קודם כל, מה זה נטיות הפוכות? כאילו להיות סטרייטית זו הדרך היחידה, וכל נטיה אחרת היא מעוותת ו"הפוכה".
ולטפל? באמת נראה לכן אפשרי? סטרייטיות, אתן חושבות שבטיפול המתאים תוכלו להפוך ללסביות? בטח שלא. אבל "נטיה הפוכה" אפשר להפוך.
זה גורם לאנשים לשנוא את עצמם, לשנוא את הזהות שלהם, וזה תסכול שאין לכן מושג מהו.
סתמו את הפה כבר.
סתמו.
אני ביסית. וזה לא אומר שכיף לי עם זה, כי ביסיות היא נטיה מבלבלת ומתסכלת, והלוואי שהייתי או סטרייטית או לסבית. אבל אני יודעת שזו אני ושאני לא יכולה לשנות את זה אז אני אוהבת את עצמי ככה. וכל פעם שאני נתקלת באנשים שתומכים בטיפולי המרה אני מתחלחלת.
הלכתי למצעד הגאווה בידיעה שבהפגנה ממול יש אנשים שאני מכירה ומעריכה שצועקים נגדי.
ופחדתי אז הלכתי משם די מהר.
אני לא רוצה לפחד.
לא רוצה לכתוב מאנונימי כי אני פוחדת מתגובות.
נמאס לי מהחינוך הזה, של משפחה אחת, שיש רק דרך אחת נכונה לחיות וכל מי ששונה אין לו מקום בחברה.
זה הקש ששבר את גב הגמל ובסופו של דבר גרם לי לעזוב את הדת. היו עוד סיבות משמעותיות, אבל התקופה של ארועי הגאווה וההפגנות שברו אותי לגמרי ועזבתי.
יש מקום ללהטב גם בדת. מותר לי להיות לסבית/ביסית/פאן או כל דבר אחר. ושיקבלו אותי ויאהבו אותי ולמצוא זוגיות שאני אהיה מסופקת ממנה.
פעם ניסיתי להשתנות, וזה היה בלתי אפשרי ותסכל אותי ברמות, ושנאתי את עצמי.
לשנאתי את עצמי בגלל אותם אנשים שגרמו לי לדעת שאני לא טובה מספיק. שאין לי מקום בחברה כי אני לא כמו כולם.
אם אתם מקבלים אנשים בלונדינים ואנשים עם שער כהה באותה מידה, תקבלו גם אנשים מהקהילה.
אם אתם מקבלים אנשים מעדות שונות, תקבלו גם אנשים עם נטיות שונות משלכם.
מה אכפת לכם את מי אני אוהבת.
כרגע בזוגיות עם גבר, למרות שאני נמשכת לנשים הרבה יותר חזק. למה? קודם כל כי הוא טוב אלי ואני מחבבת אותו. דבר שני, כי זה פשוט יותר. כי לצערי הרב לאנשים סביבי יהיה קשה לראות אותי עם אישה, ולהסתיר אני לא מסוגלת.
נמאס לי לפחד מאנשים, נמאס לי לפחד מההורים שלי, ממה יגידו, משיפוט, מנידוי.
מישהי מפה אמרה לי פעם שאנשים כאלה מחריבים את העולם, ומאז הפסקתי לדבר איתה.
(אם את מזהה, סליחה.)
איך אנשים מסוגלים להוציא מילים כאלה מהפה, לעזאזל.
איך בני אדם, סך הכל בני אדם, יכולים להחליט מי יכול להיות אבא או אמא ומי לא. מי יכול לאהוב ומי לא.
למה זה העסק שלכם בכלל.
תהנו מהזוגיות שלכם ותפסיקו להתערב לאנשים אחרים.
תודה

)