הפגנות למען זכויות נשיםsimple man

מבחינתי זה הזוי שגילה אלמגור מתראיינת ברדיו ואומרת שאנחנו מדינה על כמות גדולה של רצח נשים, כי אין כאן אכיפה וכו', כאילו אם אני רוצח אשה עכשיו, אפחד לא יעצור אותי כי זה היה אשה, גם לא הבנתי למה בכל השלטים על ההפגנות שלהם שהם הראו נשים שנרצחו, הם חותמות פמניסיטיות זועמות, כאילו שזה קשור לפמניזם, אם אני שובניסט זה אומר שאני בעד לרצוח את הנשים?

יאללה כל הפמניסטיות, פשוט תגנו על עצמכם.

לא ממש הבנתי,,,,,,,,
אתה נגדם זה ברור.
אבל אתה צריך להבין את הצד שלהן. תנסה לבדוק את העניין לעומק, יכול להיות, ונכון, שהן מגזימות ומנפחות, אבל לשלול לגמרי?!?!
מי שלל?simple man

אני לגמרי בעד זכויות לנשים באופן מלא, (אם כי אני לא בטוח שזאת הדרך, וכל הארגונים הפמניסטים לדעתי לא ממש סגורים על עצמם ולא מבינים על מה הם נלחמים).

היו שתי דברים שעצבנו אותי, הראיון של גילה אלמגור והחתימה על השלטים,זהו,

גם לא נראלי שמגזימות או מנפחות במשהו, פשוט אני ממש לא חושב שזה קשור לדבר על בעלים מטורפים שרוצחים את הנשים ועל חברה שלא נותנת את "מלא הזכויות לנשים", משהו שם מבולבל.

 

כן, יש בזה משו...,,,,,,,,
סתם כי מתחשק..פוסעת
התחלתי להגיב לפני שעתיים ונגמר לי הכוח באמצעריעות.
אז סגרתי.
בקיצור- תסתכל קצת מסביב, אלימות נגד נשים נאכפת רק במקרי קיצון.
?Has anyone ever told you you're condescendingsimple man


No. Why is that?ריעות.אחרונה
..זית שמן ודבש

למה לחיילות דתיות אין מדי ב'?

יש… העיצוב לא משהו… חצאיות דגמ"ח עם כיסים של דגמ"חזמירות

..זית שמן ודבש

מעניין

את/ה היית בצבא?

כן, בוודאיזמירות

בהזדמנות אם אתקל בחיילת בבגדי ב' עם חצאית, אנסה לצלם עבורך.

שכויחזית שמן ודבשאחרונה

שנה טובה!זית שמן ודבש

שנה טובהמשה

שנה טובה, גמר חתימה טובהזמירותאחרונה

..זית שמן ודבש

הם לא רוצים שתדעו: שאת תאיר- בני נער רצחו.

אולי יעניין אותך