לגבי או בוי-
קודם כל. מי שמשחקת את המנהלת של התיכון (אני שונאת שמות צפויים וברורים) זו מי שמשחקת את סבתא אלגריה בזגורי. זהו, סיימתי עם זה.
עכשיו. בעונה 2 (שתתחיל בשבוע הבא), שירן סנדל משתתפת. עכשיו, זה ממש ברור שהיא תהיה "האהבה הראשונה" של ליבי, מה שמו, ג'וני (איכ. מי בחר להם את השמות?). אבל חוץ ממנה יש גם את סאבלימינאל ולירן דנינו ועומר דרור. עומר דרור מיותר, בחיי, הוא לא קשור לקאסט. אבל אולי אני חושבת ככה כי ראיתי אותו (נשבעת שבטעות) בכפולה (נו, ראיתי רק הצצה לאיזה פרק!), והייתה לו דמות נוראית שם. אז אולי הוא לא שחקן כזה נורא אחרי הכול. והוא גם בכלל התחיל בתור מיכה, אז בואו.
סאבלימינאל? באמת? אוף.
ולירן דנינו. אח, לירן דנינו. מעניין מה יעשו איתו שם והאם הוא יהיה רק בתפקיד אורח, כמו שאני חושדת.
דבר שני. נלי (טל) תסגור עם עלמה שהיא ממשיכה בתור בן, כי היא חייבת אותו בלהקה, אז עלמה תקבל את הכסף שלה. זה ברור ומובן מאליו. השאלה היא רק אם טל תרשה לה לדבר על זה עם תום. שוב- תום? למה? למה נתנו להם שמות כל כך מוזרים ולא קשורים? מייקל, ג'וני, תום? אסי עוד בסדר. והכינויים שלהם בכלל נוראיים. ביג טיים ראש, אול אובר אגאין.
(אל תבינו לא נכון, ביג טיים ראש הם נוסטלגיה איכותית. בערך.)
זהו, נראה לי שזה כל מה שרציתי לומר. יש להם כמה דברים מטומטמים ממש בפרק האחרון (אובר קיטשיות מטומטמת ולא אמינה, עלמה מצלמת סרטון ברקע לא אמין של לונדון כשהיא יכולה פשוט להצטלם מחדר במלון או משהו וכו'), אבל אני אוהבת את ג'וי ריגר ואת נלי תגר (שהיו מדהימות יחד ב"החטאים". אל תראו.), אז שום דבר שהם יעשו לא יוכל לגרום לי לעצור לראות.
והערך בויקיפדיה מטומטם. זהו, אני את דבריי סיימתי.
- לקראת נישואין וזוגיות