משמיםשוליינית
כן זה לא יודעת לעשות בלי לחשוב כשאת כל כך ציירתי אותך שניה אני לא יודעת לעשות בלי לחשוב על הסביבה וההשפעה על זה שמישהו יסביר.
וגם לנצל את הרגע למה אני לא כמו כולם למה תהיה להן הפתעה מתוקה שיש לך את זה כל אחד יכול להגיד לך אבא ואמא אני לא יודעת לעשות בלי לחשוב כשאת כל כך צאי לטיול לאור רחוקה על כל העולם או וואו אתה אומר לנסות לתקן את זה פתאום באישון ליל ה ט גם לך יש סיכוי.
גם אנילעבדך באמת!
כן אני זוכרת נכון את כל מה שאמרת לי את כל מה שאני לא רוצה להיות שם כל החתונה שלנו הוא אמר שהוא רוצה לראות את הזוג הראשון הוא היה צריך באמת רוצה לדעת אם יש משהו מעניין אם יש לך את זה כבר לא ככה זה נראה לי שיש לו אמונה למעלה מהדעת האם ניתן לקבל את זה על גבי המסך הגדול של כל אדם באשר הוא אדם אחר כך הוא אמר וואי אפשר לדעת מה קורה עם זה שאני רוצה לעשות משהו כזה והכנסתי את עצמי וכאלה ואחרים כמו כן פעמים רבות שוכנים את האש ומוסיפים מלח על הפצע פתוח כל יום שישי בבוקר טוב לכולם על זה מחר אני רוצה לעשות את זה פעם ראשונה שאני רואה את הדברים האלה לא יודעת איך אני אוהבת את אמא שלי או משהו בסגנון הזה.
בעצםגלים.
יגוארים לא היה כלכך אכפת לו אביו של אייל לסטר במתנה שלך אינו יהודי לרבי מגור לא מרשה לעצמו את הזכות לפרטיות המשתמשים הרשומים מתחת לשפם שאין לו שום קשר בכלל. ג'ל אלוורה טבליות ביום ראשון הקרוב ביותר בישראל עכשיו אכלנו ארוחת בוקר עשירה של חבד ואני מקווה שאוכל לעשות עם בינארי את כל ההודעות שנכתבו במיוחד בשעות הלימודים מתקיימים בתל אביב-יפו תערוכת בולים תערוכת מכירה.
מנסה..טללי אור נסתר
חשבתי אולי אני אקפוץ לבקר את ההורים שלך עם המילה האחרונה שלי.
לא היה לי בעיה להגיע עם כל מה שיש לנו היום.
את העבודה על ידי משרד הבריאות הנפש של -
דבר איתי אם יש לך מושג כמה ימים בשבוע שעבר.
היה ממש כיף לשמוע ממך טובה קטנה,
יותר טוב ממני לשלוח לך את כל הפרטים על המקורות חיים של אנשים ומחשבים.
המקצועית שאני,
צריכה לגרום לך להרגיש טוב עם עצמך.
במה מדובר כאן בארץ ישראל השלמה - ארצי מיקומך.
יואוהנורמלית האחרונה
זה היה נראה אמיתי, אם כי קצת מבולבל
אם אני כבר פההנורמלית האחרונה
מה שלומך טוב יותר את זה על אחרים בגלל הצורך שלכם להתקרב רגשי נחיתות את מה שאני רוצה לעשות משהו עם הפרמיט של החברה הישראלית של האתר הכי טוב בישראל הוא לא היה לו קשה יותר לעומק של כמעט מלאכים לא מעט מלונות רשת הפרושים בכל העולם הזה הוא בערך כשזה פס מעל פס רחב יותר של השנה שעברה דיברנו על זה מחר בבוקר אני חושב שזה רעיון מעולה כי אני לא יודע אם זה אפשרי מבחינתך על מנת שנוכל להתקדם ביותר בעולם לא היה לי כח ללכת על זה לא היה לי כח ללכת על זה לא היה לי כח ללכת על זה לא היה לנו יום נישואין שלי היא שאני לא רוצה להיות שם את כל הפרטים של החברה הישראלית היא לא רק שלא ניתן למצוא באתר
באלי עוד אחדלעבדך באמת!
כן אני יודעת שאני מתוקה את זה גם לא ממש הבנתי מה הבעיה עם כל הכבוד על ההשקעה הראשונית של החברה הישראלית של החברה הישראלית בישראל על ידי חברת החשמל ואלקטרוניקה את זה על גבי הפורום הזה של החברה הישראלית של החברה הישראלית של החברה הישראלית היא לא רק את החלק של האדם לא יכולה להיות שם בשביל זה יש לי את זה על גבי הפורום הזה של החברה הישראלית של החברה להגנת הסביבה הקרובה יותר לעומק של כמעט מלאכים

@הנורמלית האחרונהיש פה בעיה במקלדות שלנו נראלי
השם של המקלדת שליהנורמלית האחרונה
איזה מקלדת יש לך?
אה גם שלי..לעבדך באמת!
רגע, אז מה זה אומר בעצם?
שהיא אוספת נתונים ממשתמשים שאישרו לה לאסוףהנורמלית האחרונה
ואז מציעה לך מילים פופולאריות
אההלעבדך באמת!
אז זה בכלל לא בהכרח מילים שאני השתמשתי בהן..
ממ לא יודעת יש פה מלא מילים לא שלילעבדך באמת!
או מילים שחזרו גם אצלך
נכון אבל יש דברים שכן קשורים..הנורמלית האחרונהאחרונה
בקיצור יש ניסיון לחזות מה תרצי לכתוב אבל כשאין להם מספיק נתונים עלייך הם לוקחים דברים פופולריים
למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי

אולי יעניין אותך