כמו שאתן יודעות ב"ה התחלתי לעבוד בעל כרחי במקום עבודה חדש לאחר ההפלה. כל זאת לאחר שחיכיתי בבית עשרה ימים במתח גדול לתשובה חיובית ממקום עבודה זה.
סיפרתי לכן שהייתה בעיה-ולא קבלתי את כל השעות שהבטיחו לי מהפיקוח. הייתי צריכה מעט להאבק כדי לקבל מה שהבטיחו.
עכשיו ב"ה המפקחת הודיעה שתיתן לי את השעות שהבטיחה (עדיין זה לא אותו מס' שעות שעבדתי לפני ההפלה, אבל לפחות מה שהבטיחה- קיימה..)
הרגשתי שהסיפור האישי שלי נגע לליבה של המפקחת ובאופן אישי דאגה לי לשעות האלו על אף עיסוקיה הרבים.
אבל יחד עם זאת, מה היא אומרת לי? שהיא מבקשת שאשלים את השעות האלו בחודש אוקטובר שחיכיתי לתשובה! מה היא חושבת- שאני עשויה מברזל? איך אפשר להגיד לי לשלם על הימים הקשים האלה שהייתי במתח גדול מה יהיה איתי- שהימים האלו היו הוספת מטען רגשי כבד עבורי לכל סיפור ההפלה העצוב שעברתי? הרגשתי שעד שסוף סוף אני רוצה כבר לצאת מהבית ולהמשיך את החיים, ולא לשקוע- לא נותנים לי לעשות זאת!!זה נראה לי כ"כ לא לעניין לבקש ממני להשלים שעות אלו- כאילו אני אשמה בזה שהוציאו אותי מהמקום עבודה שאהבתי ואהב אותי. ובמקום לפצות אותי על כך, אני עוד צריכה לשלם על זה!
מה הייתן עושות??? רוצה מאוד לכתוב מכתב למפקחת ולהגיד מה שאני מרגישה-בצורה מכובדת כמובן(הצטברו לי בסיפור הזה עוד כמה נקודות שהפריעו לי בהתנהלות שלה) אבל קצת חוששת שתכעס על זה ואז בסופו של דבר זה יפגע בי בהמשך, כי אני זו שצריכה אותה, ולא היא אותי...
לקחתי ציטוטק בשבוע שעבר ביום רביעי.. שבוע סביב 8... הגעתי למיון אחרי שהעובר והשק יצאו ונשארה רק שארית קטנה שבשבילה הציטוטק. בשבת עלה לי החום ל39 עם רעידות. נסעתי למיון ושם לא היה נראה שיש חשד לזיהום ברחם או משהו שקשור להפלה או לציטוטק. קרה אולי למישהי משהו דומה? אני קצת תלויה באוויר... מאז לא עלה לי החום..