איזה כמעט-בכי תוקף אותיריעות.
ואני נושמת עמוק ונזכרת באוויר של אלון שבות, למשל, או עפרה. אני מציירת לי בראש תמונות של אנשים שאהבתי, שאולי עדיין אוהבת.
אני משחררת לעולם אותיות- אלף. יוד. מם. ועוד מם אחת.
ואני נזכרת בהא ובשין ובבית.
כמה אהבתי את קוף, כמה עדיין אוהבת, וכבר כל כך לא.
אותיות כפולות כמו דלת. מה שהן עושות לי...
אני זוכרת שמיכות ומייק אפ, ספריה, מגנום, שעת בין ערביים ביישוב שאינו שלי.
בשורה עומדות מולי ציפי, מירי, הדס, מיכל ומזל.
מנגד עומדים אנשים שאסור לדבר עליהם. לא כאן.
ויש קטגוריה, נכנסים בה שני אנשים, ועוד נספח אחד. קטגוריה שאני זוכרת כל הזמן ולא מנסה לשכוח, כי אסור לי, לעולם אסור לי, להביט באנשים בה. לו אשכח, עוד אחזיר את המבט.
העיניים ריקות, שורפות מהיובש שעומד באוויר. שפתיים חרבות ממלמלות את השם האחרון.
אין כאן יער או ים או מדבר. סובבים אותי ארבעה קירות מתקלפים, רצפה עירומה ובליל רעשים של בית.
מה זה אומר, אם הבית הוא המקום ממנו מנסים לברוח?
יש לי פטישים במוח, וכמעט הבכי שלי זורם לי בעורקים, חודר לכל נים ונים.
אני לא יכולה להיות אימא.

צריך לכלוא אותי היכנשהו. צריך לסגור אותי בכלוב עד שאשתגע, עד שאמות, עד שהצחוק שלה המכוער יעזוב לי את האוזניים.
אין באמת אנשים שאני אוהבת.
לא שפגעו בי. אני פשוט נשרפת וכל כך רוצה לברוח מתוך מערכת העור המגעילה ההרסנית.
ורע לי. כל כך רע לי.

בשבילכם קושי הוא עצלנות, הישאבות לפלאפון או לפוך במיטה.
דיכאון שאחרי לידה, אחד הפחדים הגדולים שלי. והוא אינו שווה לחוסר היכולת לאהוב את עצמי. לפעמים זו השנאה שמציפה אותי, לפעמים האדישות. בכל אופן את הימים שלי אני מסיימת בבדידות גמורה.

היה חטיף כזה פעם, אני לא יודעת ממה היה עשוי. מצופה צימקאו, ממולא בחומר ורוד או צהוב כלשהו. ניסיון עלוב לחקות את הטעם של הבננה (שהיא בעצמה פרי שיש להיזכר בו). כל כך שנאתי את הטעם המר, הצר של הממתק הזה.
ככה הוא היום.

לקחו אותנו לבריכה. ריבוע גדול מכוסה בקרמיקות, מלא מי כלור ושאריות לכלוכים. עשרות ילדות בתוך גלגלי ים ומצופים שוחות מצד לצד, ורק אני עומדת ליד הסולם ומזכירה לעצמי לנשום. מתישהו העזתי לצלול.
לפני כן עוד היה בית ציפורה. אני לא יודעת מה אתם מדמיינים, אני רק זוכרת את הבנות הגדולות מכיתה ו' שרצו במדרגות ואת הילד ההוא, שלא הכרתי, וגנב לי צעצוע מהתיק.
כמה בכיתי.

שמחת תורה. שנים של בדידות ואושר עצום נגמרו בבום אחד בשנה שעברה. ולא, לא לחשוב על זה. שנה אחר כך, כלומר לפני חודש אחד, כמעט הסתיימו החיים שלי. אבל אין למי לספר על זה, כי זה לא סיפור יפה.

מה יקרה אם אבדוק את עצמי בבית חולים? הדברים שאני לא בטוחה בהם... לו יתגלה שאני באמת לא מה שחשבתי, מה זה ישנה? איזו עזרה אקבל?

והרעש, הרעש הזה באוזניים ובמוח ובאוויר. אם נופל עץ ביער ריק, מי שומע אותו?

האוויר כבר נקי ואפשר לחזור לנשום. פיתולי כבישים ביערות ירושלים כבר לא מפחידים אותי. אולי עדיין כן. אולי אני עוצמת עיניים כדי לא לראות את התהום.

חוה אלברשטיין ואריק ברמן וקרן פלס ושולי רנד ואביתר בנאי והשיר הראשון של מירי מסיקה.
פעם אהבתי את נתן גושן.
אבל שני אנשים מדוכאים לא יכולים לחיות יחד. לא כשהדיכאון שלו כל כך במיינסטרים.
כולם סובלים היום מדיכי, כולם רוצים למות. לכל אחד מגיע טיפול פסיכולוגי.

אני שונאת את עצמי. אני שונאת את עצמי. ואיך זה שאני כל כך חלשה, נופלת עשרות פעמים בכל יום, כל פעם עוד מדרגה ועוד מדרגה. וכל אדם ששומע טורח להזכיר.
אף אחד לא יכול לעזור. עדיף שתשתקו. עדיף שתעצמו עיניים.
גבר הולך לאיבוד דרך מרפסת. ואישה, אישה מה נשאר לה?

לא הייתי רוצה שיציירו או יצלמו אותי. לא הייתי רוצה להיחשף באח הגדול או להרים כיסאות על שולחנות באיזו מסעדה תל אביבית מטונפת.
אני לא רוצה לגור בצריף או בדירה או בבית קומות מנוכר. אני לא רוצה להביט באנשים ולזהות כאב.
וכולם, כולם שם. כל אחד וסיפור הזוועות שלו. במי אני פוגעת?

אין אלוהים לעולם הזה. אין מי שישגיח. אין גדר סביב העולם, ומה יקרה אם יום אחד מישהו ייפול?
ענבר כבר זקנה, ומה אומר אני?

לאה גולדברג התמרמרה מהפחד, מהבושה. השלג ובתי המשוגעים עשו את שלהם.

אין לי איזה צלב להתפלל אליו.

הייתי מעשנת אם היה נשאר את מי להרשים. הייתי עורכת קניות לשבת אם עוד הייתי שומרת אותה.
אני ברחתי מהכול ומכולם, על כן אני אשמה.

טיפשה. טיפשה. טיפשה.
ואווu

מורכב כל מה שיש לי להגיד זה מורכב וכל הכבוד!

אפשר לשלוח לך חיבוק ולקוות שיהיה בסדר?אביגיל~!אחרונה
למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי

אולי יעניין אותך