אני קוראת פה הרבה יחסית ועכשיו החלטתי לפתוח משתמש ולהתייעץ

אני בת 26,הריון ראשון לאחר 3 שנים של נסיונות,הייתה עד כה ב3 טיפולי ivf שלא צלחו ועכשיו נקלטתי ספונטני עם 2 עוברים זהים כנראה.
(יכול להיות מהשפעה של כדורים וזריקות מלפנח כמה חודשים?? כי אין אצלינו גנטיקה כזאת)
השאלה שלי היא כזאת:
ביום חמישי הייתי בus שני אחרי שבus הראשון בשבוע 5 ראו רק שק הריון+חלמון,אז בus השני הייתי שבוע 7 + 6 ימים וראו 2 עוברים.הרופאה בהתחלה אמרה שהיא רואה עובר עם דופק ואז היא קלטה העובר השני ושלחה אותי לus יותר משוכלל כדי להיות בטוחה במה שראתה,במשוכלל הטכנאית ראתה 2 עוברים אבל לא ראתה דופק לאף אחד מהם , אחרי זה חזרתי לרופאה והיא נתנה לי דף עם הממצאים: רושם להריון תאומים זהים MONO?
עובר אחד בגודל 7.5 מ"מ מתאים לשבוע 6 פלוס 4
והעובר השני בגודל 4 מ"מ ולא ציינה לאיזה שבוע מתאים ובנוסף רושם להמטומה סבכוריונית בגודל 13 ממ בין העוברים
אני מאוד חוששת מזה שאין דופק לעובר לפי האולטרסאונד ה"משוכלל" יותר ונראה לי מוזר שבפחות משוכלל אצל הרופאה היא כן ראתה דופק לפחות לאחד מהעוברים אבל במשוכלל אצל הטכנאית לא ראתה דופק בכלל,שתי הבדיקות בוצעו בהפרש של כמה דקות אחת מהשניה.
בנוסף רוצה לציין ששתיהן,גם הרופאה וגם הטכנאית אמרו שמשום מה קשה להן לראות בבירור מה הולך שם.
בסופו של דבר אמרה לי לחזור על הבדיקה בעוד שבוע וחצי - שבועיים.
בנות תרגיעו אותי בבקשה,למישהי קרה משהו כזה והיה בסדר?
ושאלה נוספת,אם העובר מתאים לשבוע 6 פלוס 4 אז זה אומר שאני נמצאת בשבוע 7 עכשיו ולא 8 כמו שחשבתי?
סורי על החפירה אבל אני רוצה שתבינו היטב מה קרה...