..בוז
לאט לאט, השינוי היה איטי אך עקבי.
*** הפכה מהבחורה מלאת שמחת החיים שהייתה, לאישה ממורמרת ומדוכאת.
היא לא רצתה בשינוי, אך הוא הגיע. מבועתת הביטה בקמטי הכעס שהופיעו על מצחה. ניסתה לעצור בעד קולה שצעק על ילדיה שלא יבלגנו את הבית. שוב. ובכלל, שילכו לחצר (ומוטב אם ישארו שם על נעליהם המלוכלכת)
חברותיה עזבו אחת אחת, ממלמלות בתימהון ובעצב על מר גורלה, שחות באזניי מי שהיה מוכן לשמוע שהיא לא היתה ככה פעם, והיא ממש השתנתה.
היתה שוכבת במיטתה מדוכדכת, עייפה, לא מצליחה להרדם למרות שיהיה עליה לקום תיכף, ממילא.
הכיור מלא הכלים שרק בקולו הצווחני, המקרר העמוס בפריטים פגי-תוקף, ילדיה זבי החוטם שכבו במיטות מוצעות בסדינים מלוכלכים ומסריחים, וכל הבית ילל במקהלה לא הרמונית של לגלוג ובוז.

משפחתה לא רצתה לשמור על קשר כי היא פגעה באחותה, ולא הביאה מתנות מכובדות בשמחות, בעלה לא היה בבית כמעט אף פעם.
היא רצתה לצרוח, אני עוד כאן, אבל קולה לא היה לה, הוא היה ברשות עצמו, מצעק וצווח על טביעות הרגליים הבוציות ועל ילד שפספס בשירותים, שוב, היא לא הולכת לנקות את זה ותשים לו את זה על הכרית, שיבושם לו.

אל תהיו ***.
רגע.לעבדך באמת!
גם לנו זה יקרה?
אהההמ לאבוז
למה שזה יקרה למישהו
לא יודעת.לעבדך באמת!
אחרי שמתחתנים.. |אבאלה|
בוז
מה פתאום? זה לא יקרה לך.
ממ עוד נראה.לעבדך באמת!אחרונה
תשאלי אותי יום אחד,
אם זה קרה לי..
או פשוט תגיבי באיזה שרשור מתלונן
אני אוהבת את ***.אביגיל~!
שלא תיהיה קשה עם עצמה ועם הילדים שלה, זה קשה וקשוח להיות אמא ואחות ומפרנסת ואישה מושלמת. החיים הם לא כמו באגדות. אני מציעה לה לקחת כמה ימים חופש להתרענן ולחזור לטפל בהכל עם כוחות אחרים.
גם אני חושבת בוז
מסכנה. בטח קשה לה.
למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי

אולי יעניין אותך