משום שהועלו בפורום השגות והערות חשובות על ניהול המחיקות בפורום, אנו פותחים כאן שרשור שנועד להתייחס בצורה מעשית לנושא זה.
במידה ויהיו הודעות שאינן לרוחי, הן פשוט ימחקו;)
בצ"ל אריאל!
משום שהועלו בפורום השגות והערות חשובות על ניהול המחיקות בפורום, אנו פותחים כאן שרשור שנועד להתייחס בצורה מעשית לנושא זה.
במידה ויהיו הודעות שאינן לרוחי, הן פשוט ימחקו;)
בצ"ל אריאל!
אז ככה,
יש קודם כל כל מיני דברים די בסיסיים שצריך להחליט. למשל האם יש בעיה שבן יאחל מזל טוב לבת או להפך. מסתבר שיש אנשים שיש להם בעיה עם זה והם חושבים שצריך למחוק הודעות כאלה.
אבל בלי קשר, מנהלים- אניחושבת שהכי כדאי שתנסחו אתם ותפרסמו את זה פה רק כדי שאנשים ידעו מהם הכללים באמת. סביר להניח שברגע שידעו כולם ידעו מהם הכללים הם יעמדו בהם ומי שלא, אולי באמת צריך לשקול אם למחוק לו הודעות.
בהצלחה ובצלב"א.
בס"ד
תגידו לי אתם נורמאלים?! ;)
א. לא נועלים בשום אופן את הפורום!!!!
ב.מזה הדבר הזה של מחיקת הודעות?????
אם מצוחקים זה רק בגלל דברים גסים או דברים שסוטים מאידיולוגיות התנועה!
ג.שיהיה יום טוב!
ד.אין דלת
הוא התכוון לנעילת שרשורים ולא לנעילת הפורום.
בצ"ל אריאל!
אתה לא יכול על דעת עצמך למחוק דברים שלא נראים לך!!! מה זה הרודנות הזאתי??? לדעתי אתה צריך לעשות ישיבת פורום או משהו כזה.. ושכל המשתמשים יחליטו על כללים כמובן לרוח התנועה..... ותטרח לפרסם אותם גם לכל הפורום.. ואז תוכל למחוק.. לא רק מה שלא לרוחך... מה זה פה???
דברים שצריך למחוק אבל אני חושבת שצריך לפרסם את אותם כללים שבגינם מוחקים/ לא מוחקים הודעות!
בצלב"א.
לא יודעת אם תקנון כי ברור שלמנהלים יש גם את שיקול דעתם האישית...
בצלב"א.
"גליתי" ו"ברבי" - חבל שאתן קוראות את ההודעה שלי בצורה לא נכונה.
"במידה ויהיו הודעות שאינן לרוחי, הן פשוט ימחקו" - משפט זה נכתב בגיחוך (ולכן יש בסופו פרצוף קורץ).
אם הייתם לוקחים חלק יותר פעיל בפורום הזה, כנראה שנקודה זאת היתה ברורה לכם (וכי מה שייך שבאמת אחליט רק על פי מצב רוחי??).
בצ"ל אריאל!
פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,
אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,
וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....
*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*
אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.
אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.
אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...
מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל
😜
מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?
מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).
בהצלחה רבה
או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?
מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,
מאוד
ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"?
בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?
מבחינת סגנון דתי/חרדי, מה חשוב לך?
איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...
דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗
(ללא השקעה) וללא ניסיון!
ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי
👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇
זמינות מיידית!
בואו נעשה מאגר פעולות