נראה אם למישהו כאן יהיה רעיון איך לצאת מהסיטואציה בלי פגע..
חברה שלי שהיא גם קרובת משפחה ביקשה ממני לתת 1500 שח לאבא שלה (בגלל כל מיני סיבות הכספים שלו מופקדים אצלה בחשבון) וכך עשיתי, זה היה אחרי צהרי היום ב-ט' באב. זה קורה מפעם לפעם 2-3 פעמים בשנה בערך. לאחר שנתתי לו היא נשמעה לחוצה ללכת להפקיד עוד באותו היום, ברקע שמעתי את התינוק בוכה וכו' ואז הרגעתי אותה שאין מה להלחץ ושתעשה את זה במועד אחר ונוח, צום וזה. מאז נראה שהבחורה שכחה..או אולי אין לה (אבל לא חושבת כי הזוג גר בדירה שהבעל קיבל בירושה ושניהם עובדים אבל אין לדעת...)..לא יודעת..מאז ועד היום דיברתי איתה עוד 3 פעמים ,היא יצרה קשר, היא לא רמזה או הזכירה את הנושא. לא נעים לי שאני זוכרת והיא לא.
ממש לא נעים לי להזכיר לה..
אני מפחדת שהיא שכחה מהסיפור, היא אחות במקצועה ועובדת במשמרות מתחלפות ואולי היא לא ישנה מספיק טוב והגיוני לשכוח
או שאולי מפחדת מהאפשרות שהיא תחשוב שהיא כן הפקידה כשהיא לא..
הבעיה היא שגם איבדתי את הפלאפון כי במכשיר שאבד עוד יכולתי להוכיח לה כי כל פעם אחרי הפקדה היא הייתה שולחת לי הודעת הפקדה..
אני לא רוצה לקבל ממנה כסף אם היא לא זוכרת בוודאות ומשוכנעת בצדקתי..
היה לי בעבר מקרה ממש לא נעים עם שותפתי לדירה עם עניין דומה והתגובה שלה הייתה נוראית כשהזכרתי לה, הייתי בשוק..היא היתממה ותקפה אותי ורק אחרי כחודשיים היא מצאה הוכחות לצדקתי והתנצלה...הכסף לא שווה את זה. אבל מכיוון שלא נתתי על מנת לתת ובגלל שאני מאוד מקפידה לא להשאיר אצלי חובות של אחרים אני מעוניינת לקבל את מה ששלי..
איך לעשות את זה ולהשאר שלמה?
תודה.