בעלי ראה את זה ב6 בבוקר ומיד הכניס אותו למקרר.
כתוב לי במגנט שקיבלתי ממדלה שבטמפ' 16-25 מעלות מומלץ להשאיר עד 4 שעות ואפשרי עד 6.
זה היה בחוץ לדעתי 7 שעות.
לא היה חם, כי זה היה בלילה, וזה גם היה מהמקרר כלומר בהתחלה קר.
אני לא כ"כ יודעת איזה טעם יש לחלב מקולקל, טעמתי ודי אין לזה טעם.
לגבי ריח שמתי לב שבד"כ ממש אין לחלב ריח בכלל, ועכשיו יש לו טיפה ריח.
בנוסף, תמיד השומן עולה למעלה ו"נדבק" לדפנות של הבקבוק, וכשאני מערבבת זה מתאחד. הפעם ערבבתי ונשארים מן חלקים קטנים של קרום כזה.
מה אתן אומרות? הייתן משתמשות או זורקות?
כואב לי הלב




