צריכה כל כך את העיצות שלכן!
בת 8 חודשים,לפני כחודשיים מסיבה כלשהי היתה צריכה לישון בעגלה כמה ימים, התרגלה לזה וזהו.
נרדמת רק בעגלה,מה שלא ניסתי לא עבד.
מילא זה שתרדם ואני אעביר אותה, אבל היא גם ישנה הרבה יותר טוב בעגלה, בלילות שאני לא מעבירה יש ל מרווחים יותר גדולים (ועוד רגע פירוט על המרווחים) ובלילות שכן ישנה בלול- מתעוררת המון.
ועכשיו פירוט על ה"מרווחים":
היא מתעוררת המון המון המון בלילה, ברמה שזה כבר נהיה לי קשה, אני לא מתפקדת! יכול להיות גם כל חצי שעה, כל פעם יונקת או קצת או מלא וחוזרת לישון, אבל אני כבר לא מסוגלת נפשית...
כשהיא עושה איתי חסד היא נותנת לי מרווחים של שעתיים...
ניסינו: לתת ארוחה מוצקים לפני השינה, לתת דייסת שיבולת שועל (הגברת לא אוהבת), חשבנו שיניים אז לתת אקמול לפני השינה ולמרוח ג'ל, לא לתת לה לישון הרבה אחה"צ, להוציא אותה מהחדר שלנו, טקס שינה קבוע, כלום כלום לא עזר!!
אולי כתבתי קצת מבולגן אז ככה:
1. יש רעיון איך להרגיל אותה לישון בחזרה בלול?
2. איך אתן מוציאות את הקטן התורן מהחדר? היה לי ממש קשה נפשית וטכנית (כל פעם ללכת לדחוף מוצץ, להניק, לראות שלא מכסה את עצמה וסתם לעבור לראות שהכל בסדר...), אשמח לטיפים בעניין.
3. מה אתן עושות עם טקס שינה במקרים שיש דברים שוברי שגרה? (עשתה קקי אז מקלחת אותה יותר מוקדם, יוצאים אז המקלחת והשעת שינה משתבשים, אכלה משהו מלכלך וצריכה מקלחת הרגע וכד', זה קורה הרבה...)
4.מה עושים עם הלילות, זה בעיקר הבעיה שלי, יש לכן רעיונות שלא חשבתי עליהם עדיין? או טיפים איך ליישם את מה שכתבתי למעלה שניסתי?
5. זה עובר מתישהו? הצילו אני עייפה, זה כל מה שישי לי במוח!
ואגב, בעלי מנסה לקום אליה הוא, זה לא עוזר, היא צורחת עד שאני לוקחת אותה...
תודה מראש, תבורכנה!