מה אתם אומרים על זה?מדבר דוגרי

עוד יום, עוד בחור שהגיע מהעתיד כדי להזהיר אותנו ממה שעתיד לקרות. הפעם הגיע לראיון ל-Apex TV, ערוץ היוטיוב שחושף עוד ועוד עדויות של "נוסעים בזמן", בחור בשם מייקל פיליפס שחשף פרטים מעניינים אך מפוקפקים על הפיגוע במגדלי התאומים בניו יורק - ועל מלחמת העולם השלישית שתפרוץ בקרוב בעקבות הסלמה במשבר של ארה"ב עם צפון קוריאה.

הנוסע בזמן, שטוען כי נולד בשנת 2043 וחזר לשנת 2018 כדי להזהיר אותנו, טוען שפיגועי ה-11 בספטמבר הן תוצר של נוסע אחר בזמן שתכנן אירוע המוני שיאחד את האמריקאים כדי למנוע מלחמת אזרחים שהייתה אמורה להתרחש ב-2008. לדבריו, פיגועי ההתאבדות ההמוניים אינם מעשה ידם של אנשי ארגון הטרור אל-קאעידה, אלא של קולגה שלו שנסע לעבר משנת 2038 והקריב כמעט 3,000 איש באסון הנוראי כדי למנוע מלחמת אזרחים שתגבה כמות גדולה יותר של נפשות.

מלחמת עולם שלישית במהלך תקופת כהונתו של דונלד טראמפ? (ספק: רויטרס)

זו לא הייתה המטרה לשמה פיליפס חזר בזמן, לכאורה. הוא הגיע כדי להזהיר אותנו מפני שני אירועים עתידיים - מלחמה גרעינית עם צפון קוריאה ומלחמת עולם שלישית מהירה אך הרסנית שתגיע מיד לאחר מכן. הוא אמר: "יהיו חילופי אש ב-2019, מרץ 2019. זה כולל את צפון קוריאה. הם ינסו לשגר טיל גרעיני להונולולו שבהוואי, ואז ארה"ב תגיב עם שני טילי שיוט, טילים גרעיניים לקים ג'ונג-און, ותחסל אותם". פיליפס חוזה שקים ג'ונג-און "לא יהיה קיים עוד" ושחילופי הירי יובילו למלחמת עולם שלישית שנה לאחר מכן. הוא אמר: "מהמהומה הזאת תפרוץ מלחמת עולם שלישית ב-2020, אם כי זו תהיה מלחמה קצרה. למרבה המזל היא תמשך רק 3 שנים. סין ורוסיה יהיו נגד בריטניה, אמריקה וכמה מדינות נוספות. זו תהיה מלחמה מהירה אך אכזרית. מיליונים יהרגו בה".

אני אומרת שיחזור ל2043..אמא לנסיך קטן
"תמים תהיה עם ה' אלוקיך"ברגוע

אני חושבת על זה הרבה לאחרונההשאלה.

האישה עם הטלפון עוררה בי סקרנות
נערךעוברים

ראיתי את הוידאו הזה פעםמדבר דוגרי

ואני גם מכיר את האישה עם הפלאפון..

זה מצמרר לראות את זה..

בכלל תדעו לכם שכל סרט שקיים בקולנוע כאילו חוזה את העתיד..

עד היום לא הבנתי איך זה אפשרי,אבל עכשיו כשאני חושב על מסע בזמן...אולי יוצרי הסרטים האלה יודעים משהו 

שאנחנו לא . קחו למשל את הסרט ארמגדון אם אני לא טועה..שיש את הסצנה של מגדלי התאומים בוערים, זה בול מה שקרה ב11/9 ..והיו עוד כמה קטעים שחשבתי עליהם ..

הקטע הוא..

שמישהו הגיב לוידאו שבו רואים את הבחור שנכתב עליו בכתבה שהבאתי בתחילת השרשור..

ושם הוא מספר מה שכתוב , אז באחת התגובות לוידאו שלו מישהו כתב שעומד לצאת משחק מחשב

שנקרא מלחמת העולם השלישית , וזה בול אבל בול מה שחשבתי עליו כשראיתי שעומד לצאת משחק כזה..

האם האנשים מאחורי הקלעים ..יודעים משהו שאנחנו לא?..

יותר מידי רמזים.. המשחק אגב אמור לצאת מתי שהוא טוען שתתחיל מלחמת העולם השלישית 2020

סטטיסטית, צירופי מקרים כאלה חייבים לקרות מדי פעם.ספק

בנוגע לתאומים, יש משהו מוזר בהרבה: 

להקת dream theater עמדה להוציא אלבום חדש קצת אחרי אסון התאומים והתמונה המקורית שהיתה על גבי האלבום הציגה את מגדלי התאומים בוערים. 

כמובן שלפני שהוציאו את הדיסק לחנויות, שינו את התמונה. 

קורה. 

צירופי מקרים הם כורח המציאות. 

לכל אחד קורה לפעמים שהוא נכנס לרכב ויש ברדיו בדיוק את השיר שמתנגן לו בראש או שחבר מתקשר אליו בדיוק כשחושבים עליו וכו'. 

אין בזה שום דבר על טבעי - סטטיסטית, אלו דברים שחייבים לקרות מדי פעם. 

להצמד למתמטיקה ולא לאמני תיאוריות קונספרציה ביוטיובאריק מהדרום
כמו שהובאה לכאן הכתבה שניתן ליסוע בזמן כאשר מתנתקים מכדור הארץ באופן כזה שעל כדור הארץ יעבור זמן מסוים ובחללית המנותקת יעבור זמן אחר.

אם תרצה אפשר למצוא פה הסבר לפרדוקס הזמן שבתיבת נח, ואם לא תרצה לא צריך.
מה כוונתך לפרדוקס הזמן בתיבת נח?מדבר דוגרי

המבולאריק מהדרום
עבר עריכה על ידי אריק מהדרום בתאריך י"ב בטבת תשע"ט 06:23

היה ארבעים יום או שנה על פי פשט הפסוקים?
אם תרצה לומר שהתיבה התנתקה מכדור הארץ זה הגיוני גם מדעית, אם לא אפשר להיצמד לפרשנים, הם הסתדרו יפה מאוד שנים רבות בלי הידיעה המדעית הזאת.
מצד האמת גם לא מי יודע מה צריך את זה כאילו...

זה גם לא פרדוקס הזמן היחיד בתנ"ך, להגיד שכולם התנתקו מכדור הארץ כמה פעמים יהיה מאוד תמוה, אבל מה שחשוב להבין שהזמן נתון לשינוי הרבה יותר ממה שחושבים היום, גם מבחינה פיזיקאלית אפשר לעשות שינויים בזמן אז לא לחשוש מלעסוק בנושא.

מצטער, אבל אין בזה שום התכנותספק

אכן, מהלך הזמן משתנה בנוכחות שדה כבידה, אבל שדה הכבידה של כדור הארץ הוא כ"כ חלש - שכדי להיות מסוגלים למדוד את ההשפעה שלו, יש צורך בחודשים ואפילו שנים בחלל. 

שני דברים משנים את הדרך שבה אנחנו חווים את הזמן - כבידה ומהירות (שהם למעשה אותו הדבר עד כדי "כוחות גאות" לפי עיקרון השקילת של איינשטיין). 

ואגב, כדי שספינה תתנתק מכדור הארץ, המבול היה צריך להיות חתיכת מבול... ובנוסף עולה השאלה: אם התיבה התנתקה מכדור הארץ - אז מה בדיוק דחף אותה בחזרה אליו? למה היא פשוט לא המשיכה לשייט לה בחלל? 

אם ה' יכול לשבור את הטבע הוא יכול לעשות גם את זהאריק מהדרום
עבר עריכה על ידי אריק מהדרום בתאריך י"ב בטבת תשע"ט 17:06

וזאת מבלי לנתק גם את התיבה מכדור הארץ, אבל כאמור זו לא הנודה המרכזית שבאתי להבהיר, הנקודה המרכזית היא שהזמן הוא מושג גמיש יותר ממה שנהוג לחשוב.

כל היתר פחות חשוב.

הוא מסוגל לעשות הכלספק

אבל הוא לא צריך לנתק את התיבה מכדור הארץ בשביל זה. (וזה גם לא יעשה את העבודה - לפחות לא לפי חוקי הטבע שהוא קבע).

הזמן הוא לא מושג כ"כ גמיש. 

תיאורטית, כן, יש לזה משמעות ובפיסיקת חלקיקים, בניסויים שבהם מאיצים חלקיקים קרוב מאוד למהירות האור, זה משמעותי - אבל מכל בחינה מעשית אחרת, זה זניח.  

אם כך אנחנו לא חלוקים.אריק מהדרום

חח... או הומור, או טיפול פסיכיאטרי, או סתם הזוי...ד.

אם לא היתה בעיה עם יציאה לחו"ל - היית יכול בשקט גמור לשהות בהוואי במרץ...

חשבון ישן שלי מורהרקבודק

שאי אפשר לשנות כלום בעבר.

רק לצפות.

וזה רק מצד הפרדוקס

אני לא מדבר על זה שזה נוגד את חוקי הטבע

התכוונתי לטבערקבודק

לא לחשבון שמים

תכלסמדבר דוגרי

אני מייחל שזה באמת יתגשם..

קצת יסבך את המחשבה של כולנו על אנשים שבאים מהעתיד ועוד תיסבוכים

אבל העולם גם ככה לא משהו 

לא יתגשם.ד.

ואם במקרה היה כך - זה לא בגלל השטויות שלו, אלא סתם מצב בעולם. כל אחד יודע שיש איזו בעיה בין המדינות הללו.

לא "יסבך" אפילו לשניה. יש שטויות שהן מתחת לרמה לסבך..

והעולם ממש משהו - אם לא בוחרים לכל מיני הזיות ופחדים. צריך קצת להסתכל... 

קשקושהסטורי
וואו... כל הכבוד לו האומץ ליסוע ולהזהיר אותנו...גלויה

^צ^

ממש הסבר הגיוני לפיגוע התאומים.

ואל קעאידה לא רוצים להשתלט על העולם...

טכנית אל קאעידה לא קיימים כבר..מדבר דוגרי

לא היה עדיף לו להתמקד בשליחת טפסי לוטו כשהיה בעבר?אריק מהדרום
אולי... כנראה שהוא מונע מאלטרואיזם טהורגלויה

אתה לוקח משהו ממנו ברצינות?
ואו אנשיםהיי זאת אני ..אחרונה
תזהרו אפשר להשתגע מהדברים האלה
יש הרבה אנשים שיושבים בבתי חולים נפשיים רק בגלל שחשבו יותר מידיי דברים כאלה והתחילו להאמין לזה ובסוף קיבלו פסיכוזה!!!
מה דעתכם על השיר שהכנתי? (איאיי)כולנו הביתה
מקסים! מאוד זורם, קליט, המוסיקה קצבית. יישר כויח!נחלת

תודה רבהכולנו הביתהאחרונה

מה אתם חושביםהתלמיד העייף

הייתי בחתונה עכשיו של חבר והיה 0 אנשים מהישיבה התיכונית שלנו (היום כבר נמצאים עמוק בעולם הישיבה) הגיעו מהישיבה התיכונית אני הרב שלנו וראש הישיבה עכשיו זה לא היה בחור שקט הוא בחור שבתיכוניץ היה מאוד פעיל ובאמת היה חבר טוב של כמה חבר'ה וחברמן עכשיו בסדר לא כולם חייבים לבוא אבל מינימום חבר אחד שניים טובים מה נסגר??

עצוב ממשכְּקֶדֶם

אופייני לג'ן זישבורת,לב

והלוואי שיתעוררו מחשבות

תלוי מה הגיל שלוחושבת בקופסא

אם הוא סיים את התיכונית לפני 7-8 שנים ולא כל כלך שמר על קשרים משם, יכול להיות שזו התדלדלות טבעית של חברויות מהתיכון.

היינו פעם בחתונה של חבר של בעלי, ובעלי הרגיש צורך מיוחד שנבוא למרות שזה היה באיזה כרם נידח על איזו גבעה, כי הבחור הזה לא מאוד חברותי במיוחד וצריך לשמח. בסוף היו חוץ ממנו עוד 2 חברים, ושלושתם היו היחידים שרקדו לחתן. לכלה היו בערך 4-5 חברות. אחרי החופה בשעה 9 וחצי בערך הם עוד לא יצאו מהחדר ייחוד, ובעלי ממש התלבט כי הוא הרגיש שהוא חייב לשמח בריקודים, אבל הטרמפ שלנו (הרב שקידש בחופה) רצה לצאת, וידענו שיש לנו נסיעה של שעתיים וחצי לפחות, ושום טרמפ אחר כי אנחנו לא מכירים אף אחד שם, ומתוך אולי 50 האנשים שהיו שם חצי כבר יצאו. בסוף נסענו עם הרב.

זה כנראה אחד האירועים הכי מוזרים שהייתי בהם, ובאמת הרגיש מאוד לא נעים שלא היו חברים.

יישר כוח לכם!!נחלת

זה לא המקרה...התלמיד העייף

סיימנו תיכון לפני 3 שנים

ואני יודע שהוא שמר על קשר עם כמה מהקרובים אליו ואפילו הציע להם שידוכים

הוא לא הזמין או שהחברים לא הגיעו?חושבת בקופסא

הזמיןהתלמיד העייף

אני הייתי אחראי על ההרשמה פרסמתי בקבוצה של הכיתה שלחתי לקרובים שלו תזכורות ונאדה אפחד לא בא או אפילו נרשם

מאוד יפה מצידך. תבורךנחלת

באסהארץ השוקולדאחרונה

תלוי במרחק מהמקום ועם מי הוא שמר על קשרארץ השוקולד

יכול להיות שכעת אין לו קשר עם אף אחד מהישיבה התיכונית ולכן מיותר מבחינתו להזמין משם

פוליןנחלת

האם מישהו מכיר אנשים דתיים שהיו רוצים לצאת למסע

לפולין - אתרים יהודיים שמלפני השואה, חמישה ימים?

חברים שלנו היו רוצים אך לא מצאו סוכנות נסיעות שעורכת

כזה עכשיו.

הם סיפרו שאחת מהסוכנויות הציעה לגבש קבוצה

של לפחות עשרה איש. דתיים המעוניינים בהכשר

מהודר, וצניעות.

נשמח לשמוע אם לאי מי יש רעיון עבורם.

הם רוצים לנסוע עכשיו. לא מאוחר יותר.

יישר כוח!

.

רק אתרים יהודיים מלפני השואה?פשוט אני..

כלומר בלי גטאות ומחנות השמדה?

חושבת שאפשר אבל לא רק הם יהיו בדיכאון תודה רבה!נחלתאחרונה

אין מספיק מקום בשרתים של ערוץ 7פשוט אני..

אם אתחיל לכתוב ביקורת על הגיליון האחרון של מגזין ''פנימה'' 🙈

כמעט בכל עמוד הרגשתי צורך לדפוק את הראש בקיר, אבל הצלחתי להתגבר על היצר 🥳

הדסה הדסה למה את הלב שלי לקחת הדסההה קפיץ

אממ… בנותבנות רבות עלי

מה הקטע שלכם עם זקנים של גברים?

שלכן*בנות רבות עליאחרונה

שנים לא הייתי פה.הלב בוער למלך!

לא ידעתי שזה עדיין קיים. אז ברוכים תיהיו אנשים חדשים וישנים

אתה קיים גם מחוץ לווצאפ???אריק מהדרום

לאט לאט חוזרים למקורותהלב בוער למלך!אחרונה

עוד פעם גולש יותר זמן ממה שתכננתיחוזר תמיד לאשתי

בפעם האלף החלטתי שהפעם אני לא נסחף.

כאילו, שום דבר לא יעזור זה חזק ממני.

לא בקטע של צדקות או נפילה, פשוט נגרר, זה שורף זמן ואני מרגיש שאין לי שליטה על הזמן שלי.

מה יש באינטרנט שמטשט את גבולות הזמן, ותמיד תמיד תהיה עליו יותר זמן ממה שתכננת?

אבל היצר הרע פעיל בכל הגילים....הסקרנות.....תודה!נחלת

הפיצ'ר האהוב עליי בתקופה הזועשב לימון

שנכנסים לאתר אינטרנט והוא מציע לי לאשר שימוש בקוקיות 🤭

אם יש שיער מספיק ארוך אני מאשרת

עד עכשיו אני לא מבינה מזה הקוקיס האלהנחלת

וגם, למה מכנים את מה שזה לא יהיה, כך.

אבל אני לא דוגמא...

תודה!נחלתאחרונה

משה

עוגיות זה משמין (את בקשת ה http)

אולי יעניין אותך