אז שמה לב לדברים ביתר תשומת לב.
אמרת שזו חברות שהיתה קרובה אבל כזו שבה אתן מדברות פעם בכמה זמן, ובכלל אם הנושא העיקרי שהחזיק את הקשר היה רווקות ודייטים, אז יכול להיות מובן למה בחרה לקצר. משהו שעלה לי לראש עכשיו, שאולי הלשון הקצרה שנקטה בה קשורה גם לזה שהיא יודעת שאת עדיין מהעבר השני, רווקה, והיא לא רוצה להכאיב לך.
בכל מקרה משהו שרציתי לשתף בו אולי יועיל לך לחידוש הקשר בדרך רגישה.
מה שתיארת זו אחת מהסיבות שאני חושבת שחשוב לעבוד על כך שקשרים עם חברות לא יהיו מבוססים רק על הנושא הזה, אלא מעבר לזה, כל אחת ומה שמתאים לקשר איתה. לנסות ולמצוא תחומי עניין משותפים נוספים ואין לי ספק שיש כאלו. ואם את בראש של ללמוד משהו יחד, או אפילו סתם לשתף בתובנות שעלו במהלך היום, אז גם ללמוד ולשתף במשהו כשמסתדר. תורה תמיד רלוונטית ומחברת, וגם אם לא מתכננים, זה תמיד מתחבר לחיים ולמה שפגשנו.
ממה שלמדתי דרך חברות נשואות שאני בקשר איתן, לפעמים יש דברים שמעסיקים אותן, והם לאו דווקא הזוגיות והחיים האישיים , שאת כן יכולה לתרום להן בהם, ושהן מתגעגעות ליחד הזה ולקשר, גם אם טכנית אין להן זמן לנהל שיחות ארוכות.
בפועל - כמו שכתבת, היא בתחילת הדרך וזה לגיטימי שלא תהיה לה פניות כל כך כמה שבועות אחרי החתונה.
לפעמים הודעה שאומרת חשבתי עלייך, מתגעגעת, או דברים משותפים אחרים שלכן יכולים לחבר (מתכונים זו דרך בהחלט מגניבה לחבר אנשים, אם רלוונטי לך).
מקווה שהועיל לך.