איך אפשר לאלף תוכי?עלה קטן
התוכי שלי נשך אותי היום כשניסיתי להוציא אותו מהכלוב. הוא ממש מפחד כשאני מתקרבת. איך אפשר לאלף אותו שאני אוכל להחזיק אותו ואפילו לשים אותו על הכתף והוא לא יפחד?
סבלנותניגון הלב
מניחה שהוא רק עכשיו הגיע
תני לו אוכל שווה מבעד לכלוב מדי פעם כשאת עוברת אחרי תקופה מסויימת כשהוא כבר יתרגל לנוכחות שלך תני לו מהדלת הפתוחה של הכלוב, תרגילי אותו שאת דבר שמבטיח משהו נחמד ולא מאיים (אוכל) תשתדלי לא להרים את הקול לידו ולא להתלהב, לאט ובנחמדות
יקח לזה לא מעט זמן אחרי שתשלימי את השלבים הקודמים תנסי למשוך אותו לכיוונך בעזרת אוכל (אנחנו מפזרים תערובת על היד כדי שהתוכים יבואו לאכול עלינו) בשום מצב אל תחזיקי אותו בכוח!! אל תשכחי שתוכים הם חיה נטרפת לכן באופן טבעי הם מאוד חששנים
*שימי לב שהכלוב מתאים לו בגודל ונוח לו הכלובים שמוכרים בארץ ממש לא מתאימים לתוכים וגובלים בהתעללות
**כמובן כשפותחים את הכלוב תוודאי לפני שהחלונות והדלתות סגורים ושכל בני הבית יודעים שהכלוב פתוח כדי למנוע מצבים של בריחות
אגב, איזה גזע התוכי?
תודה רבה על ההסבר!עלה קטן
נראה לי שהוא קוקטייל.
בהתחלה הוא לא פחד ונתן לנו להחזיק אותו, אבל אחרי שבוע הוא פתאום מפחד ונושך...
איזה תוכי מדובר??יהודה224
לא כל תוכי אפשר לאלף במובן הפשוט של המילה...
מדובר בקוקוטייל כנראהניגון הלב
היא התכוונה שלאלף אותו לא לנשוך פה ככל הנראה מדובר על נשכנות מפחד אז אין קשר לאילוף
קוקטייליהודה224
אא לאלף אלא אם הוא גדל למציאות של האכלת יד מהגיל הצעיר ביותר האפשרי
בעקרון הם לא נושכים אם לא תופסים אותם בכוח וכדו'
היא לא התכוונה לאלףניגון הלבאחרונה
ככל הנראה אם היא קנתה אותו מחנות והצליחה לחזיק אותו לפני בלי שינשך אז הוא רגיל להאכלת יד וגם אם לא בהחלט ניתן להרגיל אותו לרמה מסויימת
רוצים לעבוד מהבית בזמנים שלכם.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה קלילה ברשת ונוחה מאוד !!2אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת!!!@23אנציללואנטנך

עבודה נוחה וקלילה ברשת!!אנציללואנטנך

עבודה ברשת מהבית!!!אנציללואנטנך

עבודה אונליין##אנציללואנטנך

עבודה ברשת##אנציללואנטנך

עבודה מהבית##אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך