יוכי, זה היה מעולה!
לי, נגיד, אין שום בעיה להסתובב בפורומים. אבל אני מסכים עם מה שציינת, שהפורום מעיד על מגמה קטנה בתנועה, לטשטש את הגבולות טיפה. זו מגמה שלשמחתי נבלמת מעט, על ידי דברים כמו הפרדת ישיבות הנהלה ומזכירות.
נניח שאני מתנגד לפורום, זה לא ימנע ממני ללכת לפורומים אחרים.
ההבדל בין פורום אחר לפורום זה הוא כזה: פורום זה מטרתו המוצהרת היא להיות רציני, ובפורומים רבים המעורבות של בנים ובנות גורמת לשטויות. אם כי יש פורומים יוצאים מן הכלל כדוגמת פורום אמונה באתר כיפה.
הבדל נוסף: את הבנות בפורומים האחרים איני מכיר ואין הרבה סיבות שאכיר. את הבנות בפורום זה יוצא לי לראות מידי פעם, בין אם זה בהנהלה ובין אם זה במליאה. זה מצב שיוצר תחושה של מעין אחדות בין חברי הפורום. רוצים דוגמה? בקשה. כשנבחרתי למזכירות המליאה, נבחרו במקביל שלוש בנות למזכירות. אחת הודיה - נציגת חב"ג, השניה אפרת - רכזת חב"ב והשלישית מישהי שלא הכרתי. שאלתי אותה לשמה והתשובה שקיבלתי (לא להפתעתי) היתה "יוכי". באופן אוטומטי עלה חיוך על פני.. (זה היה בתקופה בה הפורום היה נושא שהעסיק הרבה אנשים)
קולטים? אלו הבעיות שלעניות דעתי אפשר לומר על הפורום, ועם זאת, כפי שאתם יודעים את דעתי, איני מסכים עם אף לא אחת מן הטענות הללו.
חג שמח, עוזיה.