נאמן לארץ ישראל?שלומית16

צעדת פסח פותחים את הצירים!

אנשים יקרים-דיברתי עם כמה מהמארגנים של הצעדה הזו וזה דבר חשוב בטירוף!

הציר שעומדים לפתוח הוא ציר שנסגר בעקבות חשש הצבא לפיגועי ירי. ממש חשוב שכולנו נהיה שם ונקבע בכח את פתיחתו של הציר!מיותר לציין שמומצלץ מאוד להגיע בחולצותנועה!

אופסי,שלומית16

לא שמתי לב שיש פרסומת צמוד לפורום... אבל לא נורא אולי ככה זה יותר ישפיע על אנשים.!!!

חג כשר ושמח!

לאנורא!מוריונת

יאלה כולם באים לשם ועם חולצתנועה!
פסח שמח!
בצלב"א...

דווקא המחשבההדרדק
שאנשים עומדים להגיע עם חולצות די מדכא את היצר שלי לבוא.
שוב?רחלי ברק
 תמיד לפני כל דבר כזה יש את אותו דיון האם אנשים צריכים לבוא עם חולצותנועה כי זה גאווה תנועתית, או שלא כי זה רוצה להראות שכולנו מאוחדים ולא מתנועות שונות?

אם אתה רוצה דיון פה אז סבבה אבל אם אתה רוצה את הדעות של חברי הפורום פשוט תקרא שירשורים ישנים יותר...

בצלב"א.

תאמת לא זו הסיבה.הדרדק
בעיקרון אני בעד חולצות תנועה. אבל לא כאן.
"דרדקי"שלומית16

למה?

נכון שזה משהו לכאורה לא חוקי נגד הצבא והמשטרה וכו'...

אבל נראה לי דוקא כאן חשוב לבוא עם חולצותנועה.

אני ממש אשמח שתסביר מה הבעיה.

לא קשור לחוקהדרדק

קשור לפסק ההלכה שקיבלתי מהרב שלי בקשר לפורום.
אם איני יודע איך נראות הבנות מותר לי לכתוב בפורום, מותר לי לקרוא מה בנות כותבות, מותר לי לקרוא בדיחות.
ברגע שאני כן יודע איך הן נראות אז זה בעיה, כי פה איננו שומרים שלא יהיו בדיחות וכו'
וכמאמר הגמרא בסוטה ח. "אין יצר הרע שולט אלא במה שעיניו רואות" ובפירוש התוס' שם- גם לאחר שראה ולא רק בזמן הראיה בלבד.
וחולצות תנועה די תסמן את הבנות מהפורום...

ממש לא נראה לי-זה מסמל בכללי בנות מ"אריאל".מיכל160
מה???יוכי
וואו... תקשיב, אני מכירה פווול בנות שלא בפורום והולכות עם חולצתנועה להפגנות וכאלה! זה ממש לא קשור!!
נכוןהדרדק

אבל השאלה היא כמות- אם יש 50 בנות אז אני מאמין שבאמת ניתן להתיר את הדבר- כ הסברה היא מאוד נמוכה שכל בת ספציפית היינה כותבת בפורום(אבל גם במקרה כזה אני אצטרך לשאול את הרב שלי).
אבל אם יש 15 בנות, אזי הסיכוי היינו יחסית גבוה וכמאמר התוס' שם ואולי יש לאסור שאולי יעלה בראש תמונה של כולן- אבל גם זה לא בוודאי.
חשש נוסך הוא שבנות, כמו שבנות יודעות יצרחו "יווווווווככככככככככככככככככייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי"(ואז חיבוק ונשיקה וכו') ואז זה בטוח בעייתי גם אם זה לא את(וכן לשאר בנות...)

נ.ב.הדרדק

היה לי ה"א שלא תאהבו את התשובה לכן לא מיהרתי לפרסמה.

אה, ושכחתי שיש לי בשבוע לאחר פסח מתכונת ומבחן ענק במתמטיקה

גם אני חושבת!נועה

שאם זו הסברה שלך אז אתה צריך למנוע את עצמך מלהגיע למליאה, והנא"ר ועוד להרבה מקומות שלא עולות לי כרגע בראש אבל יכול להיות שתפגוש שם באקראי בנות שנמצאות פה....

וזה יכול היות גם בלי שאותן בנות ילבשו חולצתנועה כמו שהזכירה יוכי בנ"ל.

בכל אופן לפי דעתי נורא חשוב לצאת, לבוא, לחזק ולהתחזק! אנו ממש צריכים לשאוב כוחות במיוחד לפני הימים הלא קלים שהולכים לעבור עלנו בראשות אולמרט...

עוד משו-מוריונת

כל הצעדה באופן כללי לא אמורה להיות נפרדת??
אחרת איך אנחנו בכלל מתכונים לבוא????

הרי גם בלי חולצתנועה בדברים האלה תמיד יש לנו אינטרס שהבנים והבנות יהיו לחוד ולא יראו אחד את השני,לא???

מי אמר שהייתי במקומות הללו?הדרדק

במליאה אף פעם לא הייתי, אבל יש מחיצה, לא?
הנא"ר, אמור להיות שעות נפרדות...
בסיבוב שערים לא הייתי- אבל זה לא נפרד?
וכן שאר מקרים.
ברור שיש מקומות מעורבים שאני הולך אליהן, השאלה היא אינדודואלית לכל מקום.

במליאה...יוכי

יש מחיצה... אבל אוליבדרך למטה פתאום תראה בנות שיורדות למטה גם...

בהנא"ר... למה לא ידוע לי שיש שעות נפרדות?

וסיבוב שערים- זה האירוע המעורב הכי נפרד שיכוליות!! מזה אני לא חושבת שיש מה לחשוש... חוץ מבהתחלה אולי שכולם מתאספים בכותל...

אבל בכללי.... בכל מקום גם אם הוא הכי נפרד שיש יש סיכוי שתראה בנות.... אז לאדעת...

חח..מוריונת

זה היו סתם דוג' לדברים שהם 'נפרדים' ולא נחזור לשרשור ישן של 'לצאת או לא לרח'?..'

בעקרון לכל מי שלא היה (איך בכלל יש דבר כזה??תקנו את העולה מיד!!)

במליאה-גם הירידה למטה היא נפרדת.. (רק לפעמים נפגשים בלמעלה כשכל אחד בהפסקה הולך לסדר את ענינוו..

בהנהלה-את לא מכירה את זה כי זה קצת ישן אבל תמיד היה בספרית הדרכה שלט עם השעות שזה פתוח לבנים והשעות לבנות הנק' היא שהרחוקים לא תמיד יודעים את זה וכשאת כבר מגיעה מאיזה חור בארץ לירושלים לא באמ תמענין אותך שהיום זה לא היום שלך... ()

בסיבוב- זה שיא ההשתדלות..

יומצוין!!
בצלב"א..

וואו וואו...יוכי

דבראשון... מי מתרגש כל כך לראות אותי???

ועכשיו רציני... תתאר לעצמך דבר כזה.... אתה הולך לך במקום שבו אתה גר, ופתאום אתה רואה 2 בנות עם חולצותנועה נפגשות ואחת צורחת לשניה- "יייייייייייייייייוווווווווווווווווווווווווככככככככככככככככככיייייייייייייייייי" (ואז חיבוק נשיקה וכו') ואתה (בטעות!) רואה מיזאת יוכי....
דוגרי, מקרה כזה יכול לקרות בכל מקום ובכל מצב, וגם אם אני בלי חולצתנועה!!! וזה יכול לקרות באותה מידה גם בצעדה אם נלך בלי חולצתנועה...לאידעת... זה נשמע לי ממש מוזר לא לבוא רק בגלל זה... ניראלי הפיתרון זה לא להתייחס... אתה רואה קבוצת בנות עם חולצתנועה? תתרחק....
ו... אולי תשאל את הרב שלך מה לעשות... אם זה פסדר לבוא אם יש חשש שתראה תבנות שאתה מתכתב איתן...
ומי שהורדנו לו תחשק לבוא לצעדה... באמת זה לא היה בכוונה... הרעיון הוא דווקא שכולם יוכלו לבוא, ואם דבר כזה גורם לו לא לרצות לבוא... אז חבל... וסליחה...

(הכל כאן נאמר ברצינות גמורה! בלי כוונה לרדת על אף אחד! גם אם זה נשמע ככה!!)

למה חייבים להמציא נושא?הדרדק
בד"כ כשאני רואה שתי בנות אני מיסב את ראשי... ק"ו כשהן מהתנועה(מכל אריאל בנות רחובות אני חושב שאני יכול לזהות פחות מ10 בנות)
אבל אם אכן אני אראה אותך אני באמת אעזוב את הפורום.
בלי חולצת תנועה זה לא ממקד, טוב אז יש שם מישהי שיש לה שם של מישהי בתנועה, אבל כשיש למישהי חולצת תנועה אז זה נורא ממקד.
שוב, אם הפורום היה 100% רציני לא הייתה בעיה, ברגע שהוא לא כזה אז מתחילות הבעיות.
אני חושב שאני יכול להבטיח לךראשון_בנשמ"ה
שיהיו שם לפחות 50 בנות מהתנועה...
חוצמזה, אתה יכול ללכת רחוק מהבנות.
לא רוצה לבאסking
אבל הדרדק צודק...
זה כן מצביע מי באריאל, ויש בנות שם שנמצאות בפורום (מעט) וזה מספיק...  

אבל בכללי לאירועים מהסוג הזה אני הייתי ממליץ ללכת עם חולצתנועה....
וואושלומית16

אפילו לא חשבתי על הכיוון הזה!

יש פווווווווווווול בנות שלא בפורום והולכות עם חולצתנועה לדברים כאלו!

נראה לי שזו ממש ממש לא סיבה לא ללכת עם חולצותנועה!

כמה זה "פווווווווווווווווווווווווווול"הדרדק
ועם כל זה אני אצטרך לשאול את הרב שלי.
תתרגם לבד!שלומית16
אבל זה מספיק בנות כדי שיהיה לך קשה לדעת מי מהפורום.
אני חושב שאולי לא הובנתי נכוןהדרדק
זה לא שבנים בתנועה הולכים ומחפשים איך הבנות נראות. אבל אם אומרים למישהו שאסור לו לראות בנות עם חולצת תנועה שם(שמעיקר הדין מותר לראות ואסור להסתכל כמובא במשנה ברורה סימן עה סעיף קטן ט כמדומני)- אז הסיכוי שיראה הוא הרבה יותר גבוה- למרות שבמקרה רגיל הוא לא היה שם לב לזה.

זה מאוד תלוי כמה זה "פווול", ועדיין צריך שאלת רב.(כל אחד ורבו הוא)
זה לא מה שאמרתי...king
אמרתי שזה מצביע מי באריאל (כמו שהדרדק אמר) ויש הסתברות  שמי ששם עם חולצתנועה הוא מהפורום...

בכללי אני בעד ללכת עם חולצתנועה,( קצת גאווה תנועתית לא תזיק לנו..)
חולצתנועהאנונימי (פותח)

אבל כל הבנות יכולות לבוא עם חולצותנועה.. לא רק בנות מהפורום..

לדוגמא החב"ב שלנו מן הסתם יצא לזה, וכולם יהיו עם חולצותנועה! [בעז"ה..]

וחוצמזה- אם אתם כבר שואלים, כל שנה מנסים להוציא ת'צעדה הזאת לפועל וכל שנה זה מתבטל מחדש, אז תתעדכנו לפני שאתם נוסעים.. [אני לא באה לשדר פסימיות ח"ו זה פשוט העובדות] ובעז"ה יפתחו ת'כביש הזה.

אה, ודרך אגב, אחת הסיבות חוץ מהבטחונית שסגרו ת'כביש זה בגלל תאונות הדרכים המרובות שהיו בכביש [זה כביש ממש מפותל].

כן,הדרדק
אבל החב"ב שלכן יהיה חמולה אחת שישר יבטל את הקבוצה.
מה?!אנונימי (פותח)

איזה שטויות.. [סליחה על הבוטות..]

למה שהם יהיו בחמולה??

וחוצמזה, יש פה נימה של ירידה על בנות?? ומה הקשר לבגרות במתמטיקה?

עם כל כך הרבה פלפוליםאלעזר

הוצאת לנו את הכח ללכת לצעדה...

לדעתי אתם מגזימיםמור

א. יהיו שם פוווווול אנשים.

ב. מה הסיכוי שתזהו בנות שיהיו שם מכל הארץ

ג. והסיכוי שתראו שם בנות שתתכתבו איתן ובהנחה שהן יבואו עם חולצתנועה ומשהי תצעק שם של משהי  ותחבק אותה ואתם תראו את כל המקרה הזה במלואו  (יפריעו לכם אנשים)

נראה לי אפסי!!!!!!!!!!

וגם בעיר,ישוב ,קיבוץ. (תקיפו....) אתם לא מכירים בנות?! לא יצא לכם בכל חייכם הקצרים לעבוד עם בנות ( קייטנות, מטה גוש קטיף, הפגנות וכו').

אז באמת זה נראה לי מוגזם .

אם אתם בספקות תשאלו את הרבנים שלכם אני לא רואה צורך לשאול אבל אם אתם לא בטוחים תשאלו .

לילה מצוין.

ישלי רב שמאוד מחמיר בנושא אמרתי שכל אחד ילךלרב שלו (ל"תהדרדק
באמת רציתי לשאול אם זה מעורב או נפרדהדרדק
שכחתי.
השאלה היא מה הם אומרים ומה יהיה באמת(מהפגנות למדתי לקח שאני יושב מאחור ולא מתקרב לבמה)
נימה של ירידה על בנות? בזה שהן הולכות בחמולות? אני דווקא חושב שזה שבח.
יש לי מבחן ענק אחרי החופש.
ללמוד למבחן במתמטיקה בחוה"מ?!ראשון_בנשמ"ה
חמודים!שלומית16

שיש מתכונת/ מבחן מכריע מייד אחרי פסח יש היתרים גם לזה.

מותק...יוכי
אפשר לדאוג לעשות אתזה לפני... למה סתם להצטער בחג?
כי אין ברירה!שלומית16

לומדים תמיד בכל זמן ובכל מצב!

ואנחנו לא מדברים על גאונים...

לא מכיר היתר כזה...ראשון_בנשמ"ה
אני בכולופן למדתי לכל המתכונות שיש אחרי החג בשבוע האחרון (חוץ מבתנ"ך שבטח בזה אין בעיה)

וגם אם מותר, יש דברים יותר נחמדים בחול המועד (חברון, הצעדה, עליה לרגל...)
כל אחד והזמנים שלו..מוריונת

אני את השבוע האחרון ביליתי בין המגב לסמרטוט ולדלי... ;)

וכשאין ברירה אלא לחרוש ..לפעמים חיבים לוותר גם על צעדות בשביל ביוטופ...  מי יתן ולא נצטרך!!

יש היתר ..קוראים לזה 'דבר האבד..' כשיש לך משו לכתוב שאם לא תעשה אותו בחול המועד יהיה לך הפסד מרובה אז מותר לכתוב אותו בחול המועד..

אם זה נגיד תנ"ך אז ברור שאפשר ללמוד בחול המועד כי לא צריך לכתוב וזה ללמוד תורה!!
אם צריך נגיד עבודות לעשות אז אמרו לי שמותר להקליד אבל אסור להדפיס כי זה הופך את הכתב לדבר של קימא...

מקוה שלא בילבלתי!!
יומצוין ופסח שמח!
בצלב"א...

אם יש לך שתי מתכונות ובגרות מיד אחרי פסח אין ברירהמור

וצריך ללמוד לצערי... אבל בגלל סיבה כזאת לא ללכת זה נראה לי מפגר אז מחלקים את החומר מה לעשות... ארץ ישראל חשובה יותר מהלימודים בגרויות אפשר להשלים (מוקדש ליוכי...)

מסכימה איתך...יוכי

בתור אחת שיש לה 3 מתכונות 3 ימים רצוף ישר אחרי פסח, ניראלי ננצל תחגיםעצמם בשביל ללמוד, בחול המועד אם אין משו אחר לומדים, אבל לא מותרים על דברים חשובים בשביל  מתכונות...

ד"א... שמתם לב שהשם שלי מוזכר כמעט בכל הודעה בשרשור הזה?...

כי את מ"המקובלים" פה חחחחחחחחמוראחרונה
אנחנו לא תמיד חמולה...מוריונת

וחוצמזה מה שונה הצעדה מסיבוב שערים רגיל???

אם שומרים על מרחק סביר בין הבנים לבנות ,על מחיצות וכיוב' אתם אמורים להיות מספיק רחוקים ככה שגם אם חברה שלא ראתה את יוכי שנים תצעק אליה,או תרוץ אליה,אתם לא תשמעו או תראו את זה...

ושוב אני מסכימה עם קודמי שבענין של לצעוק את השמות אתה יכול לזהות גם אם היא תלבש חולצתנועה של בנ"ע או סתם חולצה...

ועוד משו-תכנסו קצת לפורפורציות ותבדקו בגוגל כמה רחלי או מוריה או יוכי יש בעולם...

אני מניחה שיצא לכם קצת מעל 1...

אחלילה!
בצלב"א...

בד"כ אנחנו חמולה....יוכי

טוב אנשים... אני מתחילה להרגיש ממש חשובה... כל שניה כל הבנות מתגעגעות אליי...

אבל באמת... הצעדה נפרדת או לא? כי אם כן אז מוריה צודקת בהחלט.... אין שום סיבה שבעולם שתראה אותנו....

ודבר אחרון... אמנם רחלי ומוריה יש הרבה... אבל יוכי...

לכי תדעי..מוריונת

בואי נגיד שאני בתור מדגם מיצג מכירה יותר מיוכי אחת...

והלואי שנלך בחמולה...

בצלב"א...

שוב, זה תלוי במדית ההפרדה.הדרדק

הדוג' של "יוכי" הייתה כי עניתי לה. ובאמת כמה מוריות יש בתנועה עם חולצות תנועה?

שוב, מאוד יכול להיות שאני מגזים, לכן גם אמרתי ש(אני)צריך לעשות שאלת רב.

אורות הקודש??123

תמיד ידעתי שזה ב"ערפילי טוהר"... נחמד לדעת שזה מופיע גם באורות הקודש... מוזר... צבו"ע...

בצ"ל אריאל!

סיכום+הבהרה.הדרדק
אחרי שהשרשור יצא מכלל פרופוציה אסביר משהו שאני חושב אויל חלק לא הבינו כאן.
אין איסור לבן/בת לראות את בת/בן (כאשר לבן זה "לא מדרך המוסר לראות בת" בקשר לבנות איני יודע) האיסור הוא של בן להסתכל על בת, בקשר לבנות אם הבנתי נכון יש מחלוקת, אבל איני בטוח.
כמו כן אחרי בירור שלי עם הרב שלי מראות אסורות אינן יהרג ובל יעבור, ומי שטוען אחרת אני עדיין מחפש מאיפה יש היתר לצאת לרחוב(או שאסור משום יהרג ובל יעבור)[מוסב בעיקר למשהו שמוריה הזכירה בקצרה]
לשיטת הרב שלי כתיבה בפורום עם בנות במצב שאני יודע איך נראות זהו כמו דיבור ואם איני יודע אז זה לא ומותר לי אף לקרוא בדיחות שלהן(תיאורטי!, אבל מכאן גם הסתמכתי להרבה דברים במסר אישי).- איני יודע מה ההלכה מבחינת בנות, אבל אני משער שזה אותו דין
הבעיה היא שהפורום כולל בדיחות, זה לא רע, אבל זה מצב נתון. במצב זה אם אני אדע איך נראית הבנות שכותבות בדיחות(שזה הרבה, וכמו שאמרתי, זה לא רע) אזי יהיה אסור עלי קריאת התגובות של אותן בנות. לכן נכנסו לכל הדיון של הבעיתיות שבנות מהפורום ילכו עם חולצות תנועה- כשאני יודע שהן יעשו זאת.
אני חושב שזה תימצות די טוב לכוונתי, אם משהו לא מובן אנא העירו לי.
אני בהחלט בעד - וגם אני אהיה שםמשה
מי שרוצה לפגוש אותי שם - הפלאפון שלי ימצא בגוגל.
בחזרה לנושא העיקריהדרדק
הכבישים האדומים זה מה שאסור ליהודים והכחולים זה מה שמותר?
הי!! אני בדיוק אהיה שם באזור... בעז"ה...3יפי
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך