שתי אפשרויות-פועל במה
1. לגדול ולהיות זמר דיכאוני שיש לו אלפי מעריצים, אבל חברים אמיתיים אין לו
2. מצוא חברים לחיים עכשיו דחוף ואז לא משנה מה אני אהיה אני לא אהיה לבד
נמאס לי מהמצבפועל במה
להתבכיין ואז לעבוד על עצמי שהכל בסדר ואז שוב ושוב
די, ראבק. אני לא יודע אם שם היה לי טוב וסתם עזבתי מרוב טמטום או שבאמת לא היה לי טוב. מה שבטוח זה שחבר אמיתי לא מצאתי שם. אולי נגזר עליי להיות לבד
אל תגידו לי שהוא חבר טוב כי הוא לא ממש, אני חולה עליו ואוהב אותו אבל הוא לא חבר אמת. ככה אני מרגיש
אז זה או שאני הולך למכינה ומקווה שיהיה לי שם טוב, ואז ממילא יהיו לי שם חברים. אולי אפילו חברים טובים. או להישאר בבית כל היום ולקוות שהשמיים ייפלו ולייחל לזעזוע במוח
כבר אמרתי לה פעם, שום דבר לא יעזור לי חוץ מבום חזק. אבל היא לא ממש הקשיבה ואני לא ממש הקשבתי לעצמי אז נשארנו באותו המקום בלי לזוז
תפסיק לחלום להיות הגיבור. תפסיק לחשוב שהעולם הוא סרט. תוריד את הרגליים לקרקע
אז הורדתי. ונשארתי תקוע במקום לנצח
חולה על השטויות האלה. אבל זה יותר מידי נכוןפועל במה
היסודות העיקריים על פי הנומרולוגיה לשם זה הם:
גמישות , חופש , תנודתיות, הרפתקנות, פיקחות

אנשים שמספרם ''חמש'' הם אנשים בעלי תושיה הרפתקנים בנפשם וניידים. הם בדרך כלל חסרי סבלנות ונוטים להשתעמם מהר. הם נבונים מאוד , ולא יבזבזו את זמנם על תוכניות שאינן ניתנות להגשמה. הם נמשכים לכל דבר, אבל שום דבר לא תופס אותם, הם זקוקים לשינויים תכופים, סולדים משגרה, מתלהבים ומצטננים מהר. קשה להם לקיים הבטחות או לעמוד בהתחייבויות, לכן רצוי לא לפתח לגביהם ציפיות כאלה. נסיון להכניס אותם למסגרת הוא פעולה שנדונה מראש לכישלון. החופש כל כך נחוץ למספר חמש, כך שהוא עלול לא להגיע לשום מקום. המספר חמש מסמל חוסר יציבות, עם זאת קל לו יותר להסתגל לקצב השינויים של העולם המודרני , הן במבנה החברתי והן במישור הטכנולוגי. אנשים מפורסמים שמספרם חמש: ביבי נתניהו , שמעון פרס , נתן שרנסקי דודו טופז , מנחם זילברמן , גיא רולניק, עמירם סיון, אריה דרעי
זה קצת יותר מעודדפועל במה
מייצג אנשים אימפולסיביים, אינסטינקטיביים, אוהבי שינויים, דינמיים, זקוקים לחופש ומרחב. מהירי תפיסה, בעלי אישיות לא קונבנציונלית. מסוגלים לעשות מספר דברים בו זמנית. בעלי כושר הסתגלות. כריזמטיים ומקובלים בחברה, בעלי חוש אבחנה וחוש ביקורתי. אוהבים את חירותם האישית בעלי נטייה לחוסר אחריות וחוסר תחושת זמן.
הבעיה היא שהכל נכון לכולם. כל אחד יכול להזדהות עם זהפועל במה
מייצג אנשים דינאמיים, יצירתיים, יוזמים, אמביציוזיים, מנהיגים, בעלי נחישות, מוטיבציה ותפיסה טובה. אנשים כנים ורחבי לב אשר לא חושפים את רגשותיהם. שמים לב לפרטים. לא אוהבים לקבל הוראות, אינדיבידואליסטים, חזקים ומקרינים ביטחון. בעלי נטייה לשתלטנות.
אוו זה מענייןפועל במה
מייצג אנשים רוחניים, מתבודדים, זקוקים לפינה ולשקט. מאוד אינטליגנטים בעלי יכולת תפיסה לא קונבנציונלית. פועלים לפי אינטואיציה. מעודנים, מופנמים ומנומסים. ביישנים, אוהבים פרטיות ומתחברים באיטיות, נאמנים ויציבים. אוהבי מוזיקה ואמנות.
אמרתי לכם שהכל נכון. יא אללה חבל שזה כמו להחזיק אווירפועל במה
מייצג אנשים אמוציונאליים, יצירתיים, לבביים, בני מזל ושפע, בעלי אישיות נעימה ורב גונית, אופטימיים, רחבי לב, חברותיים, אוהבי אנשים, בעלי כריזמה, בעלי חוש הומור, תקשורתיים, בורחים מהתמודדויות והחלטות קשות. משתמשים בדמיון, לא איכפת להם מסדר ומסגרות ולכן עלולים להיות מפוזרים. כישרוניים, צעירים לנצח. חברים טובים ומעריכים יושר וחברות אמיתית.
שיאללהפועל במה
מייצג אנשים משפחתיים, מזוהים עם ערכים של אהבה, הרמוניה, נתינה, יופי, דאגה לזולת. משפחתם בראש סדר העדיפות. כישרוניים ויצירתיים, בעלי כוח משיכה אישי, אצילות, נטייה לשלמות.
פפפועל במהאחרונה
איזה משועמם אתה פועל
חתיכת ממזר מטומטם
למישהו יש את הפיבלמנים של ספילברג?אוראלססס

חייב דחוף.

נסיון פעילקפיץ

נסיון פעילקיבוצניקית

(בייניש)

..קיבוצניקית
(בינייש)
הצליח?זיויקאחרונה
מדהים שהמקום הזה עדיין קיים.בן-ציון

הרבה התחיל כאן.

כתיבה ופריקה ודברים חדשים, אנשים חדשים

מסגרת שונה לתקשורת.

לילות קרים, שיחות ארוכות שעוברות בהרבה מקומות אבל בסוף משאירות טעם מר של אכזבה וכמיהה.

ציפיות, בלי מקור. פרשנות, רצונות ודמיונות.

נגמר מהר או לאט, אבל בעצם בכלל לא התחיל.

או לא נגמר באמת, עד שנגדע. ואז שוב, מבליח, מצפה-מתאכזב-שוקע, נשאר לבד.

ובסוף הכל חוזר לאותה הנקודה, אותה הכמיהה, אותו החוסר.

מה שמילא אך ייסר ובכל פעם היה בלב חצוי, רק הגביר את הרצון בכל פעם.

קוראים לזה בכל מיני שמות - בדידות, חוסר בחום ואהבה...

רכבת הרים של רגשות, חיים שלא ממשיכים בשום כיוון למשך תקופה ארוכה.

בכל פעם משהו אחר בא ומתחיל הכל מחדש.

אין סוף. בסוף זה רק אני.

(בהחלט מדהים שקיים.ענבלאחרונה
בס"ד

שלום בנצי 👋)

פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מישהו?האר"י פוטראחרונה

אולי יעניין אותך