תינוקת סרבנית מוצץ שרוצה לינוק כל הלילה....סטלה100

הבת שלי בת 6 שבועות. מתוקה מתוקה. אבל לילות קשים מאוד.

שמה אותה לישון אחרי הנקה, מתעוררת שוב, לא נרגעת עד שאני מחברת אותה לפטמה עוד פעם, וחוזר חלילה כל הלילה.

אני לא בטוחה אפילו היא אוכלת באמת. יכול להיות שהיא רק מוצצת לפי התנועות שאני רואה.

לא רוצה לתת לה לבכות, זה גם יעיר את בעלי שקשה לו מאאאאוד לחזור לישון באמצע הלילה.

תודה לכן 

אולי גזים מפריעים..אנייי 12
לדעתי שימי אותה קצת על הבטן/ צד זה יעזור
כן אני שמה אותה לפעמים על הצדסטלה100
אבל יש לי הרגשה שברגע שאני מניחה אותה היא מתעוררת בבכי
יכול להיות גראפס..מוריה
את מרדימה אותה בהנקה?בשאיפה
אני באותו מצב בערך.. מהניסיון שלי כשהם נרדמים בהנקה קשה להן לישון בלי, ואז היא באמת צריכה אותך בתור מוצץ כל הלילה... אצלי (באותו הגיל בדיוק!) נראה לי שהיא ישנה הרבה יותר זמן רצוף כשהיא נרדמת בידיים, במנשא או בעגלה מאשר כשהיא נרדמת מהנקה. וגם לפעמים אני חוששת שדווקא בערב יש פחות חלב, ואז היא אוכלת פחות, וכל עוד אני לא ישנה או עושה לה רווח גדול בין ההנקות יש כל פעם מעט חלב, אז היא אוכל מעט ונרדמת, בלי לשבוע ממש.
אצלי אני רואה שכדאי לתת לבעלי לבלות איתה איזה שעתיים בערב, אחרי שהיא אכלה, גם אם קשה כי היא קצת בוכה, ואז להניק, גראפס (!חשוב!!) ,להחליף חיתול, ולישון.
ואם את מצליחה להרגיל אותה למוצץ אז עוד יותר טוב...
אני מניקה אותה כדי להאכיל והיא נרדמתסטלה100אחרונה
תוך כדי. ודי מהר. כך שאני לא יודעת אם היא רוצה לאכול או רק למצוץ.
התחלתי לשאוב קצת חלב כדי שבעלי יתן לה בתחילת הלילה.
אני ישנה איתם.וואוו
בגיל הזהבשורות משמחות
התינוק ישן איתי.
אבל אפשר שתפרסי שמיכה חמימה עם מגע נעים במקום בו את משכיבה אותה לישון, ושימי אותה על גבי השמיכה מעליה את יכול לשים שמיכי דקיקה, תלטפי אותה שישאר החום גוף שלך מההנקה והיא אמורה להירדם.
החום גורם לשקוע בשינה טובה ונעימה.
גם אניסטלה100
אבל אני ישנה על הפנים חחח.
היא יונקת ואני על הצד.
מאוד קשה בשבילי לישון טוב ככה אבל זה מה יש.
כאשר אני מחזירה אותה למיטה הנצמדת רוב הזמן היא מתעוררת שוב
עיטוף ושוב עיטוף. תחפשי בגוגל. עוזר פלאים בגיל הזהמיואשת******

אולי יעניין אותך