אני שואבת לה במשאבה חשמלית דו''צ, ושמה בשקיות בצורה שטוחה במקפיא.
יש לי חלב ששאבתי לפני כמה חודשים, והוא במקפיא, ובמידת הצורך אני מוציאה. כלומר - כל יום שואבת למחר, אם יש עודף - מקפיאה, אם חסר - מוציאה מהמקפיא. (זה משתנה, כי בלילה אין לה שעות קבועות של אוכל, אז לפעמים יוצא שהיא אוכלת יותר במעון. חוץ מזה, היא ישנה שם טוב, ולפעמים מתפספסת לה ארוחה בגלל זה... היא עולה במשקל בצורה טובה, אז אמרתי למטפלת לא להעיר אותה לאכול, היא יודעת לקום כשהיא רעבה, כמו בלילה למשל...)
1. כבר קשה לי לשאוב. זה מתיש. אני מרגישה שכל היום שלי סביב זה... שותה הרבה (קשה!), אוכלת קוואקר בכל צורה אפשרית בערל(פויה!), יוצאת משיעורים בלימודים בשביל השאיבות וכו'...באוםן כללי, אני כאילו מרגישה כל היום סביב זה... צריל לישון טוב, לאכול טוב, לשתות הרבה, לדאוג מתי לשאוב שזה לא יפגע לו בארוחה.... די, מרגיש לי שזה קשה לי כבר..
מצד שני, הוא ממש ממש אוהב את זה, מבסוט, זה בריא לו, זה הכי טבעי, מחסן (יש מקרה חצבת במעון שלו עכשיו למשל) וכו'.
זקוקה לעידוד ולתובנות שלכן בנושא...
ומה שהציף את זה אצלי היום, זה שאתמול במעון נשפכה שקית חלב במקרר, והיום, כשבעלי הוציא מהמקרר כדי לקחת למעון - היו חורים ב2 שקיות.... מלא חלב נשפך והלך לפח. אוף!!