הנה הפוסט למי שלא ראה:
חבר'ה עזרה! - צעירים מעל עשרים
אקדים ואומר בהקשר לפוסט הנ"ל,שיש לי עוד משהו קטן להוסיף. בטח כמעט כל מי שקורא עכשיו את מה שאני קורא יצא לו לשמוע על תופעת הדתיים שמסמסים בשבת. פעם שמעתי ממישהו שזוהי תופעה של ביצות ושל רווקים מאוחרים וזה מה שהלבד עושה להם. אוסיף שאני שלפעמים הייתי עושה שבתות לבד (אל דאגה זה בדרך להיפסק) והיו רגעים שלהדליק/לכבות את האור או את הקומקום בשבת נראה לי סביר לחלוטין (שוב אל דאגה כי זה רק לחלקיק של רגע ואני ממש לא במצב של לעבור ולו על ספק דרבנן ושוב, השבתות שלי לבד עומדים להיפסק) מה גם שבתקופת הישיבה הייתי נוהג להתפלל במנין ותיקין ועכשיו אני לעתים מתקשה להתפלל בזמן ולהתפלל במנין.
בנוסף לזה, זהו כסף קטן לעומת מה שעוברים חברים שלי שהרבה מהם קמים ב11 כל בוקר. יש לי שני חברים, אחד מהתיכון והאחד מהצבא, שלאחרונה יצאו מהארון ויש להם בן זוג (כן הבנתם נכון, הם הומאים מוצהרים, הם גברים עם בן זוג שגם הוא, ממין זכר), אחד מהם (מהתיכון לא מהישיבה ב"ה) גם עזב את הדת ועוד 2 שעשו את זה וחבר ממש קרוב שלי מגיל אפס, מכור להימורים (במינון נמוך, אבל הוא עדיין מכור לדבר ההרסני הזה).
בקיצור, האם זהו האופי של גיל 24? גיל שאתה יוצא מהארון? לאו דווקא במובן ההומוסקסואלי אלא במובן שמה שהסתרת או אולי לא ידעת בעצמך עליך, יוצא החוצה אחרי כאשר אתה יוצא מהחממה לעולם הרחב? (ואני מזכיר לכם את השוטר בן ה24 השקט והמופנם שרצו שיצא לקצונה עד שלאחרונה ירה לאשתו בראש.) ואם כן מה עושים? חלקכם יציעו לי קאוצ'ינג, זה עומד על הפרק אבל לא לעכשיו, מעדיף להתחיל קודם עבודה ולראות איך אני מתייצב עם זה אני בדרך לסיים לפרסם את עצמי בגוגל. תודה וסליחה על הארוך.