במסגרת התנועה - אסור, אך מחוץ לתנועה - הכל מותר!!!123

איך זה שאנשים לא נכנסים לפורום הזה בטענה שהוא מעורב, ובתנועה שלנו הרי מותר מעורב רק בלאפה; אך להסתובב בכל מיני פורומים אחרים ברשת, של כל מיני תנועות נוער אחרות וודאי שזה מותר??

אני לא זוכה להבין...

למי שזה לא נכנס לפה משום חשש שזה נחשב למסגרת התנועה - ואז זה אסור, שיזכור שזה פורום לא רשמי, ולכן זה לא נחשב למסגרת התנועה, אז כאן מותר להסתובב וההוללות מותרת במלואה ללא חשש אריאלניקיות.

"והוא רחום יכפר עוון"...

בצ"ל אריאל!

אם הכוונה היא אלי -עוזיה

אז אני לא ראיתי מעולם בעיה להסתובב בפורומים. (ואני לא מסתמך רק על דעת עצמי)

הטענה היחידה שהועלתה על ידי לגבי פורום ספציפי זה - היא שאנשים כאן פוגשים אחד ת'שני במליאות שהן כן במסגרת התנועה, וזה נראה כמו מפגש פורום תנועתי.. טענה נוספת היתה רמתו של הפורום, אבל את זה אמרתי בחודש סוון, כשהרמה של הפורום באמת לא היתה משו...

בציפיה לבנין אריאל!

תיאום כוונות.123

הכוונה לא היתה אליך.

כוונתי היא לאנשים שלא נמצאים בפורום זה מתוך טענה שזה לא בסדר להיות פה, אך כן מסתובבים בפורומים אחרים (ויש כאלה!!).

בצ"ל אריאל!

אליעד.. תהיה אמיתי עם עצמך..אנונימי (פותח)

הפורום הזה יצר יותר זוגות ממה שאפשר היה בכלל לתאר.

בפורמים אחרים החבר'ה יותר נזהרים.. אבל כאן כולם דוסים אז זה מרגיש בסדר.

בציפיה לבניין אריאל!

אפשר הסבר למשפט הראשון?עוזיה
פשוט לא הבנתי את משמעותו, או שהבנתי לא נכון.
גם אליעד מודע לבעיה.אנונימי (פותח)

או שהוא פשוט לא חושב שזו בעיה. לא יודעת.

מה זה אומרעוזיה

שיש כמה זוגות בפורום? איני חושב שזה נכון.

ונניח שזה נכון, אז למען השם, מה אכפת לך אם אני או יחיאל מתכננים להתחתן בעוד חודשיים?! הבעיה אינה בתיבות האישיות, שכן הן משותפות לחברי שאר הפורומים. הטענה שניתן להעלות היא שיש כאן דיון מעורב במסגרת תנועה נפרדת במהותה. וחושבני שאת הדיון הזה מיצינו מזמן.

חחחחחחחהדרדק
בפורם שיש 5-4 בנים קשה לומר את זה...
במיוחד שאני בלי זוג, עוד אחד חדש נשאר מישהו משיעור א אליעד ועוזיה-איתם איני יודע, אבל אני בטוח ב100% שגם להם אין "בת זוג". אני לא יכול לחשוב על "חברי פורום" נוספים.
צאו מהסרט!שלומית16

אכן יש כמה זוגות בפורום.

אבל לא נראה לי שיש לזה קשר כלשהו לדיון הזה או לכל דיון אחר.

זה חשבון של כל כל אחד.

הוא אשר אמרתי...עוזיה

לא אמרתי שאין זוגות בפורום, אמרתי שני דברים אחרים.

א. זה לא עסקנו אם יש או אין.

ב. הם לא בקשר רק בגלל הפורום.

סגרנו?

כןשלומית16
גם אני בעד לסגור
זה משעשע..מוריונת

מינימום סגרתם פה וורט..

אני בעד שנרד במהריות מהנושא..

הוא לא נעים לאפחד...

אחלילה!

!?רחלי ברק

מה כולכם כ"כ ממהרים לסגור את הנושא? לא נוח לכם איתו?

אם אתם חושבים שזה לא צריך להיות- תגידו, ואם אין לכם בעיה עם זה שזה קיים- מה אתם ממהרים לסגור את הנושא?

תחשבו על זה....

בצלב"א

סוגרים את הנושאיוכי
כי באמת לא יועיל לפתוח אותו כאן... יופי, ואם כן יש זוגות בפורום, מה תעשי? תפרידי אותם?...
לא!רחלי ברק

השאלה שלי היא למה לבגור את הנושא כ"כ מהר? אם יש אנשים שזה מפריע להם למה הם שותקים?

יאללה-תגידו את כל מה שיש לכם לומר!   חבל שתרכלו אח"כ מאוחרי הגב....

בצלב"א.

אני הצעתי לסגורעוזיה
כי אני לא חושב שזה שייך לדון בו. זה הכל. לא התחמקות או משהו כזה.
בעייני זה מעוותרחלי ברק

אבל אם זו הבחירה שלכם, אין לי אלא לקבל אותה כי לא נראה לי שאני אדון על זה עם עצמי....

בהצלחה ובצלב"א.

אשמח לקבל הסברעוזיה
מה מעוות בכך שנמנעים מלעשות דיונים על דברים שאנשים עושים ואינם מפריעים לאיש.
זה לא יעזור אם ידונו בנושא הזה ולכן אנשים רוציםאנונימי (פותח)אחרונה
לסגור את הנושא הזה....
אני לא חושבתיוכי

שאנשים שהם נגד הפורום המעורב נכנסים לפורומים אחרים ברשת שהם מעורבים... זה נשמע קצת הזוי.... כאילו, האידיאלים שלנו הם לא רק כשאנחנו במסגרת התנועה לא?

אבל גם אם כן... מישהי אמרה לי פעם שאפילו אם פורום מעורב זה בסדר, ברגע שזה במסגרת התנועה זה מראה משהו... שפורצים את הגבולות, עד עכשיו ה-כ-ל היה נפרד, ופתאום יש משהו שמערב, למרות שזה מותר, זה קצת מוזר לעשות את זה במסגרת התנועה, אפילו שזה לא פורום רשמי... בכ"ז כולם חבר'ה מהתנועה... אז מהבחינה הזאת ניראלי אפשר להבין אותם... 

אפשר אולי להסביר למה אפשר להבין אותם???אנונימי (פותח)
אני יכולה לנסותיוכי

למרות שזו טיפה בעיה כי אני לא ממש מסכימה עם זה... טוב אני אנסה...

תראה, דיברתי עם חברה שלי שמתנגדת לפורום ושאלתי אותה אם היא מתכוונת להיכנס אליו אחרי שהרב התיר. והיא ענתה לי שאולי היא תפסיק לשכנע אנשים לא להיות בפורום אבל היא מבחינתה לא רוצה לעודד את הדבר הזה, כי מבחינתה הפורום זה לא תופעה בפני עצמה, זה בעצם מה שנקרא "סימפטום" (אוי... מילה מפוצצת...) לתופעה מסויימת שקיימת עכשיו בתנועה שלנו שהגבולות של ההפרדה היטשטשו קצת, ואם לא נפסיק את זה עכשיו זה ימשיך ויחמיר.
אז מהבחינה הזאת בעצם עצם זה שהיא לא נכנסת לפורום הספיציפי הזה זה לא כי היא נגד פורומים מעורבים, כי בעצם הרב התיר את זה אלא זה שחבר'ה מהתנועה מסתובבים פה ועד כמה שהפורום הזה לא רשמי... הוא הפורום של התנועה. אבל פורומים אחרים כל עוד עומדים בגדרי ההלכה אין בעיה כי עצם ההימצאות בפורום לא מעודדת אף אחד לדבר שהוא לא ממש האידיאל... הייתי מגדירה אתזה משהו כמו "רוח ההלכה"... כאילו, מותר אבל במסגרת התנועה עדיף שלא.

(וואו... אני לא מאמינה שאני כותבת אתזה... אנשים... הכל בקטע של לנסות להבין את הצד השני... כל קשר בין זה לבין מה שאני חושבת מקרי בהחלט!!)

יפה!עוזיה

יוכי, זה היה מעולה!

לי, נגיד, אין שום בעיה להסתובב בפורומים. אבל אני מסכים עם מה שציינת, שהפורום מעיד על מגמה קטנה בתנועה, לטשטש את הגבולות טיפה. זו מגמה שלשמחתי נבלמת מעט, על ידי דברים כמו הפרדת ישיבות הנהלה ומזכירות.

נניח שאני מתנגד לפורום, זה לא ימנע ממני ללכת לפורומים אחרים.

ההבדל בין פורום אחר לפורום זה הוא כזה: פורום זה מטרתו המוצהרת היא להיות רציני, ובפורומים רבים המעורבות של בנים ובנות גורמת לשטויות. אם כי יש פורומים יוצאים מן הכלל כדוגמת פורום אמונה באתר כיפה.
הבדל נוסף: את הבנות בפורומים האחרים איני מכיר ואין הרבה סיבות שאכיר. את הבנות בפורום זה יוצא לי לראות מידי פעם, בין אם זה בהנהלה ובין אם זה במליאה. זה מצב שיוצר תחושה של מעין אחדות בין חברי הפורום. רוצים דוגמה? בקשה. כשנבחרתי למזכירות המליאה, נבחרו במקביל שלוש בנות למזכירות. אחת הודיה - נציגת חב"ג, השניה אפרת - רכזת חב"ב והשלישית מישהי שלא הכרתי. שאלתי אותה לשמה והתשובה שקיבלתי (לא להפתעתי) היתה "יוכי". באופן אוטומטי עלה חיוך על פני.. (זה היה בתקופה בה הפורום היה נושא שהעסיק הרבה אנשים)
קולטים? אלו הבעיות שלעניות דעתי אפשר לומר על הפורום, ועם זאת, כפי שאתם יודעים את דעתי, איני מסכים עם אף לא אחת מן הטענות הללו.

חג שמח, עוזיה.

אם הם לא נמצאים פה, איך הם יקראו את זה?3יפי
ביקורים ועדכונים.123

הרבה מהם דואגים לבקר פה מידי פעם, וכן תמיד יש את האלה בסניף שמעדכנים מה שלום הפורום.

[והאדם שבגללו רשמתי את ההודעה, כבר הספיק לראות אותה...].

בצ"ל אריאל!

אם הוא הספיק לראות, למה שלא תמחק?3יפי
הרוח מול הפרט.123

זה לא רק איזה ביקורת כלפי אדם פרטי, אלא זו ביקורת כלפי הרוח הזאת שמנשבת בתנועתנו.

בצ"ל אריאל!

אם אתה אומר... אני לא בקיאה ברוחות שמנשבות בתנועה3יפי
שלכם...
אתם פשוט חיים בסרט!!!אנונימי (פותח)
מה הקטע להפנות את כל הדיון להנהלה הארצית?!?זה בכלל לא דיון שקשור להנא"ר הרי ההנהלה רוצה לדאוג לנוער, לעמ"י לכם! זה לא שאכפת לה שיהיה קשר בין שני אנשים(איש ואישה) כי היא רוצה לסכסך... זה פשוט כי היא חושבת שזה הדבר הטוב והכי נכון בשבילכם,להתפתחות הכי בריאה שלכם!כל פעם שעולה הדיון הזה אתם אומרים שזה לא פורום רשמי של ההנא"ר ובזה פחות או יותר נגמר הדיון. מה הקשר?!?אתם הנוער!תבדקו את עצמכם באמת האם זה באמת נכון מלכתחילה, האם זה באמת מועיל לכם לגדול בצורה טובה ובריאה יותר, תעשו את החשבון נפש עם עצמכם!!ההנא"ר רק רוצה לכוון אבל לא היא הדיון פה- אלא אתם!!!
חוסר הבנה.123

התייחסת לנקודה היותר טפלה בנושא (וכנראה שלא הובן, שמה שצויין שהפורום 'לא רשמי', זה בציניות וכהסתלבטות על אנשים שיכולים להכשל בצביעות).

בצ"ל אריאל! 

האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך