בורג עייף שכמוני
מעניין מתי יהיה לי כח לעשות משו מועיל סתם ככה. או משו לא מועיל. גם אפשרות.
איך שכולם משחקים את עצמם מחייכים ושהכל טוב להם . איך שהאנשים המסוימים האלה מציגים את עצמם נחמדים לאנשים שיש להם אינטסים כלפיהם. הם שחקנים כל כך טובים. יכולים לפתוח הצגה חדשה. יבואו הרבה קהל, יש גם ככה הרבה קהל בסרטים שלהם בראש תמיד
מרוב שאני עייפה אני אפילו ממשיכה לכתוב שטויות ואתם תתיאשו מלקרוא את כל השטויות האלה.
באלי לפגוש ניקיות מפה. אולי נארגן עוד פעם התוועדות, זה נראלי נקרא משו מועיל.
מחר לימודים. אין לי כח אליהם. שבוזה יותר ממני לא תמצאו
באלי לטוס לרעבע . מאד מאד מאד. מאד. מאד. ולמה כל מי ששם מתעקשת להוציא לי את העינים? אני הייתי אמורה להיות שם עכשיו.
היה לי היום יום קצת עמוס. היה אמור להיות יותר עמוס.. הלכתי לאופטיקה, בסוף לא בחרתי מסגרת , אח"כ מהר הלכתי לסדנת קינוחים כדי לא לפספס. מנסה להרגיש קשורה. זורמים. היא באה, הרגשתי יותר בנוח איתה, היה לי עם מי להיות. יורדים למטה אוכלים . היה טעים. אני רואה אותה , היא לא אותי. לא דיברנו ולא אמרנו שלום. עולים למעלה ממשיכים בסדנא. יצא פיצוצים
מחכה איתה . הולכת לספריה עם חברה . החלפנו. חפרנו. חזרנו. אמא בבית. אמא שלי דואגת לי כי אכפת לה. הולכת ליומולדת. מרוב שאני חכמה אכלתי בשרי אז אני לא יכולה לאכול שם כלום. לא עניין אותי במיוחד להסתכל על כולם אוכלות. היא חמודה. חזרתי .
עכשיו ממש באלי רבי, וחברות כמוני.
מסקנה ממסקנותיי: טוב לשמור על קשר עם המשפחה, האנשים שהכי קרובים אליכם אם תרצו או לא.
(אל תשאלו איך זה קשור, ככה זה מסקנות |פילוסוף מתנשא|)
- לקראת נישואין וזוגיות