שבחי הצדיק. יותר מרגש מתמידפונפון
כן זה מוקר לא נימאס לכם?????.....רבי נחמן
איזה אהבת ישראל יש לחסידי ברסלב,משהו!שואף להתנחל
ושלא נטעהפונפון
אהבת ישראל אין לה מקור בתורה רק מהפסוק ואהבת לרעך כמוך.
שיש מצוה לאהוב את החבר כמו שאני אוהב את עצמי שפירושו מה ששנואי עלי לא אעשה לחברי.
לכן יש להרבות בחסד וכו' ומצד שני גם להזהיר מסכנות...
פונפון אשרייך חזק ואמץ אנחנו ננצחאנונימי (פותח)
אני באמת מעריך אותך שאתה נימצא פה וממשיך להאיר בעולם השקר הזה קצת מאור האמת שזורח עכשיו בעולם!אבל אני מאמין שיש פה כמה נפשות אמיתיות שצריכות לישמוע ולהבין מה מיתרחש בעולם רבינו הקדוש גילה בפירוש שעיקר עיכוב הגאולה הוא על ידי המפורסמים של שקר וכמו בסיפור של המלך העירום בסוף רק הילד הקטן הוא שצעק המלך עירום...המלך ערום.....לא צריך הרבה שכל צריך רק ליפתוח את העינים
"אנחנו" ננצח....אנונימי (פותח)
סתם דיבורים.. למה הפלגנות הזאת?
לא צריך לעשות סקטוריליות.. מספיק אנחנו מפולגים..
אל תדבר ככה בגאווה כאילו רק אתה יודע ותנצח... אנחנו לא באים לנצח אנחנו רוצים בענווה
אבל תכלס באמת רבנו ינצח
לא נימאס לנו ואנחנו נמשיך....בלי סוף נ נח נחמ נחמןאנונימי (פותח)

"גמבה ננח" עאלק.... יאללה פונפון מה הסיפור שלרוצה להתבודד
צא מהסרט.

אתה חושב שכשהכנסת לפה קישורים של זבל לא הסתכלנו בהם קצת?!
באתר של ננח יש מישו שהכינוי שלו זה גמבה ננח. בהתחשב בעובדה שאתה לא מפסיק לתת לשם קישורים, ובהתחשב בעובדה שאתה בנאדם חסר דימוי עצמי(שכותב לעצמו "אני באמת מעריך אותך")
ובהתחשב בעובדה שכל מה שיש לך בראש זה שכולם נואפים, או נואפות, או גורמים לניאוף וכו'(וגם גמבה ננח כתב שטויות כאלה)

הגענו למסנה שאתה.............. איך לא? פונפון????????????????????????????

אני אפסיק להגיד לך לא להיכנס לפה כי אתה כמו שישיסט מתבגר, כשאומרים לו "אסור" הוא עושה דווקא,

אז אני רק אזהיר את כל חברי הפורום, פשוט לא להיכנס לקישורים וההודעות המלוכלכות שאתה כותב.

כל הישועות
העיקר זה לחשוב בעומק על כל דבראנונימי (פותח)
ולמצוא את שביל הזהב בין הטוב והרע, כי כל יהודי הוא אוצר גנוז של אבנים טובות, וגם מי שהקליפה מכסה אותו במאה אמות, עוד נחפור ונמצא את הניצוץ הגנוז.
איזה חיזוק מתוק!אזמרה...
אשריך אשריך!

תודה רבה!
כל הקטע הזה לא שייך בכללאנונימי (פותח)
לעשות דווקא..

"אנחנו ננצח"..

כאילו איכפת לי אם תנצח או לא.. אני בכלל לא מכיר אותך נשמה

ואין לי בעיה שתנצח את רובין הוד במשחק מחשב...

אבל מה הקשר פה לעבודת ה'?

תסלח לי זה כל כך ילדותי

אם יש לך רצון לנצח, סבבה

אבל למה להכניס את זה ברבי נחמן ולהלביש את זה על נ נח נגד כל העולם ללכת נגד כולם....

זה כל כך השפלה!!

זה פשוט גורם לי לשנוא אותך ולשנוא את כל הנ נחים ואת הפיתקא

כי אתם ממש משפילים הכל

אבל אני לא ישנא אותכם ולא ישנא את הסבא כי הוא היה צדיק

ומי אני בכלל לשנוא יהודי, אין לי שום דבר נגדך

אני רק רוצה שתבין את הנקודה

זה לא נצחנות של ילדים קטנים

הגישה הזאת מאוד מאוד מסוכנת

כלך לך מדרך זאת ! שהיא הפך הדרך של עם ישראל בכל הדורות! אנחנו באמת לא יכולים לדעת כלום בלי תלמידי חכמים, בלי דעת תורה, בלי הצדיקים והגאונים העצומים שבכל הדורות, לא סתם עם ישראל אומר כל הדורות "הרב הגאונון"... כן! גאונות בתורה!! גאונות בתורה!! תורה תורה תורה תורה ועוד פעם תורה!!!

לא רק אתה, אני מדבר לכל מי שלוקח את הדברים ככה

לכל מי שנכנס לקטע הזה של "אנחנו" ושל מחלוקות

ולוקח את רבנו ואת הדברים הכי קדושים ליצר הנצחנות שלו

זה לא הדרך

אני מקווה שתסכים איתי, למרות ש"רוצה להתבודד" כתב בצורה קצת מכוערת...

הדרך הזאת מסוכנת לעתיד עם ישראל כי מחלוקות בתוך ברסלב זה מחלוקות בקודש הקודשים!!!!!!

וכשיש מחלוקות ופניות בקודש הקודשים במקום שהכי צריך להיזהר מטעויות, שהכי צריך להיזהר מלטמא ולהשפיל את הדברים, זה לא צחוק בכלל! זה סכנה איומה! תדע לך שדווקא במקומות הכי קדושים צריך להיזהר הכי הרבה מכל פיפס כי הקב"ה מדקדק עם צדיקים כחוט השערה וכל מי שרוצה להתקרב לקודש מנסים למנוע ממנו ולבלבל אותו אלפי מקטרגים... ואני לא צריך להגיד את זה כי רבי נחמן מדבר על זה כל כך הרבה...

השאלה אם שמים לב באמת לדרך של רבנו או שמדפדפים הלאה ובוחרים את מה שנוח... בוחרים את הסיסמאות על מפורסמים של שקר.. מתלהבים מכל מיני אורות וניצנוצים, וחושבים שהכל סבבה כי "רבנו יתקן הכל" והכל טוב...

אנחנו כולנו צריכים להיזהר מהדבר הזה

רק להיות בשמחה

וביחד ננצח
ולא לעשות מהטפל עיקר ומהעיקר טפלאנונימי (פותח)
נכון פונפון אל תישכח ברסלב זה הדרח לא ה'!!!!רבי נחמןאחרונה
הילולת רבנו הקדושאשר ברא
מחפשת מקומות שעושים הילולה לרבנו עם עזרת נשים..
באיזה איזור בארץ?ברגוע
ירושליםאשר ברא
תבדקי על "חוט של חסד"שלג דאשתקד
בעבר היו עושים שמחה גדולה כיאה לחסידי ברסלב. הייתי שם לפני כ20 שנה וזה לא היה בישיבה בשמואל הנביא אלא במקום אחר (והרב ברלנד היה חוגג עם חסידיו במתחם של ישיבת עץ חיים, במרכז העיר). בקיצור כנראה בשל ריבוי המשתתפים הם שוכרים מקומות גדולים שיתאימו לאוכלוסייה
לא רוצה שום קשר לברלנדאשר ברא
התכוונתי לומרשלג דאשתקדאחרונה
שזה בערך מה שעשו הברסלבים. אני מתאר לעצמי שמי שאז הלך לרב ברלנד, היום נמצא אצל הרב הרוש וכדו.
געגועצאצא

וואי אני לא מאמין שאני לא באומן...

יש בי רצון מטורף להיות שם עכשיו

ישר כוח על הזכות להיות בארץ ישראלפשוט אני..
שתזכה שרבנו יזמין אותך אליו בקרוב ממש!אשר בראאחרונה
אומן ראש השנההרשפון הנודד

מי כבר סגר כרטיס ומי עוד עובד על זה?

סבסוד נסיעה לאומן בפעם הראשונהMza
שלום לכולם, בעבר היו כאלה שמסבסדים נסיעה לאומן למי שנוסע בפעם הראשונה)אני נסעתי לפני הרבה שנים עם סבסוד מלא) עכשיו בעלי גם רוצה לנסוע (בפעם הראשונה) ואני מחפשת מי שיסבסד לו.. מכירים מישהו כזה?
מחפשת שיעורים בליקוטי מוהר"ןרק להידבק בצדיק

היי
אני מחפשת סדרת שיעורים בליקוטי מוהרן שמסודרת לפי הסדר של התורות שאפשר לשמוע אותם וללמוד איתם את הס"ק
אם מישהו מכיר רב שיש לו שיעורים אני אשמח לשמוע..
תודה!

ממליץ לקנות דיסק אונקי שיעורים של הרב טייכנרמבקש אמונה

אני קניתי לא מזמן, עולה 180 שקל, ולדעתי, שווה כל שקל!  על כל ליקוטי מוהר"ן מסודר, וגם על חגים.

מסביר הכל ממש יפה וברור ומוריד את הכל למעשה

אני גם חיפשתי שיעורים על הספר מהאינטרנט ולא מצאתי, עד שגיליתי את זה באתר "ברסלב נייעס" 

יש שם שיעורים שלו לשמיעה ישירה אבל לא הכל. את יכולה לשמוע ולשפוט אם זה מתאים לך 

להלן קישור שיש בו גם שיעור וגם פרטים על הדיסק אונקי

תורה ה' תניינא 'תִּקְעוּ אֱמוּנָה': שיעור מפי הגר"ש טייכנר #01 |♪ » ברסלב נייעס

תודה!רק להידבק בצדיק

השיערים הולכים גם לפי הסדר של התורות?

כן. הכל מסודר שם בתיקיותמבקש אמונהאחרונה
אשמח אם אפשר לקשר אותישאלה.אחת

למשאית/ וואן , של נחמנים, עם רמקולים והכל. בשביל חבר.

תודות מראש.

תבוא בזמן רגיל כל ערב למרכזית קשה לפספסכְּקֶדֶםאחרונה
אשמח לשמוע מכם על הסיפור הנלצע

לפני שאשלח אגיד מה שאלתי  ובקשתי.

1 - אשמח לפירוש לסיפור. מה הנמשל?

2- שאלה שתופיע בסוף הסיפור .

וֹד שָׁמַעְתִּי מֵהָאִישׁ הַנַּ"ל שֶׁשָּׁמַע בְּשֵׁם רַבֵּנוּ הַקָּדוֹשׁ שֶׁסִּפֵּר מָשָׁל לְעִנְיַן מַה שֶּׁצְּרִיכִין לְדַבֵּר עִם אֲנָשִׁים בְּיִרְאַת שָׁמַיִם וְזֶהוּ. פַּעַם אַחַת הָיָה גְּבִיר גָּדוֹל שֶׁהָיוּ לוֹ כַּמָּה אֲלָפִים וּרְבָבוֹת. עָשָׂה הֶעָשִׁיר הַנַּ"ל פְּקֻדָּה וְאָמַר כָּל מִי שֶׁצָּרִיךְ לִלְווֹת מָעוֹת יָבוֹא אֶצְלוֹ וְהוּא יַלְוֵהוּ מִסְּתָמָא הָיוּ עַל זֶה בַּעֲלָנִים [קוֹפְצִים] הַרְבֵּה וּבָאוּ אֶצְלוֹ אֲנָשִׁים הַרְבֵּה וְלָווּ אֶצְלוֹ מָעוֹת. וְהַגְּבִיר הַנַּ"ל הָיָה אֶצְלוֹ פִּנְקָס עַל כָּל הַנַּ"ל. פַּעַם אַחַת לָקַח הַפִּנְקָס בְּיָדוֹ וְהִתְחִיל לְעַיֵּן בּוֹ וְרָאָה שֶׁהוֹצִיא הַרְבֵּה מָעוֹת מְאד עַל עֵסֶק הַהַלְוָאוֹת וְאֵין אִישׁ שָׁם עַל לֵב שֶׁיָּבוֹא לְהַחֲזִיר וְלִפְרעַ לוֹ מַה שֶּׁלָּוָה מִמֶּנּוּ. מִסְּתָמָא חָרָה לוֹ עַל זֶה, וְהָיָה לוֹ עַגְמַת נֶפֶשׁ. בְּתוֹךְ הַלּוֹוִים הַנַּ"ל הָיָה אִישׁ אֶחָד שֶׁלָּוָה גַּם כֵּן אֵצֶל הַגְּבִיר וְאִבֵּד וְהִפְסִיד הַמָּעוֹת בְּאֵיזֶה מַשָּׂא וּמַתָּן עַד שֶׁלּא הָיָה לוֹ מִמָּה לִפְרעַ חוֹבוֹ וְהָיוּ לוֹ יִסּוּרִים גְּדוֹלִים מִזֶּה. הַיְנוּ שֶׁהָאִישׁ הַנַּ"ל הָיָה לוֹ יִסּוּרִים גְּדוֹלִים מִזֶּה שֶׁאֵין לוֹ לִפְרעַ חוֹבוֹ. וְהִתְיַשֵּׁב הָאִישׁ הַנַּ"ל בְּדַעְתּוֹ, שֶׁעַל כָּל פָּנִים צָרִיךְ לְהִתְרָאוֹת פָּנִים עִם הַגְּבִיר וּלְסַפֵּר לוֹ כָּל לִבּוֹ, בַּאֲשֶׁר שֶׁהוּא אָנוּס בְּדָבָר וְכוּ'. וּבָא אֵצֶל הַגְּבִיר וְהִתְחִיל לְסַפֵּר לְפָנָיו לִבּוֹ בַּאֲשֶׁר שֶׁאֵיךְ שֶׁקִּבֵּל אֶצְלוֹ מָעוֹת בְּהַלְוָאָה וְהִגִּיעַ זְמַן פֵּרָעוֹן וְאֵין לוֹ מִמָּה לְשַׁלֵּם כִּי הִפְסִיד הַמָּעוֹת וְאֵינוֹ יוֹדֵעַ כְּלָל לָשִׁית עֵצוֹת בְּנַפְשׁוֹ מַה לַּעֲשׂוֹת בָּזֶה. וְעָנָה הַגְּבִיר וְאָמַר לוֹ מָה אִכְפַּת לִי הַמָּעוֹת הַמַּגִּיעַ אֶצְלְךָ כִּי מַה נֶּחְשָׁב אֶצְלִי סַךְ קָטָן כָּזֶה שֶׁאַתָּה חַיָּב לִי כְּשֶׁתְּסַלֵּק אוֹ לְהֶפֶךְ נֶגֶד סַךְ הַכּוֹלֵל מֵהַהַלְוָאוֹת אֲשֶׁר עוֹלֶה לַאֲלָפִים וְלִרְבָבוֹת. עַל כֵּן רְצוֹנִי שֶׁתֵּלֵךְ אֵצֶל כָּל הַלּוֹוִים שֶׁלִּי וְתִתְבַּע אוֹתָם וְתַזְכִּיר אוֹתָם שֶׁהֵם חַיָּבִים לִי כָּל כָּךְ מָעוֹת וְלָמָה אֵין מְסַלְּקִין לִי. וַאֲפִילּוּ אִם לא יִפְרְעוּ וִיסַלְּקוּ אֶת הַכּל רַק כָּל אֶחָד יִתֵּן וִיסַלֵּק מְעַט מֵחוֹבוֹ גַּם כֵּן יַעֲלֶה אֲלָפִים פְּעָמִים כְּמוֹ סַךְ כָּל הַחוֹב וְהַלְוָאָה שֶׁלְּךָ. וְהַנִּמְשָׁל מוּבָן מִמֵּילָא וְהָבֵן

אשמח להבין , מה בכך ש1,000,000 שח למשל הם הרבה יותר מהחוב שלי שהוא על סך 300 שח? סוף סוף את החוב שלי לא שילמתי.. וכמובן מה זה אומר ברוחניות?

שכוייח...

אומןאשר ברא

אף פעם לא הייתי אצל רבנו.

ולפני התשובה הייתי בחוץ לארץ..

קשה לי לחשוב על לצאת מהארץ (בכללי) עכשיו אחרי כבר כמה שנים טובים שנהיה לי חיבור חד משמעי עם ארץ ישראל.

ובכל זאת אומרים לי שאצל רבנו זה משהו אחר.

האם זה ממש משהו אחר יותר מלהיות אצל הרשב"י?

כי לרשב"י לקח 17 שנים להזמין אותי בפעם הראשונה ועוד שנתיים בפעם השנייה.

רעיונות? מחשבות? הגיגים?

תודה!

אולי יעניין אותך