לפני שרב התנועה התיר את הפורום, הוא היה חזק, כל השירשורים היו רציניים. תסתלכו מה קורה עכשיו: 3 שישורי מזל"ט. 2 שירשורי נוסטלגיה, ובטח יש עוד מלא שלא קראתי(אני כבר קורא רק שישורים שנראים לי רציניים בגלל המצב...) ולא ניתן לדעת על פי הכותרת. ועכשיו עוד טוב יחסית! שבוע שעבר היה יותר גרוע.
הסיבה שלפני היה יותר טוב לא היה בגלל איכות האנשים, הסיבה הייתה שהייתה ביקורת מבחוץ שגרמה לביקורת פנימית. אנשים הראו שאנחנו ה"פורום הדוס באינטרנט", יש לנו מקום, אבל עכשיו, אחרי שהוכחנו את עצמנו, פתאום אפשר להפוך לפורום רגיל.
אני זוכר מקרה, מישהו התלונן שיש פורום מעורב שלא כולו רציני, אמרו לו שזה לא נכון. הלך וב-5 עמודים מצא 5(!!) שירשורים לא ריציניים- 4 של "אני חדש בפורום"(שאני חושב כולם מסכימים שזה בסדר...) ו1 השרשור של ימ יההולדת(והיו כמה אנשים שלא נכנסו אליו מעודם...). ועכשיו? נראה לי שבעמוד אחד ניתן למצוא יותר שישורים פחות רציניים משם.
בעבר הפורם היה יוצר. העלו רעיון של מסע סליחות(השמועה אומרת שרכזות חב"ב חשבו על זה בדיוק כשאנחנו חשבו ולמעשה גם בלעדינו הדבר היה יוצא לפועל- אבל בכל זאת היה רעיון ליצירה!). גרעין מרכז יצא מכאן(ורק מכאן!). עכשיו, חוץ מהחג'דומטיות שהפורם מוסיף, לפעמים נראה שהדבר היוצר היחיד בפורם זה התיבה האישית שלי(גוזמא, אבל זה כדי להדגיש(ולהצחיק))- היה מטרה בפורום. עכשיו נראה שהפורום הוא יותר כדי להעביר זמן(ולהבין תוס' בבין הזמנים)- כי משעמם. כי יש זמן רב, כי זה קורץ.
עכשיו הפורום גדול יותר מבחינה מספרית. אין את הביקורת החזקה, האיכו אינה נמוכה יותר- אז למה צריכים להוריד את הרמה?(ובכלל לא הזכרתי את כל שרשורי הפוליטיקה שנדושו)- למה אנחנו לא גורמים לרמה גבוה- "פורום תורת חיים בעוז"- יותר מפורם אריאל! אתם רוצים פורום "מזל"ט" תבקשו אחד! אבל להפוך את הפורום הזה ל"משפוחה" אחת גדולה? האם נגיע למצב שיבקשו מפגש פורום? או במליאות?- נכון אני מקצין, אבל האם אנחנו גאים ברמה של הפורום או שלא? האם אנחנו עדיין ה"פורום הכי דוס באינטרנט"?
איני אומר שכל דבר שאינו 100% רציני היינו אסור. גם בעבר היו פה ושם בדיחות(אולי יותר מדי...) אבל היה רמה גבוהה.
בואו נעלה את הרמה של הפורום!
בציפייה לבניין אריאל!
)