם אחרי מותו החולה המפורסם בעולם תורם למדע לא היה לי את זה יותר טוב מזה עניין של זמן עד שהוא מגיע עם תרגום מובנה לצפייה ישירה עם תרגום מובנה לצפייה ישירה עם תרגום מובנה לצפייה ישירה עם תרגום מובנה לצפייה ישירה עם תרגום מובנה לצפייה ישירה
חחחח גדוללעבדך באמת!
ואני קורא את זה ולא מבין מה הסרט שלך🤦🤦Solomon
חחח יאללה תורך..לעבדך באמת!
איך עושים את זה,?Solomon
צריך מקלדת עם תיקון אוטומטיהאש בוערת
ואז פשוט לכתוב כל הזמן את המילה למעלה שהוא מציע לך...
אה סבבהSolomon
מה המצב איתך קשר בהקדם האפשרי את רוצה שאני אעשה את זה לאנשים שעד היום לא יודע מה זה אומר על הסרט הקריאה של ילדי ישראל מציירים את רוצה שאני אעשה את זה לאנשים שעד היום לא הבנתי מה זה אומר על הסרט הקריאה של ילדי ישראל מציירים את המחר שלי שמעון פרס לא יודע מה זה אומר על הסרט הקריאה של ילדי ישראל מציירים את המחר שלי שמעון פרס לא יודע מה זה אומר על הסרט הקריאה של ילדי ישראל מציירים את המחר שלי שמעון פרס לא יודע מה זה אומר על הסרט הקריאה של ילדי ישראל מציירים את המחר שלי שמעון פרס לא יודע מה זה אומר על הסרט הקריאה של ילדי ישראל מציירים את המחר שלי שמעון פרס לא יודע מה זה אומר על הסרט הקריאה של ילדי ישראל מציירים את המחר שלי שמעון פרס לא יודע מה זה אומר על הסרט הקריאה של ילדי ישראל מציירים את המחר שלי שמעון פרס לא יודע מה זה אומר על הסרט הקריאה של ילדי ישראל מציירים את המחר שלי שמעון פרס לא יודע מה זה אומר על הסרט הקריאה
מותר ללחוץ רק באמצע?
חחחח וואי...לעבדך באמת!
בעיקרון אפשר רק באמצע... אבל זה משעמם..
אז אני מרשה גם בצדדים
את יודעת מה לעשות עם זהSolomon
את רוצה שאני אעשה הכל כדי להעביר לצופה את רוב זמנו הפנוי הוא לא היה לי ברור שאני רוצה שאני יעשה זאת את פה לא עובד ככה זה נראה כמו משהו הרבה יותר טוב מזה יותר מאשר לאמריקאים יש לי שאלה לגביי טרייד אין לרכב על אופניים למרות המצב הכלכלי הקשה ביותר בעולם כיום כל כך הרבה אנשים מגיעים במגוון מקומות בילוי לילדים ספרים לילדים מופעים לילדים שעת סיפור לילדים סדנאות יצירה לילדים מתכונים לילדים המלצות בילוי ביתי עם אביעד פוהורילס צילום מסך מתוך האלבום החדש של ילדי ישראל מציירים בשבוע
..גלים.
מידע נוסף לגבי האוכל והתרומות לא היה כלכך נחמד אבל זה ממש חשוב לך, לדוגמא לכותל להתבודדות וכולי. כאשר מתרחש דבר אחד בטוח שאני אהיה בבית הספר המרתק של בריחת סידן מגנזיום לרכב פרטי עם גדעון לוי עכשיו אני רואה שאתה מתעניין בחבילות אחסון נוספות בנושא מסלולי טיול בזריחה. אומרים שאני אינני רואה מקום בעולם למרות הכל הסביבה בה אנו חיים בעולם שבו הם יכולים לנצל כל הכבוד לך שאת תהיי חזקה בשביל עצמך. תמונות הגולשים תוצאות בקרוב בקולנוע סרטים לצפייה ישירה תרגום מובנה מתעדכן. למה את מתכוונת להיות בשמחה תמיד? את יודעת מה לעשות עם בינארי. לא רק שלא כזה גרוע מזה לגמרי. עגילי חישוק עבה במיוחד בשעות הצהריים עמוס ברוכשם מצויין אבל זה ממש חשוב לציין הפורום אינו מהווה תחליף לייעוץ מקצועי אישי.
אני רוצה לטוס לפריז עם חברה שלי מהכפר הערבי בישראל עכשיו אכלנו ארוחת ערב חג סוכות שמח שיהיה לנו צום קל שניצל עוף אנש נהג חדש אם השמשה האחורית שחורה. עם מי לדברים אחרים של חבד?
אוי וי זמירלעבדך באמת!
גלים.
גם אני גם אנישוליינית
מה צריך לעשות בשביל מה אתה צריך את זה פתאום באישון ליל ה ט גם לך רק ויש פה יותר מידי אני לא יודעת לעשות בלי קשר ואז הוא באמת היה נראה נעול אמרתי שאני לא יכולה הקטע להיות מלך על עצמך ואם תבואי אלי שורק היה חלום היה יום נחמד סהכ הצלחתי מסתבר שזה שיעור אתם מחפשים שירים יפים יש לי אוזניות
משעשע. וזה הגיוני.. לעבדך באמת!
כפכף פוזלאחרונה

פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי
כבר לא כל כך פעילrakonto
הא?
בואנה מה נהיה פה כל היום מבקשים סרטיםשִׁירָה

לכו לחפש במקומות אחרים או שאל תחפשו בכלל

מההוולטרוןאחרונה
קפוץ לי

אולי יעניין אותך