נהננו מאוד, אח''כ הלכנו לאכול פיצה.
היה כבר ערב- שבע וחצי, ישבנו לאכול והבת שלי היתה צריכה דחוף לשירותים. בפיצריה לא היה שירותים.
אמרתי לאחיינית שלי תישארי פה רגע עם הפיצה והתיק אני ייקח אותה לעשות פיפי בשיחים והיא לא הסכימה שאשאיר אותה לבד.
ראיתי שיחים בקרבת מקום אמרתי לביתי לאן ללכת והסתכלתי עליה ראיתי אותה ואז פתאום היא נעלמה לי.
חיפשתי אותה צעקתי את שמה. נלחצתי ממש, לא ידעתי מה לעשות עם עצמי לאן היא נעלמה. היא לא היתה איפה ששלחתי אותה. אמאל'א אולי מישהו ראה אותה ועשה לה משהו, הטריד אותה, ממש נכנסתי לסרטים.
ואז פתאום אני רואה אותה באה מהכיווו השני והעובד מהפיצריה ועוד איזה ילד. מסתבר שהיא ננעלה בשרותים שבכלל לא ידעתי שיש שם באזור..
היא התחילה לצעוק ולבכות ואז הילד ששמע אותה קרה לאבא שלו מהפיצרייה והוא פתח לה. ממש השגחה פרטית.
הרגשתי כעס, דאגה ורחמים.
כי מה היא הולכת למקום שלא אמרתי לה בלי להגיד לי.
ומה יכול היה לקרות לה אם מישהו היה עושה לה משהו ומסכנה בטח נבהלה מאוד.
ובסופו של דבר זה מביא אותי לרגש של אשמה ומחשבה שנהגתי לא בסדר שנתתי לילדה שלי ללכת לעשות פיפי בלילה בעיר. איזה מין אמא אני זה ממש חסר אחריות.
וגם אני חושבת שהייתי צריכה להשאיר את האחיינית שלי שתי דקות לבד במקום המואר והרבה אנשים וללכת רגע עם הבת שלי לעשות.. או פשוט לקחת את התיק ואת אחיינית שלי ולהשאיר את הפיצה רגע לבד.
אשמח לקבל חיזוק