הי לכולם, בתור אחד שחרש צ'טים פייסבוק אינסט וכו',פעם ראשונה שאני מגיע לכאן,
נשוי טרי ממש גיל 30, מבוסס כלכלית חייתי את החיים, לגבי דת בשנתיים האחרונות לא הייתי מגדיר את עצמי חרדי,אני אומנם בחור ישיבה, המשפחה שלי דתית אבל עם הזמן והגיל רואים עולם יוצאים עובדים, ומה שהורגלתי אליו זה עבודה בילויי , משפחה, חברים/חברות, ספורט, מסעדות, סרטים, ריקודים וכדו'.. היו לי קשרים פה ושם שלא נגמרו טוב, לכן הבטחתי לעצמי שאני לא פותח את הלב יותר, ופשוט עושה מה שטוב לי ובשבילי, ואתם יודעים שידוכים.. אני חיי בחברה חרדית, ויצא שנפגשתי עם מישהי חרדית, חמודה , שראתה איך שאני נראה, ומה אני עושה, וזה התאים לה, לא אמרה כלום, המשכנו כי לא יודע זה פשוט נראה טוב, לא אהבתי או משהו, כי חשבתי שזה יגיע, לאט לאט מתברר שכל המשפחה שלה, ממש דוסית ברמות, והם מעולם לא שמעו מושגים כלשהם, חלקם לא יודעים בכלל מזה פייסבוק/או מחשב , משו מפחיד, ופתאום אני מוצא את עצמי בין דוסים !! והיא עצמה גדלה בבית כזה, גם דוסית, לא מבינה בשום מושג, אבל מה, היא אומרת אני לא אומרת לך מה לעשות,אם זה טוב לך אז תעשה, אחרי החתונה אני מרגיש שאני חיי בשותפות, אני לא אוהב אותה בכלל, תשאלו אז למה המשכת? כי חשבתי..חשבתי שיזוז אצלי משהו, שזה ישתנה, שאני אשתנה, אבל פשוט הדרך חיים שלי ושלה כל כך שונים, שכל דבר שאני מרגיש כאילו אני מקלקל אותה אבל היא פשוט לא אומרת לי כלום, אני מרגיש כל כך מוזר, הכל יבש טכני, הפער הוא גדול, כשאני מדבר איתה על זה, היא אומרת לי אני לא מפריעה לך, תעשה. אבל תכל'ס אני והיא רחוקים נורא בקטע הרוחני והדתי, אני לא יודע מה לעשות, מה שמציק לי בעיקר שאני לא אוהב אותה,