ב"ה"ל
סיכום מפגש חנוכהתשעט
התחלנו את היום בלילה לבן שהתחיל מצהרי שבת ,קימה משנץ מכובד עד לפחות תחילת המפגש, נכון לשעה 12:00.
נסעתי לנתבג ירדתי בתחנה הלא נכונה ואז חיכיתי לקו הבא ואז רכבת בעוד חצי שעה ואז מסתבכים בעליה לצויליזצייה ואז מחכים חצי שעה ליד בית חב"ד עם מחשב יקר ועורכים סיכומים.
אחכ יורדים למטה ומחפשים את אנ"ש ומוצאים כמה. בניהם המצב חסה שלא מצטרף כי אין סדנת צילוםו כישוף כושל ונגריסקי ועוד כמה ששכחתי את הניק ואני לא רוצה לאנטג.
נוסעים ברכבתקלה עם נגריסקי והחבריה ויורדים בטעות 2 תחנות מוקדם מדי, אז אנו צועדים ברגל כמה דקות ומפטפטים על הא ועל דא בעיקר על גא.
ואז אנו מגיעים תודות לגוגל מאפס ירום הודו.
ונכנסים פוגשים המון אנשות לא מוכרות וקצת אנשים מוכרים.
מפטפטים ואז מתחילים סבב היכרות שבו אני נמצא בצד הגברי של הסגלגל ולכן שומע רק אותו אבל אומר שלום לאנחנו יחד נבנה וlightstar ונפתלי הדג.
ואז מתחילים סדנת דרמה שהייתה חביבה ביותר ואז פטפוטים ומנחה שלא הספקתי להתחיל עם החזן כי הוא מתפלל כמו קברניט אז לפחות עניתי אמן לקדיש ואז פטפוטים ועוד פטפוטים פוגשים את נחל ואת פוסעת ואת פסידונית ואת קוד אבל פתוח ואת admin ואת הארוס הישן וטוענים בפומבי שהוא מסכן כי הוא נשוי ולא כי הוא אברך.
ואז יש סדנת כתיבה שמפאת עייפות יישנתי עמוק ואז החלטתי לחתוך לקול 'לעגה' של עשאה כרצונו אחת
וזהו בערך
ועכשיו אני בדרכי על הרכבת לנתבג.
@נגרינסקי @כישוף כושל @נפתלי הדג @נחל @פוסעת @פסידונית @המצב חסה @LightStar @קוד אבל פתוח @Admin
@עודכמהאנ"ששמפאתעייפותאנילאזוכרניקיםולארוצהלאנטג

- לקראת נישואין וזוגיות