החודש התחלתי לבדוק חום השחר והלכתי לבדיקה שגרתית אצל רופא נשים ב7/11 שאמר שיהיה ביוץ בימים הקרובים.. ובאמת ככה הרגשתי ב11/11 כאילו יש ביוץ המשכנו לעשות יום כן יום לא ובאמת חום השחר ירד התאריך הזה ככה המשכנו וחשבתי שהיה ביוץ אבל המשכנו לעשות עד סוף השבוע אבל חום השחר לא עלה.. (חשבתי שאני פשוט לא יודעת לבדוק) ב16/11 היה לי הפרשה ורודה שממש נתנה לי אופטימיות וחשבתי שאולי זה השרשה כי עדיין היו הפרשות של ביוץ שקופות נמתחות ! ( אבל החום עדיין לא עלה) אבל כבר לא יכלנו להיות יחד כי התארחנו לשבת אצל ההורים ולא ישנו בבית ורק ב19 לחודש עלה חום השחר ואז התחלתי להלחץ והבנתי שכניראה פספסתי את הביוץ.. אך היתה לי תקווה.. 4 ימים לפני האיחור עשיתי בדיקת בטא כי הייתי בטוחה שנקלטתי סוף סוף והיא היתה שלילית ..
בכל מקרה הייתי אמורה לקבל אתמול ועדיין לא קיבלתי כי כניראה הביוץ היה סופר מאוחר ויאחר לי עד עוד לפחות שבוע ואני יודעת שאין הריון , אני באמת מבואסת ועצובה לא יודעת איך אפשר להעביר את הימים האלה עד המחזור שיגיע כבר ויתחיל חודש חדש פשוט קשה לי עם זה זה כאילו לעצור הכל כי אני יודעת שאין סיכוי כבר מתחילה להתייאש מכל הסיפור הזה ואני באמת לקחתי את זה קשה החודש😞
זהו .. רק רציתי לפרוק