אני רוצה לספר את הסיפור שלי ושתפיצו לרבים ..
שמי זוהר וברוך השם נשואה כמה שנים ויש לנו ילד נפלא. ורציתי בכל מאודי עוד ילד. למרות שאיני נראית הכי דתיה, שמרתי ברוך השם טהרה עם הספירה וכל מה שצריך. אך באופן כללי חיי הנישואים שלי לא היו טובים, היו הרבה ריבים ביני לבין בעלי הייתי בוכה המון. הרגשתי רע מאוד עם הנישואין, והייתי על סף יאוש להפסיק לשמור טהרה חלילה.
לפני כעשרה חודשים נשברתי ושיתפתי חברה טובה במצבי. וזו אמרה לי: יש רב צדיק וחכם ומיוחד פוסק הלכה, ואדם רגיש מאין כמוהו, שיתן לך עצה טובה, יכוון אותך ויעודד אותך. תתקשרי אליו. שמו הרב ראובן זכאים.
הייתי ספקנית, אך מרוב שהיא הפצירה והמליצה, אמרתי ננסה. באותו יום טלפנתי לרב ראובן זכאים. הוא ענה כל כך בסבר פנים יפות ובסבלנות, שמהר מאוד נפתח לי הלב, וסיפרתי לו בדמעות מה עובר עליי. ציינתי שאני שומרת טהרה והכל אך הנישואין לא עולים יפה.
סיפרתי לו כבדרך אגב פרט חשוב, מבחינתי אני ממש מתמסרת למצוות הטהרה. היות ויש לנו בית קטן וחדר קטן ואין באפשרותינו לקנות מיטה יהודית, אנו ישנים בחדרים נפרדים בימים האסורים.
הרב, למרבה הפתעתי, אמר לי בפליאה; איזו צורה זו לישון כך?! *אמנם אסור לישון במיטה אחת. אך רצוי מאוד להישאר באותו החדר. אך לישון בהפרדה.* למה ללכת לחדר אחר?!
כשאין ברירה אין ברירה. אבל חייבים להתאמץ!
מהיום- הוא קבע- אתם לא ישנים בחדרים נפרדים. תכניסו מזרן. הרב, הסברתי שוב ושוב, אבל אין מקום! והוא התעקש בחביבות: כשרוצים אפשר!! אני סומך עליך שתמצאו פיתרון. כשתבינו שאין ברירה- תצליחו לפתור את הבעיה!
כמובן, הוא אמר תשתדלו במהירות לרכוש מיטה יהודית שניתן להפריד אותה כשצריך. אך בינתיים עשו מאמץ להכניס מזרן לחדר ושבעלך היקר יואיל בטובו לישון עליו עד שתרכשו מיטה.
ובעזרת השם זכות המצווה והשמירה תעזור לכם לשלום בית ולהיפקד בזרע בר קיימא.
ניתקתי את השיחה מלאה עידוד ושמחה. הפכתי לאשה אחרת.
ולא יאומן, באמת אני ובעלי התאמצנו ומצאנו פיתרון. הוא רצה לישון על המזרן שהווכנס לחדר השינה. אך אני התעקשתי שדוקא אני אישן עליו, רציתי שיהיה לו נוח.
דענה לכן בנות יקרות! החודש הזה היה החודש הראשון והאחרון שישנתי על מזרון . למה?! אתן שואלות. כי מיד אחרי הטבילה בחודש הזה, נפקדתי להריון וברוך ה׳ ילדתי לפני חודש בן מדהים. אז בנות יקרות אין יאוש בעולם לכל דבר יש פיתרון ואבא שבשמים לעולם לא מאכזב אותנו ויודע מתי לשלוח לנו שליחים טובים ..אז תודה לך כבוד הרב זכאים על השליחות שלך שה׳ ישמח אותך .
המשך להאיר ולשמח את עם ישראל ולכוון אותם באהבה לדרך הנכונה..
................
מופץ ע"י *וטסאפ מתחברות*
הנחיה למצטרפות חדשות:
*1.*
שמרי באנשי קשר 052-8287668
*2.*
שלחי בהודעת וטסאפ את המילה 'מעוניינת' עם שמך ושם עירך