חבל שהותרהדרדק
זמן מה אני מתלבט ומתחבט האם לכתוב את זה, החלטתי שעכשיו שיש לי זמן מת אכתוב...

לפני שרב התנועה התיר את הפורום, הוא היה חזק, כל השירשורים היו רציניים. תסתלכו מה קורה עכשיו: 3 שישורי מזל"ט. 2 שירשורי נוסטלגיה, ובטח יש עוד מלא שלא קראתי(אני כבר קורא רק שישורים שנראים לי רציניים בגלל המצב...) ולא ניתן לדעת על פי הכותרת. ועכשיו עוד טוב יחסית! שבוע שעבר היה יותר גרוע.

הסיבה שלפני היה יותר טוב לא היה בגלל איכות האנשים, הסיבה הייתה שהייתה ביקורת מבחוץ שגרמה לביקורת פנימית. אנשים הראו שאנחנו ה"פורום הדוס באינטרנט", יש לנו מקום, אבל עכשיו, אחרי שהוכחנו את עצמנו, פתאום אפשר להפוך לפורום רגיל.

אני זוכר מקרה, מישהו התלונן שיש פורום מעורב שלא כולו רציני, אמרו לו שזה לא נכון. הלך וב-5 עמודים מצא 5(!!) שירשורים לא ריציניים- 4 של "אני חדש בפורום"(שאני חושב כולם מסכימים שזה בסדר...) ו1 השרשור של ימ יההולדת(והיו כמה אנשים שלא נכנסו אליו מעודם...). ועכשיו? נראה לי שבעמוד אחד ניתן למצוא יותר שישורים פחות רציניים משם.

בעבר הפורם היה יוצר. העלו רעיון של מסע סליחות(השמועה אומרת שרכזות חב"ב חשבו על זה בדיוק כשאנחנו חשבו ולמעשה גם בלעדינו הדבר היה יוצא לפועל- אבל בכל זאת היה רעיון ליצירה!). גרעין מרכז יצא מכאן(ורק מכאן!). עכשיו, חוץ מהחג'דומטיות שהפורם מוסיף, לפעמים נראה שהדבר היוצר היחיד בפורם זה התיבה האישית שלי(גוזמא, אבל זה כדי להדגיש(ולהצחיק))- היה מטרה בפורום. עכשיו נראה שהפורום הוא יותר כדי להעביר זמן(ולהבין תוס' בבין הזמנים)- כי משעמם. כי יש זמן רב, כי זה קורץ.

עכשיו הפורום גדול יותר מבחינה מספרית. אין את הביקורת החזקה, האיכו אינה נמוכה יותר- אז למה צריכים להוריד את הרמה?(ובכלל לא הזכרתי את כל שרשורי הפוליטיקה שנדושו)- למה אנחנו לא גורמים לרמה גבוה- "פורום תורת חיים בעוז"- יותר מפורם אריאל! אתם רוצים פורום "מזל"ט" תבקשו אחד! אבל להפוך את הפורום הזה ל"משפוחה" אחת גדולה? האם נגיע למצב שיבקשו מפגש פורום? או במליאות?- נכון אני מקצין, אבל האם אנחנו גאים ברמה של הפורום או שלא? האם אנחנו עדיין ה"פורום הכי דוס באינטרנט"?

איני אומר שכל דבר שאינו 100% רציני היינו אסור. גם בעבר היו פה ושם בדיחות(אולי יותר מדי...) אבל היה רמה גבוהה.
בואו נעלה את הרמה של הפורום!
בציפייה לבניין אריאל!
רק סיימתי לכתוב וכבר יש הודעה נוספת ;הדרדק
על יום הולדת- עכשיו 4.
(איני מדבר על הכותבת- כי זה כבר "הותר" בפורמנו- רק להעיר על מה שקורה...)
בעיקרוןיוכי

אני מסכימה איתך... באמת הרמה של הפורום ירדה ברמה שאי אפשר לתאר! אינלי כוח לפרט... כי אתה פירטת הרבה אבל מה שאני שמה לב זה שאין לי ממש מה להגיב כבר על שרשורים... אני בערך מרגישה פה כמו האימייל שלי.. וחבל...

(וד"א... השרשור יומולדת שאני פתחתי הוא שרשור חשוב! זה לא יומולדת לבנאדם מסויים! זה יומולדת לפורום... ניראלי כולם יכולים לאחל לו מזלטוב לא?  )

בקשר לשרשורהדרדק
כמו שאמרתי אני לא פותח (בד"כ) את השישורים הללו- לכן גם לא ידתעי שזה עליו...
אני מצטרף לקואליציה.עוזיה

פעם הפורום היה רציני, אם כי פחות פעיל. הגיעה תקופה (אחרי סוכות) שנכנסו אנשים לדשים רבים לפורום והרמה ירדה באופן מחריד. אני זוכר שיוכי אמרה לי אז ש"נמאס לי מהפורום! הדבר היחיד שמעניין בו זה למסר"ש עם חברות. הרמה ירדה וגם זה סתם ככה יצא מהאף" (יוכי - אני מקווה שציטטתי נכון) באותה תקופה החלטנו שבמקום לקטר נצא ביחד במיזם להעלת רמת הפורום חזרה. אני מוכרח לציין שהצלחנו. (הצלחנו - אני, יוכי, אליעד, ועוד כמה אנשים טובים שאני לא זוכר) הפורום חזר להיות מעניין כבעבר, היו פה דיונים טובים (הרבה בזכות "דרדקי") ופוריים.

ועכשיו, לקחתי פסקזמן מהתנועה לחודשיים בערך, חזרתי - והפורום שינה את פניו. לא הכרתי אנשים רבים בפורום, והתחושה היתה שאנשים פה מרגישים כאילו הם במשפחה ואפשר לדון בפורום הזה על כל נושא בעולם. כלומר - מעין פורום כללי של קבוצת אנשים.
חבר'ה יקרים!
מי שמכיר אותי - יודע שאני אוהב קצת להתחרפן. אני עושה את זה בפורום ראש צעיר. אני לא אפתח כאן שירשור בדיחות או הומור, אלא בפורומים המיועדים לכך. הפורום שלנו הוא חלק ממערך פורומים נרחב - אפשר לנצל את זה.
אני רוצה לשוב ולהדגיש: יש מספיק דברים בתנועתינו לדון עליהם, שירשורים פוליטיים או סתם אקטואלים תעבירו לפורומים אחרים.
בעבר, נפתח כאן שירשור הלכות ע"י רות18.
כשראיתי את השירשור הזה, נחמץ ליבי מעט. חשתי שהוא שירשור ע"מ לצאת ידי חובה. כוונתה של רות18 היתה לטוב בלבד, אך הוא נתן תחושה של "עשינו מספיק". יש לנו שירשור הלכות, אנחנו פורום דתי חזק, מה עוד?!
אינני רוצה שירשור הלכות. זוהי כמו תעודת כשרות. אני רוצה לראות בפורום שירשורים כמו "פלאי פלאים" או "לביינישים שביננו" (נוסטלגיה..). שירשורים שאנשים יחושו שהם חיים את הדברים, ולא שהדברים מעוגנים למעלה.

אז בואו ביחד, ננסה להרים חזרה את הפורום.

בציפיה לבנין אריאל, עוזיה.

אתם ממש צודקים גם אני מרגישה ככה.מור
בעיה טכנית...רחלי ברק

אני לא חושבת שבימים שלפני שהפורום הותר, הרמה םפה היתה יותר גבוהה.

לא נעים לי להגיד אבל אני זוכרת בפירוש שהרמה היתה הרבה יותר נמוכה ויש אנשים היום בפורום שאם הם היו רואים את השירשורים של פעם הם היו בהלם.

כל היצירה בפורום שאתה דבר עליה, היתה הרבה אחרי שאישרו את הפורום. יכול להיות שאתה צודק בטענה שלך שהרמה פה מדרדרת אבל זה לא קשור בעייני לרצון להוכיח שהפורום הוא הפורום הכי דוס באינטרנט!

בצלב"א.

תראיהדרדק
פתחתי סתם עמוד 24- שרושר אחד על יום הולדת(וזה של מנהל על...)
עמ' 30- 3 שישורים על "שבוע טוב"-כולם בתוכן "אני חדש/ה"
היותר מאוחרים-תקופת הגירוש אז די ברור שלא יהיו את כל השירושים הללו.
איני זוכר שישורים ברמה נמוכה(ובכמויות)- יכול להיות שהיו כשלא הייתי, או שאיני זוכרם.

מסע סליחות- היה לפני.
גרעין- אני מסכים.
אבל אני עדיין חושב שההיתר הוא הגורם.
אמאל'ה!אפוש

בס"ד

אנשים הפורום הוא ממש בסדר!

למה שאנשים לא יכתבו שיש להם יומולדת?

זה מוריד מהרמה?

אם אתם לא רוצים אתם יכולים לא לפתוח את השירשור!

כמובן שלא כותבים "דודה שלי באה" ,אבל ממש אין

בעיה שמישהו יכתוב שיש לו יומולדת/ברית/חתונה/בריתה/חתונת הכסף/הזהב...{וכ'ו..}

ואפילו מותר לענות במז"ט מכל הלב!

יומצוין

זו ב-ד-י-ו-ק הבעיהיוכי

פעם אם מישהו היה פותח שרשור שיש לו יומולדת, או כל מיני דברים אישיים שקרו לו זה היה מוזר.. היום כולם כבר לוקחים אתזה בסבב"ה.
אני זוכרת שפתחו לי שרשור ליומולדת ופשוט הייתי בשוק שלא מחקו אותו... וזה היה לפני 1/2 שנה... היום אני אהיה בשוק אם כן ימחקו את השרשור... מבינה? כנראה שמשו השתנה בכולופן...

אני אישיתיוכי

דווקא זוכרת שאחרי שהפורום הותר אמרתי לחברה שלי "אוף, איזה באסה שהתירו לנו תפורום, היינו עושים אתזה בלי לדעת שזה מותר (כי בכ"ז זה מותר...) וככה הרמה הייתה נשארת כמו שהיא, עכשיו כשהתירו את הפורום מלא אנשים באו והוא נהיה ממש מעצבן"...  תחשבי עלזה, ההיתר לפורום הביא אליו עוד אנשים... וכמה שיותר אנשים יותר קשה לשמור על הרמה

ח"ו!הדרדק
פסיקת הרב אינה מתירה או אוסרת לנו את הפורום- היא מתירה או אוסרת על התנועה.
אם רב התנועה היה אוסר עדיין הייתי נכנס לפורום כי הרב שלי התיר לי.
ואם מישהו חשב שמשהו אסור ועשה זאת ולמפרע התברר שזה מותר עם כל זה צריך כפרה!(קידושין פא: )
אין בעיה בהרבה אנשים, וגם אז זה יכולים לשמור על רמה- זה תלוי בנו- אם נצטרף להורדת הרמה הרמה תירד, אם לאו אז הרמה תישאר. אומנם תהיה ברירה אבל הרמה תהיה גבוה ויהיה גידול.
אין בזה בעיה!אפוש

בס"ד

זה שאת הרגשת באסה...או הלם זה עניין שלך...

זה דבר שהוא יותר דעה .....

מבינה?

כי גם אם לא אין לי דרך אחרת להסביר לך... ;)

חבר'ה, הגיע הזמן שנפוס את עצמנו בידייםאנונימי (פותח)
כי אם לא. עוד יבוא יום ונראה את הפורום הזה כעוד פורום "זול" באתר נידח שכותבים בו דברים אווילים וחסרי תוכן !!!

אז כל אחד שפותח אשכול חדש שיחשוב אם זה הכרחי, או שהוא מעדיף פורום "זול" ????

ילדים יקרים!מוריונת

אני די מסכימה בכללי אבל אני חושבת שהפתרון הוא לא רק להגיד 'בואו נוריד את השרשורים של הימי הולדת...'

זה לא זה!
פשוט צרי ךבאותה כמו של הימי הולדת לעשות ולהוסיף גם נושאים אחרים וזה כבר תלוי ביצרתיות של הכותבים.

קחו דוג'-

אנחנו מפאתח נמצאות פה כבר קרוב לשנה (!!!!)ראינו הרבה תקופות וזה פשוט תלוי במי שכותב...

אם כולנו נעשה מאמץ נוכל להרויח מהפורום עוד הרבה דברים טובים!
אה- ויש עוד דבר שאפשר לזקוף לזכות הפורום וזה הארגון של הסוצרים.זה אומנם לא בא מפה אבל הוא נורא נורא עזליצור קשר עם כולם ולפתח את הרעיון!תודה..

יומצוין!
בצלב"א...

סתם שאלה מציקה (כבר לא הצקתי לכם הרבה זמן)שמעון
אתם לא חושבים שיש בעיה בדאחקות שרצות פה בפורום בין הבנים לבנות? במזלט"ים הנשפכים מכל עבר? בעיסוק האובססיבי בשידוכים וחתונות? בזמן האחרון יש לדעתי נפילה רצינית בעניין. נאלצתי אפילו לנהוג בבוטות בתגובות לכמה מסרים אישיים שנראו לי יותר מידאי "חברותיים" (שלא לדבר על זה ששלח לי קללה. תודה, העלת את המורל שלי).. זה לא אחד, זה כמה.
בטח שמפריע !!!אנונימי (פותח)
וזו הסיבה שהעלו את האשכול הזה על גבי הפורום...
וכל הכבוד לך שהגבת בבוטות לאנשים במסרישי, לדעתי (הבלעדית), זו הדרך ישר כח !!!
אני חייבת להגיד...אנונימי (פותח)

שאני מסכימה עם כולם ובמיוחד עם עוזיה...באמת! לדעתי, הרמה של הפורום ממש ירדה!

אין לי בעיה שיש שירשורים על מזל טוב וכו'...אבל שזה לא יבוא על חשבון השירשורים האיכותיים והרצניים!

אני לא יודעת למה הנושאים לא כמו שהיו פעם, אם זה בגלל החבר'ה או משהו כזה...אבל אין ספק הרמה ירדה!!!

ולדעתי חייב לשנות את זה, וכמו שהזכירו פה שלא נגיע [חס וחלילה]למצב שהפורום כבר יהיה ממש שומם,וזה יהיה עוד אחד מהפורומים הנידחים באינטרנט שאף אחד לא נכנס אליהם!

קיצור קל לדבר...ולא תמיד קל לעשות...!

אז בעזרת ה' שנצליח לעלות את הרמה!

בהצלחה לכולםרחלי ברק
הרמה של הפורוםאנונימי (פותח)
המון זמן לא היה לי זמן לפתוח את הפורום ועוד להגיב אבל השרשור הזה באמת מוגזם.
חבר'ה!
אני אישית הצטרפתי לפורום לפני בערך חצי שנה ועלי לומר שמה שהשתנה בפורום זה פשוט שפעם כולם דיברו על זה שצריך להעלות את הרמה של הפורום! כל שתי הודעות היתה הודעה על רמת הפורום ואילו עכשיו אין את זה.
אז זה לא בהכרח שהמצב עכשיו יותר גרוע מפעם.... לפעמים אנשים פה יותר מדי שוקעים בנוסטלגיות- עיין ערך העלאת שרשורים מלפני שנים!!!!!!!!!!!!!
ולכל חברי הפורום הותיקים שפעם היו מגיבים כל הזמן וכיום כמעט שלא- אם תשלחו הודעות ברמה גבוהה הפורום ישמור על רמתו ואז לא תצטרכו להלונן עליו.
נ.ב. זה מזכיר לי בוגרי סניפים שמתלוננים על כך שהסניף כבר לא מה שהוא היה- מה נראה לכם שהכל ישאר אותו דבר בזמן שאתם לא תהיו???? (אני מדברת מנסיון של מישהי זקנה בלה שחניכותיה הקטנות שנה הבאה יהיו חבריא ב'...)
אז חבר'ה!
חזרנו לנקודת המוצא של לפני חצי שנה - מה שתכתבו זה מה שיהיה!!!
נגה,הדרדק
פעם מישהו לא קשור היה נכנס כותב משהו על העירוב, עוזב והשרשור היה נעלם-וגם זה די עיניני ומהותי. היום מי שבפורום פותח שירשורים כאלו ואחרים, ימי הולדת וכו' ונוסטלגיה. איני חושב שזה היה המצב פעם- ואת מוזמנת לבדוק האם יש עמוד אחד עם 5 שישורי מזל"ט, 2 נוסטלגיה(ואני לא פתחתי יותר מחצי השישורים בעמוד לראות אם יש עוד כאלו!!!)- האם היה אחוז כה גדול של שישורים נודשים של עירוב בפורום?
גם אם בעבר היה שישורים חסרי תועלת ונדושים, היה יצירה! עכשיו? לא חושב שראתי יצירה בפורום בזמן האחרון.
מה קורה אם אני שולח הודעה ברמה גבוהה- אם הוא יורד ישר כי הפכנו לפורום של פריקה ולכן אין כח להגיב והכל יורד מטה אז למה להשקיע? וגם אם אני משקיע זה לא עוזר- כי הראש הוא לא נכון.
דווקא בסניף שלנו יש שיפור כל הזמן... וכן, אני מצפה שמי שנכנס לנעלנו יעלה על מה שאנחנו עשינו(הן בסניף והן בפורום), אנחנו יצרנו ובנינו והם ניצבים על המגדל עם יכולת בניה טובה יותר.
הרמב"ם בהלכות דעות פרק א(וכן הר' מליזענסק בציעטל קטן) אומרים שכשאדם התרגל למשהו הוא צריך ללכת לקיטוב השני לזמן מה כדי לישר את עצמו להיות ב"דרך האמצע"- לכן אני חושב שלפעמים צריכים אנו לקחת את השיטה וקצת ללכת בראש "דוס" "ראש בקיר" ו"מחמיר" ופשוט לזמן קצר לעשות רק דברים עיניניים.
גם רמב"ם בשמונה פרקים אומר זאת.שמעון
טוב,הדרדק
לאחר שהמון הסכימו שיש להעלות את הרמה נשאלת השאלה:
איך עושים זאת?
תשובות יתקבלו בברכה פה!(נא לא לשלוח את התשובות למסר אישי...)
בציפייה לפורם מייצר ואיכותי, ולתשובות הרבה...
נראה לי מספיקשלומית16

להחליט שכל אחד לפני שהוא פותח שרשור/מגיב יחשוב פעמיים ולא יכתוב ישר מה שעולה לו לראש...

אולי אני תמימה..אבל אני סומכת על שיקול הדעת של כל אחד ואחת פה בפורום... 

אני סומך על שיקול הדעתהדרדק
אבל מ ישרואה בפורום כמקום לעזוב את העולם ולהיכנס למקום שאפשר להשתגע בו- אז החשיבה תהיה בהתאם...
והוא שאמרתיאנונימי (פותח)
ראי למעלה...
אין צורך להעלות רעיונות..עוזיה
פשוט, תפתחו שירשורים מועילים. בפעם שעברה זו היתה החלטה של כמה חבר'ה בודדים וזה הצליח.
פעם שעברה לא הייתי ולכן איני יודע...הדרדק

אם אתה אומר אין לי כי אם לסמוך על דבריך.

היית.עוזיה

אתה פשוט לא זוכר, או שלא היית שותף למגמה.

זה היה בתקופת סוכות, בעוד שאתה הצטרפת בזמן אלול.

היתי באב.הדרדק
טיפה באלול. בסוכות עזבתי לכמה שבועות...
דוגרי...יוכי
אני זוכרת אתזה... באמת זה עבד טוב... אבל לא לאורך זמן... אח"כ משום מה פתאום הרמה ירדה...
ציפיות מהפורום.123

לכל מי שיש תלונות על הפורום, זה כנראה משום שהוא בא עם ציפיות מאוד מסויימות מהפורום; וכן הוא נמצא באיזה רמה שהיא קצת יותר מהממוצע (שזה בדרך כלל נובע מהגיל, שהוא כבר אחד החב"בניקים הבוגרים פה, אם לא איזה חב"גניק) - ואז כאשר הפורום לא עונה 100% לציפיות שלו, אז זה משונה לו.

איני חושב שיש צורך להתחיל לרדת לפרטים ולהסביר כל מיני תופעות פרטיות, כגון: ריבוי שירשורי מזל"ט (שהרי לכאורה זה דבר פשוט מאוד: משום שחברי הפורום גדלו, אז ממילא יש הרבה יותר שירשורי מזל"ט מפעם) וכדו'.

לא שייך לחיות בפורום, ולהתנהג בו בצורה לא אנושית וזורמת. יש בזה יתרונות, ווודאי שיש בזה גם חסרונות. כל אחד מוזמן להחליט האם הוא רוצה לקחת חלק מהפורום הזה עם כל הסיכונים שיש בו, או שהוא מעדיף להעביר את זמנו בדברים אחרים.

וודאי שאם הפורום היה שופע מיליוני ביני"שים, אז היו פה כל הזמן דיונים ברומו של עולם; אך המצב הנתון פה הוא לא כזה, והחבר'ה שמרכיבים פה את הפורום אינם ביני"שים כבדים, וזה ממש לא פסול, כי הפורום מיועד לחבריו, ואין צורך בצורה כפייתית להפוך את חברי הפורום למה שהם לא.

לך דרדקי יש ציפיות גבוהות, כי אתה אלעדניק עם רמה תורנית קצת גבוהה, אז אתה מצפה שכולם יהיו כמוך.

איני נגד השתפרויות והתקדמות, אך הופכים פה את הפורום לאיזה מקום טכני, ונלחמים נגד החיים הזורמים. כפייה נגד הזרימה כאן פשוט לא תועיל!

כך אני הקטנטן והעלוב רואה את פני הדברים...

בצ"ל אריאל!

אכן בא עם ציפיות מסויימותהדרדק
למרות שאיני נמצא ברמה מעל הממוצע- הינך פוגע בעם ישראל בדברך(דגש בשתי הבי"תים) כה.

יש צורה אנושית וזורמת ויש צורה שהיא קצת מעבר, ניתן שיהיה תיבה זורמת(כמו למעלה) עם מזל"ט לכולם, אין סיבה שרבע(לא ס]ור...) מההודעות יהיו כאלה. (אם הפורום בזמני הלימוד היה שופע בינישים הייתי ממליץ לסגור אותו...)

אם אני רמה גבוה מה תגיד על עצמך ושאר התנועה?
אין כאן משהו נגד החיים הזורמים ותו שאיני והיחיד האומר כך, וגם מאחיה מסכימים לזאת. אולי אף מנצח.
ההסכמה הכללית.123

אם באמת כדבריך, שכולם מסכימים שהרמה כאן נמוכה, אז כיצד זה יכול להיות אמת? שהרי מי שיוצר את הפורום, אלה החברים שבו; ואם כולם טוענים שהרמה כאן נמוכה, אז שכל אחד ישמור על עצמו, וממילא הרמה גבוהה.
אך כנראה שזה לא בדיוק המצב, ואנשים כן מבינים שכאשר שיש פה קהילה המורכבת ממספר רב של אנשים, וכל אחד לוקח ממנו חלק, לא שייך שכולם יהיו מרוצים ממנו 100%.
אם אתה רוצה שהכל פה יהיה מושלם לפי ראות עיניך, תצטרך להיות פה לבד עם עצמך ועם כל מיני כפילים שלך.

אליעד ששומע עכשיו את אחד השירים הטובים, השיר "שפכי כמים ליבך"...

בצ"ל אריאל!

סליחה על הקטנוניות...מוריונת

אבל כדי שהפורום יהיה ברמה גבוה לא צריך בהכרח שכל השרשורים יהיו של דברי תורה.

אולי זה קצת בוטה להגיד אבל לא כל הציבור הקדוש של הפורום מעונין בפורום שכולו דברי תורה.

יש ענין שלמרות שמנסים לשמור על הרמה של הפורום שלא בינתים נדחוק החוצה אנשים שפחות בקיאים בתורה בכך שנפתח רק שרשורים שהם ...

בהצלחה!
ערבמבריק!

בצלב"א...

ברור שכן!הדרדק
אם כל השישורים יהיו דברי תורה סוף סוך נגשים את האידיאל העליון הצרוך שכל כנסת ישראל מחכה הימנו הלא הוא הפורום הפרד! <צ>

איני חושב שאחד משנינו(לפחות אני יודע שאני לא) התכוון שיהיו רק שישורי ת"ת. הכוונה הייתה לשישורים על רמה, כגון "האידאל של התנועה" "גרעין מרכז(אהם אהם לעצמי)" "פוליטיקה(גוולעד!)" "עשיה תנועתית" "הלכה" "פעולות" "צופרים" וכן כל שאר דברים חשובים-ודי עיניניים (אני לא רוצה שיכתבו כאן שבן דוד רביעי של חבר של אח של מישהי בפורם היא בת דודה של מישהי שיש לה אח שחבר שלו התארס(איך הגעתי למסכת יבמות/סנהדרין כח.?))

ברור ברור ברור שלא נגיע ל100% הסכמההדרדק
ושביעות רצו "וצוי לרוב אחיו"- מלמד שפירשו ממנו מקצת סנהדרין(מגילה טז: ) אבל הסכמה כללית(גוועלד מזכיר קצת את המקצוע הנתעב אזרחות)

כי יש זרם- אנשים שמסכימים שהרמה נמוכה ולא רוצים אבל אם כולם עושים אז אין בעיה, חבל אבל אין בעיה(ואני לא אומר שיש) ולכן גם כן כותבים. תראה גם שהרבה שאמרו כאן שיש צורך בהעלת הרמה הם גם אלו שהיו כותבים שישורים אלו-כי זה הפך לנורמה בלי בעיה אבל חבל ולכן אנחנו בלנ"ד נפסיק עם השישורים האלו לעת עתה(אהם אהם) כדי להעלות את הפורום(הבאתי כבר את הרמב"ם בהלכות דעות והר' מליזענסק מ"ציעטל קטן", נכון?)

אם מישהו חשב שאנ יאמרתי משהו רע כנגד אלו שכתבו שישורים אשר אינם 100% עיניניים לא הבין את דברי נכון.(=בקשת סליהח אם מישהו נעלב ממה שכתבתי כאילו הוא...)
מספיק!נועה

אנשים יקרים!

נארה לי שרחשנו את הנושא הזה מכל הצדדים והכיונים של המחרשה. ומיצינו את הענין.

באו נעבור לשלב הבא לעשיה!  אנו ולא אף אחד אחר אחרי על הנכתב פה וממילא על הרמה. ולכן כל אחד לפני הוא פותח שירשורים או מגיב לשירשורים חושב טוב טוב פעמיים ואפילו יותר... אם אכן הדבר ראוי להכתב, ובאיזו שפה.

כך לא תצטרך לטחן הרבה מים מיותרים! כמו הנ"ל!

(דברי אינם באו לפגוע באיש! ואם מישהו נעלב אני מבקשת את סליחתו.)

חדש ישןאנונימי (פותח)
אני מכירה את הפורום קצת מרחוק ועכשיו היה נידמה לי שכדאי שאצטרף. אני מסכימה עם כל הדברים הנאמרים,וצריך להעלות את הרמה של הפורום והכי חשוב פחות לדבר ויותר לעשות!  בציפייה לגאולה השלמה!!!  
אני מציעאנונימי (פותח)

אני באמת מציע שימשיכו לעלות כאן, וביתר שאת (ראיתי מדי פעם שרשורים שכאלה) בקשות לפעולות, לסיפורים, משובים וסיפורים על פעולות שהלכו טוב, הצעות לשיפור התנועה ועוד!

שכוייעח לכולם על הרצון הטוב!

באמת חבל...אנונימי (פותח)אחרונה
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך