טיפים לבניםקראנץ שוקולד
פורסם באחת הקבוצות בפייסבוק והיה חשוב לי לשתף גם פה.
תכונות שנשים תמיד נמשכות אליהן:

רוב הגברים מאמינים שעליהם לשחק משחק של קרירות ואדישות בכדי להשיג לעצמם בחורה, אבל למעשה זה לגמרי שגוי, אין צורך לעשות כלום האמת, לא להיות מגניבים, לא להיות חדשניים, לא לדעת טריקים בקלפים, רק להיות אתם, במלוא מובן המילה. אתם בטח חושבים, "נו אני פשוט אני ושום דבר לא באמת קורה" אז כן, יש חדש תחת השמש חבריי, אתם צריכים להיות אתם, בגרסה הכי טובה שלכם. אין צורך בכסף, השכלה גבוהה או פרקי זמן ארוכים, רק להבין כמה מאפיינים פשוטים, לפניכם כמה תכונות שנמצאות בכל גבר, תכונות שנשים תמיד תמשכנה אליהן.

1. גבר שיודע מה הוא רוצה בחיים

נשים נמשכות לגברים בעלי מטרה, אשר הולכים אחריי החלומות שלהם. לא רק שנשים מעריכות גברים שיודעים מה הם רוצים בחיים אלא הן למעשה הופכות למעריצות נלהבות, אשר יודעות שהן נמצאות בחברת מלך המלכים. אנרגיה גברית היא אנרגיה דומיננטית, חד כיוונית והישגית, כמו סלע המתגלגל במורד הגבעה, האנרגיה שחודרת דרך כל ההתנגדויות היא אנרגיית ההישגיות. אנרגיה זו היא שהופכת אותך לאטרקטיבי מאוד בעבור נשים. כסף לא חייב להיות מעורב כאן כלל אלא להפך, חשוב על זה שאתה מונע מדברים שמלהיבים אותך, אתה למעשה יוצר חלום וודאי ועוקב אחריו בדרכך, כל אישה תרצה להרגיש שהיא חלק מתוך החלום שלך. ברגע שתכניס את האישה שמעניין אותך אל תוך חלום המציאות שלך, היא תשמח להישאר תחת כנפייך. נשים מעריכות גברים פעלתנים, אין מה לעשות פרט ל– לפעול. גבר שיודע מה הוא רוצה בחיים, משיג את מה שהוא רוצה בעודו בחיים.

2. נוכחות

נוכחות היא לא משהו שקל לשים עליו מילים, נוכחות היא דבר למעשה שמרגישים. אין צורך להיות דוגמן, היה בטוח שכל מה שדרוש כבר יש לך, לא שרירים, לא תספורת, לא בגדים, הכול גלום בהרגשה הפנימית שלך. האם נוח לך בתוך העור שלך? עלייך לחשוב על עצמך כנוח, כקיים ולהתהלך בעולם כאחד כזה, דיי במילים שיוצאות לך מהפה בשביל האפקט האמיתי, כשזה מגיע לחיבור עמוק עם אישה ברמה הרגשית, הנוכחות שלך תמיד הולכת לפנייך. תחשוב על זה, כולם רוצים להשמיע את עצמם, כולם רוצים את הזמן של האחר בכדי להשמיע את דברם, אבל מי שבאמת שותק, יש לו הכי הרבה להגיד. אתה תהיה נוכח ברגע שתרגיש שהכתר שלך קיים על ראשך גם בשתיקתך. כך תבחר להקשיב, לתת זכות קדימה לשיחה, לא תפחד ליצור קשר עיין, ובעיקר תצור אווירה נוחה. כל האנשים רוצים להרגיש עמוקים ומוערכים, הצעד הראשון הוא לתת לנשים את ההרגשה הזו, כך יגדל אפקט הנוכחות שלך.

3. תשומת לב

כמה תשומת לב את באמת נותן לאישה כשאתה מדבר איתה? 100%? אולי 70%? אם כן, כל מספר תבחר להגיד, אחלק אותו בחצי. גברים לא יודעים לתת את תשומת ליבם המלאה לאישה,
לעזאזל, זאת אישה, פאר היצירה, הסתכל לה בעיניים ואל תוריד את המבט, תקשיב למה שהיא אומרת ותחווה את דעתך, הנח את הפלאפון בצד, או אפילו כבה אותו, שום דבר לא חשוב כשהיא לידך. גברים רבים מחפשים תעסוקה במקום באמת לדבר עם האישה, למה זאת צריכה להיות יציאה? סרט? מפגש עם חברים? כל מה שהיא רוצה הוא רק אותך, בלי הסחות ועזרים חיצוניים, קח אותה לים, רד איתה לגינה, זה לא באמת משנה, כשיש שיחה טובה. זה הזמן להתמודד איתה באופן ישיר, ישר אליה מבט עמוק אל תוך העיניים, כמו עיני לייזר, זה יגרום לה לאבד את החולשה ברגליים.

4. הומור

אם היה נערך סקר, ואני בטוח שנערך כזה, התשובה הבולטת ביותר לשאלה "מה התכונה החשובה ביותר שיכולה להיות בגבר?" הייתה – הומור. ניחשתם נכון, החיים רציניים מספיק, יש לה כביסה, דירה, חתול ואחים על הראש, אז למה שלא תצחיק אותה? נשים מעריכות קלילות בגברים, תעוזה ההומוריסטית, והרצון לשחק קצת משחקים. אל תפחד לדבר עם זרים, לצחוק על עצמך, לקחת אותה על כנפי הדמיון, ולהפוך להיות שותף לחוויות שלה. צור בעבורה עולם של צחוק, ויותר מכך צור בעבורך עולם שכולו שמחה. אל תנסה להצחיק רק אותה, הצחוק האמיתי ביותר בא מההומור שמצחיק אותך. תצחיק את עצמך, היא כבר תצחק.

5. ספונטניות

הבחורה שלי, אכן הייתה ספונטנית, אבל יותר מכל דבר היא התרגשה מהדרך שהתחלתי איתה, באופן לא טיפוסי שלחתי לה הודעה בשעת לילה מאוחרת ושאלתי אותה "ספונטנית?", הודעה שהיא לא ציפתה לה, והיא אכן הייתה ספונטנית, גם בשתיים בלילה, לקחתי אותה אל המצפה, דיברנו לאורך שעות שעברו כרגעים בודדים. ספונטניות היא המפתח לכבוש אישה, גורם ההפתעה, מה שמניע אנשים לעשות דברים הוא לרוב יצר הסקרנות, תחשוב על זה, אם היא יודעת כל מילה שלך, כל מהלך, כל תנועה מינית, ככל הנראה היא תאבד מהר מאוד עניין. המתכון הוא שילוב של ספונטניות והפתעה, ואתה מסוגל להפתיע אפילו את עצמך, לא רק אותה. ספונטניות תחזיר לך את התשוקה לחיים, ולאינטראקציה שלך עם בת זוגתך.

6. חכמה

התכונה שהתגלתה כמושכת בעבור נשים איכותיות יותר, היא חכמה. נשים חכמות יודעות להעריך חכמה. נשים חכמות יודעות להעריך את הרצון שלך לחקור כל דבר בחיים שלך, ולא לקחת שום דבר כמובן מאליו, את הרצון שלך להשתפר ולרכוש מיומנויות ועזרים בכדי לשנות את החיים שלך מקצה לקצה, כל הפעולות הללו, שלרוב הן תת הכרתיות אצל גברים מסוימים, מושכות נשים ברמה גבוהה. גבר שיודע כיצד החיים שלו הולכים להראות הוא גבר שיודע איך לחיות, זה קל להשיג את המטרות שלך אם הן קטנות, כמו להיכנס לכושר, למצוא עבודה, אבל זה לא יותר מידיי מושך ובטח לא כל כך מאתגר בעבור קצת יותר מהאדם הממוצע. מטרות שאפתניות וחתירה תמידית למצוינות הן הנוסחה.
אפשר להגיד שזה לא רק זה, אלא גם הארת הפינות החשוכות של האישיות שלך והרצון לעבוד עליהן ולשפר אותן, מעידות על חכמה רבה. אין טעם לצבור זבל מהעבר, רק לשחרר מטענים ישנים וחורגים. נשים נמשכות לגברים שהולכים נגד הזרם, זאת עובדה, גבר מכוון עם מטרה, כל אלה ימשכו אל תוך חייך, אנשים ונשים גם יחד שדוגלים באותה הנוסחה.

7. מנהיגות

זה לא סוד שנשים נמשכות לגברים שהציגו את היכולת להוביל אחרים. הן למעשה רוצות להיות מובלות גם על ידיהם. אי אפשר להתנגד לכך, ברמה האבולוציונית הראשונית של משיכה, כולן נמשכות לאריה הכי חזק בלהקה, כל אישה תרצה למצוא לעצמה את הזיווג המוצלח ביותר, בכדי שהצאצאים שלה יהיו מוצלחים כמותו. אתה לא צריך להיות מפקד, ובטח שלא לתת לאנשים פקודות, גם גאווה היא לא דבר שתשיג לך נשים, אלא צניעות ויושר. כבוד לאנשים שאתה מנהל ועובד איתם, הם דברים שנשים מעריכות, את הכוח שלך בשילוב אנושיות. במקום לחפש דומיננטיות בסיטואציות חברתיות, נסה להבין כיצד הסיטואציות עובדות, פתח לך אינטליגנציה חברתית אשר תכוון אותך בדרך המנהיגות.

8. רגישות

כל הכוח, היוקרה, יכולת מנהיגות, וההומור שיש לך לא עומדים מול הרגישות שאתה צריך להפגין כלפי אישה. אם אתה לא מוכן לתת לנשים לראות אותך פתוח רגשית, אין סיבה שנשים ירצו להישאר בסביבתך. נשים זקוקות לרגש שלך, למילה הטובה, לחיבוק, למבט, לחיבה. יותר משהן רוצות שתתלהב מהן כל בוקר מחדש, הן זקוקות לכך, וגבר שמסוגל לצאת מהקליפה שלו, להשאיר את האגו מאחור ולהגיד לבחורה שלו כל בוקר כמה היא עושה לו טוב, כמה הוא מתאהב בה כל יום מחדש, ישאיר את הפרח שלו אצלו. אל תפחד מאינטימיות, ואם אתה מפחד תפגוש את הפחד שלך עכשיו, בכל הכוח. דגול בהעצמה הדדית, מי שמסתובבת איתך היא לא פחות מהמלכה שלך וכך היא צריכה להתייחס אלייך, אל תפחד מהתשובות שלה, אל תתקוף, אל תתעצבן, אל תסיק מסקנות מוקדמות, אל תחפש אישורים במילים שלה, והכי חשוב – תאהב. תחזר אחריה. תרשה לעצמך להרגיש, ולהיות פגיע לפעמים. כנות ואמת הם המפתח. תהיה עצמך ולא אף אחד אחר.
וואוו.לב אוהב
אני חייבת לשמור את זה לעצמי...
זה באמת נכון מה שכתוב שם?תפוח יונתן
לא קראתי הכל לעומק. אבללב אוהב
יש שם כמה דברים שהם פשוט נכונים.. לדוג העניין שלגבר יש מטרות ברורות , רצון להוביל, הבנה פנימית שהוא בעל ערך וכו
בעיניי אלו דברים שממש גורמים לרצות בקשר..
אבל זה לחיות בסרטרחפת..
שלגבר יהיו את כל התכונות שמפורטות שם.
ברור שזה דברים טובים לכשעצמםקוד אבל פתוח
אבל הציפייה הזו, לדעתי זו דרישה להיות מלאך...
שוב, לא קראתי הכללב אוהב
אבל אפשר להסתפק בשלוש הראשונים:
אדם עם מטרות, מכיר בערך עצמו , ומוביל..( כן כן חשוב שדווקא הגבר יוביל.. כל אחד בדרכו שלו)

@@רחפת..
לא טענתי שזה לא דברים חיובייםקוד אבל פתוח
אני טוען שלא נכון לצפות לזה, כמו שלא נכון לחפש מישהו מושלם.
אז בעיניי זה כמעט הכרחילב אוהב
וממש לא מצביע על מושלמות..
במיוחד אם הבחורה כן פיתחה את הדברים האלה..
הכל הכרחי והכל לא הכרחיקוד אבל פתוח
אם לקחת רק 3 תוכנות סבבה. אבל לא נשמע לי שזה המצב, אם קראת את ה 3 הראשונות זה לא אומר שתהיי מוכנה לוותר על ה5 האחרות. יכול להיות שאת חושבת שזה כמעט הכרחי, ממה שאני מכיר אין כמעט בחורים כאלה, אז אם חושבת שמשהו הוא כמעט הכרחי ולא קיים אצל רוב מוחלט של הבחורים יכול להיות שאת מחפשת מישהו שלא קיים (=מושלם)

זו רשימה ארוכה של תכונות, היא אשכרה כתבה 8 תכונות שונות, אני מכיר המון בחורים שאין להם את כל אותן תכונות, ומי שתתחתן איתן באמת תזכה.
יש כזה גם לבנות?רחפת..
עוד לא גיבשתי דעה לגבי הדבר הזה.
ברור לי שיש שם גם דברים לא נכונים.
בנות לא צריכות טיפים ועצותחסדי הים
מה המטרה של זה?קוד אבל פתוח
אני בספק אם יש בחור עם כל התכונות הללו (חוץ ממני ), וזו טעות לנסות להשתנות רק בשביל להתחתן.

לי זה נראה כמו פוסט של מישהי שמפחדת מחתונה, ולכן מחפשת מישהו שהיא בחיים לא תמצא.
זה לא עניין של להשתנותקראנץ שוקולד
יש דברים שהם לא במודעות של הרבה אנשים וכן חשוב שישנו גישה וכיווני חשיבה..
לא ראיתי שם שום דבר שקשור למודעותקוד אבל פתוח
מוזמן להאיר את עיני
יש הרבה מאד בנים שפשוט לא יודעים איך להתנהלקראנץ שוקולד
מול בחורה, מה הצרכים שלה? איך להתייחס ועוד
סבבה, מסכים לגמריקוד אבל פתוח
היא לא מדברת על זה שם
תקרא שוב את הסעיפיםקראנץ שוקולד
אלה דברים שהרבה אנשים פשוט לא מודעים להם ולא חושבים עליהם כשנפגשים עם בחורה.
אולי אתה זכית ואתה כן עושה את זה אבל יש הרבה שלא!
קראתיקוד אבל פתוח
היא לא כותבת שום דבר שקשור למודעות, כל הדברים הם תכונות אופי...
טוב, אין לי כח להתווכח, יום טוב.קראנץ שוקולד
המדריך הטוב ביותרחייל7

הוא בעצם להגיע ולהיות אתה, כמו שכתוב כאן, מבלי להתעסק ביתר הדברים האחרים

(כמובן שנדרשת הכנה מינימלית)

זה נכון בעיקר למי שמחפשים "להשיג לעצמם בחורות"ברגוע
את הדבר הכי חשוב להצלחה בזוגיות היא לא כתבה- ענווה.
למה החלטתם שאישה כתבה את זה?ואני הקטנה
ראו סעיף 5.

תודה ששיתפת.
לדעתי הדברים נכונים בבסיסם, רק שיש מקומות שבהם הוא קצת הקצין אותם לכדי גוזמה (לדוג׳ כשכתב על מנהיגות, ועל זה שגבר צריך חלום ושהאישה *תשמח* להצטרף אל התכנית המוכנה מראש שלו... וכו. הקיצר. מוגזם ומוקצן, אבל הבסיס נכון)
צודקתקוד אבל פתוח
כשאני קורא את ככה, אני עדיין לא מסכים אבל מכיוון שונה, אני חושב שהוא מצייר את מי שהוא, ולא כולם כמוהו, וזה מצוין, אנחנו לא בפס יצור
וואו כ"כ נכון!n.l
ואני חושבת שהכי מהכל זה הרגישות...n.l
פשוט מוטעהשפיפול
אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל
כל כך הרבה שגיאות מהותיות.

נראה כאילו נועד להכשיל
הכללהשירוש16
שלדעתי לא במקומה. לא מומלץ להכליל ככה ולהגיד ' זה מודל הגבר הנכון'. כי זה לא תקין ולא נכון.
אם לבחור שלי לדוגמא היה חצי מהתכונות הנל לא הייתי מתקרבת אליו וקל וחומר שלא מתארסת איתו.
כל אחד והניסיון שלו והעדפות שלו.
במקום לגדיר מיהו הגבר האידיאלי עדיף להתחבר לאמת הפנימית, מה מתאים לי ומה אני מחפשת בבן זוג במקום להתמקד ב:'מה מתאים לכולם'...
יפה, אהבתי תפוח יונתן
^^^^^^^בינייש פתוח

כל כך נכון. המון פעמים כשמדברים על הנושא, מכניסים את כל הגברים לאותה משבצת משלהם ואת כל הנשים למשבצת למשבצת משלהן. כל ההתעסקות ב"האם גברים אצל אישה x?" "האם נשים אוהבות או לא אוהבות אצל גברים y?" כאילו כולנו אותו דבר. וזה עוד לפני שדיברנו על הסטריאוטיפים כמו שכל מה שמעניין אותנו זה איך שהבחורה נראית.

יש כמובן דברים שנכונים על רוב גדול מהגברים ורוב גדול מהנשים, לדוגמא אישה מחפשת אצל גבר יציבות ושיתן לה ביטחון, או גבר שמחפש אשה שתסמוך עליו. יש דברים שנכונים לשני הצדדים כמו לדוגמא הכלל של אם אתה מנסה ליצור רושם, זה בדיוק הרושם שאתה יוצר, וכמובן תיהיה אתה, כי תוכל לעשות זאת בצורה המיטבית

סתירות פנימיות מהותיותבינייש פתוח

מצד אחד אתה מדבר על להיות עצמך, מצד שני על נוכחות ועל הומור??? ואם אלו לא תכונות שמאפיינות אותך?

בדיוק מה שרציתי לכתוב!מבקש אמונה

לא סותר, יש דברים שאפשר לתרגל.קראנץ שוקולד

מי שעובר אימון אישי לעיתים עובר תהליך כאלה, לחזק דברים, ללמוד להיפתח, לשנות דברים מסויימים, זה עדיין לא אומר שאני מאבד את האני שלי.

העניין הוא שלא צריך.מבקש אמונה

יש מלא סוגים של שני אדם ולא כולם מחפשים אותם תכונות אופי. 

לא לכל אחד יש אותו חוש הומור, ובכלל לא כל בחורה מחפשת הומור. העיקר שיהיה שמח!

גם לכתוב חכמה זה מיותר, יש אדם עם שכל פשוט שכנראה ימצא בחורה טובה ברמה שלו. ויחיו יחד באושר.

אבל כמובן שהרבה דברים שם יפים מאד וחשובים.

לא צריך להשתנות במה שאתה. אבל לפעמים צריך להשתנות במהבינייש פתוח

שאתה משדר החוצה. שלא תשדר אתה עצמך שונה ממה שאתה (כי אתה לא מספיק מודע איך הצד השני תופס את זה) או בכללי לא משדר את עצמך נכון (כי לדוגמא יש דברים שלא מספרים בדייט הראשון או השני)

נכון. בזה אני מסכים לגמרי.מבקש אמונה

אני אסתפק בלהיות עצמי, תודהסביון
מישהו פה עףארצ'יבלד

תמיד רציתי להעלות את התמונה הזו
כבר הקדימך אחרסביון
שטויות! רשימה שקרית שבאה ממקום של שקר!טבעתיהלום

אז אנשים יצטרכו לשנות את האופי בשביל לעמוד ברשימה.

אני חושב שברור שאלו תכונות שכל בחורה תרצה - תסתכלו על הצד ההפוך:

מי תרצה מישהו חסר נוכחות, חסר כל חוש הומור, טיפש, מקובע מאוד, לא רגיש ושלא מקדיש תשומת לב?

הרשימה נראית כמו פסגת השאיפות בשביל אבירים על סוסים לבנים, אבל כמו שכולנו יודעים הם לא קיימים.

אני חושב שהרשימה מגיעה ממקום מאוד לא תורני, אלא ממישהו שרוצה "להשיג בחורות".

לכן, בדקתי מה המקור של של הכתבה, וזה מה שהיה כתוב בראשיתה:

"תשכחו מכל מה ששמעתם, אם יש דבר אחד שלמדתי על בשרי הוא מה מושך נשים. מגבר תמים שמחפש בחורה הפכתי לחביב הנשים, לא הייתי עוד מחפש, אלא רוכש חברויות חדשות בכל יום ביומו. לא אגיד שנשים היו נופלות לרגליי אך עם זאת היה דיי בנוכחות שלי בשביל להשפיע עליהן."

בנות - זה מה שאתן רוצות? בחור שהוא "חביב הנשים"?

..ארצ'יבלד
@חביב שזורם
שורה אחרונה, יש לך מתחרה.
והוא רציני.
אני כמעט הגבר המושלםארצ'יבלד
(חוץ מקטע מספר 7) תעשו טובה, זה באמת שולי!

אם זה למטרת נישואין, העיקר שתהיה התאמה. זה לא שהנסיכהחסדי הים
מחפשת את האביר, לכולנו יש חסרונות.
תהיה עצמך!!!ים...

אבל תיהיה 1, 2 , 3 ......

חשוב שכל אחד יהיה הוא עצמו ופשוט יביא את עצמו לידי ביטוי בחיים שלו, כפי שנכון לו

יש פה כמה תגובות פה לא נעימות ולא מכבדותקראנץ שוקולד

זה לא עשרת הדיברות ואף אחד לא הצמיד אקדח לרקה, כן יש פה דברים שיכולים להועיל לכמה וכמה אנשים, שינוי גישה.. זה לא אומר שצריך להיות אדם אחר אבל כן לפעמים צריך לדעת איך להתנהל מול המין השני, כמו שאם יש לאדם גאווה הוא לא יגיד זה אני וזהו אלא ינסה לשנות את זה, כל אחד יכול לקחת מפה מה שהוא רוצה או לא לקחת, בסה"כ יש פה דברים חיוביים, רגישות, הומור, ספונטניות אלה דברים שהרבה פעמים נחוצים לקשר, אפשר לברור מה טוב ומה לא ואנשים מספיק בוגרים כדי לדעת איפה הם צריכים חיזוק.

והעיקר הוא להגיב בצורה מכבדת גם אם לא מסכימים עם הדברים.

מצטרפת^^ואני הקטנה
אחי היקר אנחנו בסכ לא מסכימים עם הנאמרקוד אבל פתוח
אוהב אותך

אני חושב שמי שיקבל את הדברים וינסה ליישמם יזיק לעצמו, אתה חושב שזה יועיל. מותר לנו לא להסכים

לא ראיתי פה תגובות לא מכבדות, אתה יותר ממוזמן להראות לי למה מתכוון.
באמת שמתואר פה מישהו מושלם,נושאת עיניים

אבל לדעתי הנקודות ממוספרות מהקל אל הכבד, כאשר 1 הכי פחות חשוב לאשה ו-8 הכי חשוב.

(לי בכל אופן - מותר לאחרים לחשוב אחרת).

אהבתי שכתוב "להיות עצמך" ואז מלא סעיפים איך לא להיות עצמך הדוכס מירוסלב

ממש ככה..חיהל'ה
לשמורegb123אחרונה
התייאשתי מלעקובזיויק
אחרי השרשורפלצת של @Lavender

בלתי קריא בעליל מהפל'

חייב פה סיום AIזיויק
😁
לנשואים ששכחו. מה אומרים על כל העניין הזה?ארץזיתשמןודבש

ממגדלי השנהב

מבטיחים לנו שרק שם את עצמנו נאהב

מהארמונות המפוארים והמתנשאים

אשר שייכים רק לנשואים

טיפים לנו הם מחלקים

שבלעדיהם בטוח נישאר רווקים

"תפסיקי להיות בררנית" מלמעלה צועקים

על המדרגות המפותלות מנסה לטפס

דייט ועוד דייט, כבר קשה להתאפס

הלב המסכן שאף פעם לא מוותר

כבר טיפה מתחיל להישבר

"האם אתם זוכרים את התקופה הקשה?"

אני צועקת אליהם מזיעה מקומת המדרגה

"אל תוותרי" אני לוחשת לעצמי בכוחות אחרונים

את תגיעי לפסגה וזה לא יקח שנים

תזכרי אני לוחשת לעצמי

"שאגיע לפסגה לא אשקע בחלומי"

את תשימי מעלית על האדמה

תעזרי לאותם הרווקים במלחמה!

את רוצה תשובה מה אומרים על הדבר הזה?אריק מהדרום

או ששאלת שאלה רטורית?

מעניין אותי אם מזדהים עם התחושותארץזיתשמןודבש
בכותרת שאלת נשואים מה הם אומריםאריק מהדרום
או שאת שואלת דווקא רווקים ולכן הפרסום בלנ"ו?
"לנשואים ששכחו" זה שם השירארץזיתשמןודבש

אבל אולי באמת אשים ציטוט שיהיה יותר מובן

עריכה: אי אפשר לערוך, אבל תזרום 

אני שואל שובאריק מהדרום
את רוצה לדעת מה אני חושב על השיר שלך כנשוי?
כן, גם מענייןארץזיתשמןודבש
באת לומר שהנשואים מתנשאים כאילו?זיויק
ח"ו מתנשאיםארץזיתשמןודבש
זה מבטא את ההרגשה שלי שלפעמים מרגישה (ולפעמים גם החברה גורמת להרגיש) פחות מוצלחת ממישהו שכביכול הצליח והתחתן
ח"וזיויק
אני מקווה שאת מספיק בעלת ביטחון עצמי שלא תלוי בשדרים כאלה
את ציינת שהארמונות מתנשאיםאריק מהדרום
זה גורם לחשוב שאנחנו גם כן מתנשאים.
אוקי היה חשוב לי לשאולאריק מהדרום
כי השיר כשלעצמו לא מזמין נשואים להגיב כל כך כי הןא מתאר אותנו כמתנשאים ומנותקים ומעצבנים.

אז קודם כל זו פוזיציה בעייתית כי כביכול את שואפת להפוך למשהו מאוד מאוד שלילי על פי השיר, את שואפת להיות נשואה וכאמור השיר הזה לא מאיר נשואים באור חיובי.

דבר שני זה שרווקים לפעמים רואים את הנשואים בצורה כזו ששכחנו את איך זה להיות רווק ואנחנו רוצים שרווקים יפסיקו להיות בררנים זה לפעמים מתוך רצון לעזור, אנחנו לא היינו בררנים אף פעם, ולא מבינים כל כך את הצורך ברשימת המכולת של החברים שנשארו רווקים וכשמציעים הצעה והיא נפסלת או סתם מנסים לשוחח על העניין, אנחנו מואשמים בניתוק ובחוסר רגישות וטאקט וששכחנו איך זה להיות רווקים, לא, לא ממש שכחנו, פשוט אף פעם לא היתה לנו ממש רשימת מכולת, אף פעם לא היה לנו מחסומים רגשיים בעניין, אנחנו רוצים לעזור לאלה שנשארו רווקים אבל אנחנו מואשמים בהתנשאות אז מוטב אולי שנעזוב אתכם בשקט כדי לא להפריע.

ואז אנחנו מואשמים שאנחנו לא עוזרים מספיק.

ודבר אחרון, נישואין זה לא ארמונות מפוארים לרוב, יש הרבה מאוד התעסקויות שיש כנשואים ואין לרווקים, הרבה פעמים דווקא ההפך, הרווקות היא זו שהופכת אותך לפריווילג בלי צרות פרנסה, עצמאות, גידול ילדים ועוד.

טוב לפעמים יש טיפה התנשאותארץזיתשמןודבש
אבל זה לא המסר שרציתי להעביר כאן! זה יותר בא להעלות למודעות את הכאב של הרווקים ואת ההרגשה שהם פחות טובים אם הם לא נשואים. כמובן שזה עבודה עצמית שבן אדם צריך לעבוד עליה, אבל באמת זה עניין מאוד רגיש ולפעמים הסביבה לא מספיק מודעת ורגישה לזה ותמיד טוב לעלות למודעות את הרגישות הזאת.

וגם באמת צריך להבין את החשיבות בלהתעסק בשידוכים, כן יש כאלה שיש להם קושי בלמצוא, אבל באמת חושבת שכחלק מתיקון העולם והמוסר האנושי שידוכים זה צריך להיות נחלת הכלל.

שוכחים את התחושה עשר שניות אחרי שמתארסיםבחור עצוב
לא מזדהה.יעל מהדרוםאחרונה
טוב חיפשתי מלא זמן והתייאשתי חחחלא יודעתת
שלחו פה פעם מספר של הרב חיים קורץ..מישהו יכול בבקשה לשלוח שוב?
שלחתי בפרטי קיבלת?קעלעברימבאר
כן תודה רבה!!לא יודעתת
מומלץזיויק
מה דעתך אפשר בפרטיהמצפה לישועה
אתה ממליץ? היו לך הצעות קשורות?
שמעתי על הצלחות שלוזיויקאחרונה
דייט ראשון בחיים, חייב קצת עזרה, בעיקר בנות...נו, ההוא מהזה

האמת אני בכלל לא בטוח אם הפורומים פה עדיין פעילים😂

אבל ככה, ביום שני הבעל"ט דייט ראשון בחיים ואני חייב טיפה עזרה

לא מצפה שתגידו לי בדיוק מה לעשות, בסוף העניין הוא להיות אני, אבל קצת...

אז ככה, הרבה אמרו לי ללבוש בגדים שהם 'אני' ושנוחים לי, בדר"כ אני הולך עם חולצות גלופה, אז בגלל שזה חול המועד חולצת לבנה של הישיבה זה סבבה?

מיקום - בפנים? בחוץ? מקום מבודד? עם עוד אנשים?

וטלפון יום אחרי? זה דבר שעדיין עושים?

אה, ולצערי אני נטול רכב, לחכות איתה אח''כ לאוטובוס?

תודה מראש לכולם!!

שלא לדבר על הפרס הגדול!כינור יהודי

התקדמות לקראת הקמת בית! (איתה או עם מישהי אחרת בעז"ה)

להעלות סטנדרטים או להתפשר?Lavender

בתור בחורה שיוצאת לדייטים, אני שמה לב שבאמת מפריע לי מראה חיצוני של רוב הבחורים. 

ואיכשהו אני פוסלת את רובם בגלל המראה החיצוני, מצד אחד יש את המשפחה שמייעצת לי לתת צ'אנס ולראות אולי בדייט עצמו לא יפריע לי המראה,

מהצד השני החברות מייעצות לי "תסתכלי במראה ותעלי סטנדרטים"

ואני עצמי לא יודעת מה להחליט, כי אין לי בעיה לחכות בשביל הבחור המושלם, אבל מהצד השני לא רוצה לפספס את הרכבת ולהגיע לגיל מבוגר...

(ולא, אני לא מחפשת את הדוגמן האולטימטיבי, אבל כן בחור שנראה סבבה)

מה אומרים?...

יאללה בהצלחהLavender

אנחנו עומדים דום וממתינים בנשימה עצורה לחידושים

עוד מכה ועוד מכהגרי

עוד סירוב ועוד התעלמות עוד היעלמות ועוד "גוסטינג".

"מִכַּף רֶגֶל וְעַד רֹאשׁ אֵין בּוֹ מְתֹם פֶּצַע וְחַבּוּרָה וּמַכָּה טְרִיָּה"

יפה מאוד זיויקשפלות רוח
נכון כנ"ל שתי גרושות התחילו איתי מוצשאדם פרו+

ונעלמו, חברה בדיוק התקשרה והציעה. בלה בלה.

אין מה לעשות יש אנשים שמקשים

מורידים את הרמה בשביל כולם.

אין נאמנות.

מסוגלות להתכתב ולדבר ולהתלהב בערב.

בבוקר והנה היא נעלמה.

אם זה ינחם אותךהמצפה לישועה

אני לא לפני הרבה זמן הייתי כל כך תמים שלא הכרתי את זה דיברתי עם מישהי(וזה היה דרך מישהו שהכיר ביננו)וקבענו שלחתי לה הודעה והיא לא ענתה..

אני בלי ווטסאפ וכו' אז ממש לא הבנתי חשבתי שהפל' לא עובד אולי היא לא קוראת הודעות סמס...

התקשרתי גם לא ענתה חשבתי הפל' שלי הלך...

ואז גיליתי שיש שם לדבר  הזה מאז כבר היו עוד כמה דברים דומים...

:')חתול זמני

הייתה לי פעם שהתפניתי לבית חולים בפתאומיות בלי טלפון ולבסוף הייתי יותר מחודש בלי טלפון איני יודע כמה שיחות שלא נענו

מה הבעיה של אנשיםאני:)))))אחרונה

לומר פשוט שלא מתאים?

בדייטים עצמם ובין הדייטיםadvfb

עולים תחושות בדייטים עצמם

עולים תחושות בין דייט לדייט

מה דעתכם המקום שצריך לתת לסוגי התחושות?

מה זה יכול לומר שיש פער בין התחושות בדייטים לתחושות בין הדייטים (לכאן או לכאן)? 

סתם מבאסהפי

שיש פער זה לא אמור להיות ככה..

אני חושבת שעל הגבר יותר ליזום בין דייט לדייט לפחות לפתוח את השיח . אבל התפקיד שלה זה להיפתח ולא להיסגר

מסכימהרק נשמה

בעיקר עם הקטע שעליה מוטל להיפתח לי זה לפעמים לא זורם ולא כי אני לא רוצה ואני רואה איך זה גורם לנסיגה בצד השני

נכון זה לא פחות קלהפי
כל אחת והקצב שלהadvfb

יש הבדל אם זה תקוע לבין אם זה לוקח זמן..

כאילו אם בחורה לא זורמת איתי כפי שציפיתי אבל זורמת במידה מסויימת ומראה עניין אז זה לגמרי חלק מהמשחק

יש הרבה קשרים שנתקעיםהפי

כי הבחורה חסומה ולא משתפת ..

והבחור גם באנרגיה זכרית פצועה - לא יוזם / רגשי נחיתות / חושב מה היא תביא לי בתמורה .

זה חוסם לגמרי את הבחורה אי אפשר להכיר ככה

ככה יש הרבה קשרים שנתקעים עוד לפני הדייט/ בדייטים ראשונים ,שיכול להיות להם פוטנציאל גדול אם כל אחד היה מתחבר למהות שלו ..

אהבתי את הביטוי אנרגיה זכרית פצועהמחפש שם
נשמע כמו חתול רחוב פצועחתול זמני

לא יודע לא מתחבר לכל משחקי המגדר האלה

וואי לגמריadvfb

בתור גבר זה ממש מתסכל שהבחורה חסומה.

אבל יש הבדל אם היא חסומה לבין זה שלוקח לה זמן יותר לשתף.. לפעמים קצת סבלנות והדברים נפתחים.

וגם לגבי האנרגיה הזכרית - יש הבדל אם הגבר בכלל לא מביא את עצמו, לבין זה שלוקח לו קצת זמן לצבור אמון ובטחון.

מענייןמחפש שם
איך את מזהה את ההבדל? מתי את נותנת זמן וסבלנית לתהליך של צבירת בטחון ומתי את חותכת? 
חח אני בןadvfb

ונראה לי שהעקרון נכון לשני המינים,

שרואים מגמת התמקדות אז זה יכול לתת יותר בטחון ואמון שהקשר מתקדם בצרוה טובה

את יודעת להצביע על דברים שחוסמים/ עוזרים לך להפתח?מחפש שם
מה שהכי עוזר להיפתח זה פשוט טבעיותרק נשמה

לא לשחק את כל המשחקים ולא לנסות להיות מי שאתה לא, אפשר להבחין אם בן אדם הוא עצמו או מנסה לחקות משהו אחר

אמןמחפש שם
זה קטע כי אתה מאמין שאם תהיה משהו מסויים אז מי שהולך תפתח בזמן שזה יקרה כשפשוט תהיה אתה...
מממ אני בעיקר מדבר על מחשבות והרגשות תוך כדיadvfb

והגיוני שהזמן בין לבין נועד לעיכול,

לכן הפער הוא לא פער שזה הפוך בהכרח שבאחד מהם מרגישים טוב ובאחד מהם מרגישים לא טוב..

לפעמים קרה לי שהרגשתי יותר טוב בין לבין מאשר בפגישות עצמן

נראה לי שזה שכל ורגשרק נשמה

כאילו מה שאתה חווה בדייט זו החוויה עם האישה עצמה, נעים או לא נעים יש משיכה או אין קיצור בעיקר רגש, איך הווייבים שלכם נפגשים

ובין הדייטים שההתלהבות והרגש יורדים השכל מתחיל לנתח מה היה ואם זה מתאים או לא

ובתשובה לשאלתך שתי התחושות מאוד חשובות ונראה לי שהעיקר זה איך מרגישים בדייט עצמו, ובקשר למחשבות שבין לבין לראות אם הן באות משכל ישר או מפחדים ודמיונות

הדוגמא הכי בולטת שאני חושבת עליה זה אם נגיד בדייט אתה לא מרגיש משהו מיוחד, מרגיש שזה לא כזה קשור, אבל אחרי זה בשכל אתה חושב שוואו זה אבל בדיוק מה שאני מחפש, אם זה לא דייט ראשון שני אז נראה לי ברור שאין למה להמשיך)

יפה, תודה!advfb
מציע חידוד - רגש ודמיוןadvfb

בפגישה עצמה אין דמיונות, הפגישה מאוד מקרקעת את הזוג והם מרגישים מה קורה ביניהם. 

בין לבין הדמיון מפתח, אפשר לחשוב איך מפה להמשיך הלאה, לטוב או למוטב... 

השכל גם נכנס בין לבין ובאמת יש צורך להבין מה השכל אומר ומה הדמיון אומר.

יפהרק נשמה

ואם תתבונן בתשובתי תשים לב שהזכרתי גם את הדמיון

כן כןadvfbאחרונה

להבנתי התייחסת לדמיון כוזב ומה שכתבתי (שלא סותר את מה שכתבת) מדבר על דמיון בכלל, גם ככלי לגיטימי.

מתנה לחג - קובץ שירים לנשיםגלויה

שלום לחברות הפורום היקרות!

כן, זה רק לנשים. 

הייתי פעם פה... 

עברתי לפני 10 שנים מסע של גירושין

וחג הפסח היה מורכב עבורי באותו זמן. 

ב"ה בסוף זכיתי ליציאת מצרים

וקריעת ים סוף 

והתחתנתי ב"ה 

(לולא המסלול הזה - לא הייתי יודעת שבעלי הוא מה שאני צריכה) 

ובסוף - הפכתי לאמא בחול המועד פסח!

כתבתי ספרון על המסע

מילים שה' שלח לי להתמודד

וקיבצתי לקובץ מתנה עבורכן.

מקווה שישמח ויחזק! 

20260331102053.pdf (תלחצי על זה) 

קפיץגלויה
מרגש.אם-אם
תודה!גלויהאחרונה

אולי יעניין אותך