מה אתם עושים עם תלמידים שלא קוראים בכיתות ג-ד?מורה-
עבר עריכה על ידי מורה- בתאריך ט"ז בטבת תשע"ט 13:14

אני חדשה פה.. קוראת המון, והחלטתי אתמול להצטרף לכאן.

אני מלמדת בכיתות ג-ד, בחלק מהכיתות יש תלמידים שלא ממש קוראים.. או שקוראים ולא מבינים מה שהם קוראים. כמובן שבגלל זה הם לא ממש יכולים לעבוד בכיתה, ופעמים רבות הם ממש מתוסכלים בשיעור. ממש חבל לי עליהם..

מכירים את זה? מה עושים כדי לעזור להם?

חשוב לי לציין שכל התלמידים האלו מקבלים סיוע- מורת השילוב עובדת איתם פעמיים בשבוע.

מוכר מאדחי(נ)וך

זה מאד מאד מוכר, ונפוץ ביותר.

כדי להוריד את התסכול- אולי כדאי שתקחי אותם לשיחה אישית, ותדברי איתם בצורה מאד נעימה ומכילה- שאת יודעת שיש להם קושי, ואת מבינה שקשה להם לעבוד בכיתה. ואז תתייעצי איתם- מה יעזור לך בכיתה? מה היית רוצה שאני אעשה כדי שיהיה לך יותר קל?

נראה לי שתופתעי מהתשובות שלהם..

בהצלחה!

תודה!מורה-

תודה רבה! נראה לי שאנסה את זה..

אולי להצמיד להם מישהו שיעזור להם?למה ככה

אם את מדברת על קושי בתפקוד בשיעורים, אולי אפשר להצמיד להם ילד אחר שיעבוד איתם? ילד שכן קורא טוב?

זה לא יגרום להתנשאות?מורה-

אתם לא חושבים שהילד ה'חזק' יותר ירגיש התנשאות על הילד המתקשה?

בעקרון הרעיון נשמע לי מקסים ויכול מאד לעזור לי בכיתה, אבל איך כדאי ואפשר לעשות את זה כך שלא יתן תחושה לא נעימה?

אפשר לגרום ששניהם ירגישו משמעותייםחי(נ)וך

אפשר לחבר בין ילדים ששניהם יכולים לתרום לשני- אחד יעזור לשני בלימודים, והשני ילמד אותו משהו אחר, למשל ספורט / ציור וכד', כך אולי לא תהיה תחושת התנשאות.

מסכימה עם כל מילהלמה ככהאחרונה

לקחת תלמיד מכיתה ו' שישמע אותם קוראים פעם ביוםציליגילימימי
גם בשיעורים עצמם?מורה-

זה בסדר שהתלמיד מכיתה ו יוציא אותם על חשבון שיעורים?

תלוי בו, במורה שלו, בהורים...ציליגילימימי
הרבה פעמים זה הזדמנות לתת במה לחזקים שבמילא כמה דקות בשיעור לא יזיקו לו להפסיד..
התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך