אז הגעתי לשבוע 15 ב"ה. הריון ראשון מי שזוכרת אותי מהשאלות הקודמות 
אני חווה חוסר תיאבון מתמשך ויש לי תחושה שאני לא אוכלת ממש טוב. הייתה לי תזונה מסודרת ממש לפני הכניסה להריון שכללה 3 ארוחות + 3 ביניים, אבל אני פשוט לא מצליחה לאכול את הכמויות האלה.
יש לי כמה חברות שהריון סביבי וכולן עם חשקים ורצון לאכול מוגבר, ורק אצלי הפוך.. מרגישה כאילו משהו לא תקין.
התזונה שלי נראית ככה בערך: בבוקר כוס שתיה עם איזה 2 עוגיות פתי בר, באזור 11 כשאני נהיית קצת רעבה אוכלת כריך, בד"כ עם חביתה או גבינה צהובה + ירק (אז גם אני לוקחת את הקוקטייל של הויטמינים, ברזל וסידן), באמצע היום אני מנשנשת קצת שקדים או חטיף אנרגיה. חוזרת הביתה באזור 5 ואוכלת איזה ארוחת ערב קטנה ממש או נשנושים של בייגלה וכדומה. אני לא מרגישה רעב באופן כללי וגם לא תיאבון מוגבר.
אני חובבת מושבעת של בישולים, ועכשיו בכלל אין לי ראש לחשוב על רעיונות לארוחות ערב! הייתי מכינה ארוחות מבושלות על 3 קומות, והיום שניצל תירס עושה את העבודה כמעט.. מבאס.
אני בנאדם שאוהב אוכל ואוהבת מסעדות וכל מה שקשור בזה, אבל כלום לא מגרה אותי.גם אם מזמינים פיצה, משולש אחד או שניים משביעים אותי לגמרי, כל ג'אנק פוד אחר שבכל הזדמנות אחרת הייתי קופצת עליו די דוחה אותי עכשיו.
אני מפחדת שמשהו לא תקין אצלי ואולי אני גם עושה נזק עקיף לעובר שלי..
אני לא מרגישה חלשה, וכל הבדיקות דם וכל המדדים שלי תקינים, העובר שלי בריא ושלם ב"ה וגדל בקצב טוב לפי הבדיקות האחרונות אבל אני יודעת שאולי זה לא מספיק טוב מה שאני אוכלת.
אני לוקחת תוספים להריוניות כמו שאמרתי, אבל אשמח לשמוע הצעות מכן כיצד לשפר את המצב, או האם זה נורמלי וקרה לעוד מישהי.. תודה!