|מהגג בביטחון מהוסס|סתרי המדרגה
יש כאן אנשים שסובלים מעודף ביטחון עצמי,
ויש כאן אנשים שסובלים מחוסר ביטחון עצמי.

אחד ההבדלים המהותיים ביניהם שאולי לא נבחין אליהם לב ברגע הראשון, זה שהראשונים גורמים בעיקר סבל לסביבתם בעוד האחרונים גורמים סבל בעיקר לעצמם.

יש לציין שבד"כ הסבל הנגרם מחוסר ביטחון עצמי, יהיה עמוק יותר, ולו בשל הסיבה שכולו מתנקז אל אותו אדם אומלל ולא מתחלק במספר אנשים נתון בסביבה. זהו גם סבל בודד יותר ופנימי יותר.

יש משהו באנשים בעלי עודף ביטחון עצמי שהוא מוחצן כזה. לפעמים זה מרתיע כי הם מוחצנים ושתלטנים ולא משאירים לאף אחד מקום מלבד לעצמם. ולפעמים זה משדר אינסוף כריזמה וגורם לך לרצות להיות בקרבתם. כי הם משרים אווירה של ביטחון ונראה שאפשר לסמוך עליהם. לא תסמוך על בנאדם שסומך על עצמו?

ויש אנשים שמקרינים כלפי חוץ מלא ביטחון עצמי, אבל כלפי פנים הם חסרי ביטחון עצמי ועמוד שדרה. אפשר להריח אותם מקילומטרים. אנשים כאלו לעולם לא ישרו ביטחון ולא יתפסו ככריזמטיים, אלא כמוחצנים נבובים כלפי פנים שכל המעטפת שלהם היא כדי לחפות על החוסר העצום ואולי גם כדי לא להפגע, (האם זה עוזר? לא בטוח בכלל). אולי לא נדע לזהות את זה ברמה של לדייק במילים מה קורה שם, אבל אלו לא אנשים שנתפסים כמנהיגים, או שיגרמו לך לתת בהם אמון ולבטוח בהם ולרצות להיות בקרבתם. אפילו אם ההצגה שלהם מאוד משכנעת, אנחנו לא נעריץ אותם, גם אם לא נדע להסביר למה.
(במקרי קיצון, זה עלול להגיע להתנהגות סיכונית)
המכישוף כושל
בס"ד

מתקשה להאמין בזה שיש כזה דבר אנשים עם ביטחון עצמי
מניחה שאני עיוורת לזה מרוב שאני שקועה במרחב החסר שלי
בכל אופן ניתוח מעניין
המסתרי המדרגה
באמת שאת לא מצליחה לחשוב אפילו על בנאדם אחד כזה?
אני לא עיוורת לזה, אבל יש בהם משהו שמרגיז אותי והרבה פעמים אני חווה אותם כמתנשאים גם אם הם לא, סביר להניח שבגלל האופי שלי.
ותודה לשמוע את זה ממך זה בכלל כיף
ובעצם הם גורמים סבל גם לסביבתם וגם לעצמם.הגיגים בע"מ

וגם לעצמם וגם לסביבתם זה יהיה סבל גדול יותר מאשר אם היה להם עודף רגיל או חוסר רגיל.

לסביבתם, כי ככה יש אדם שמנסה להיות מנהיג אבל אף אחד לא יקבל אותו למנהיגות והוא סתם נטל,  וזה יותר גרוע מסתם עודף ביטחון, כי אז הוא באמת יוכל להנהיג וזה אפילו יוכל לצאת לטובה. אבל פה הוא לא באמת יכול להנהיג.

ולעצמם, כי לא רק שהוא סובל מחוסר בביטחון עצמי,

גם סביבתו מגדילה ומאשרת את החוסר, וככה זה נהיה יותר גרוע מחוסר רגיל, שאז בדרך כלל החבר מעודדת אותו, ומנסה לשפר את הרגשתו.

ממ נקודה למחשבהסתרי המדרגהאחרונה
תודה
למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי

אולי יעניין אותך