1. למה הלכתם / בחרתם להיות מורים / גננות?
2. הסיבה עדיין רלוונטית גם להיום?
3. הייתם חוזרים על הבחירה הזו שוב?
למה אתם מורים / גננות??חי(נ)וך1. למה הלכתם / בחרתם להיות מורים / גננות?
2. הסיבה עדיין רלוונטית גם להיום?
3. הייתם חוזרים על הבחירה הזו שוב?
למה ככה1. אהבה אמיתית לילדים.
2. בהחלט. אבל היום זה הרבה יותר מאתגר.. כשצריך להתמודד עם בעיות משמעת רציניות......
3. נראה לי שכן.
עזרה!!!1. ידעת מראש שזה יהיה לך כל כך מעניין ומאתגר? התנסית בזה קודם? הלואי וזה היה אצלי גם ככה.
1. יכולת השפעה על הרבה ילדים (ובדרך גם על מבוגרים..)
2. בהחלט. מאד משמח אותי לראות את ההשפעה שלי על התלמידים.
3. כן. אבל הייתי שמחה לצאת לדרך הזאת עם יותר כלים ממה שהיה לי בהתחלה.
מדהים לראות כמה השפעה יש לנו על הילדים האלו. אם אני אומרת משהו טוב לילד, מהר שאר הילדים מנסים לעשות כמוהו כדי גם לזכות למחמאה..
אם אני ממליצה להם לבחור במשהו, לרוב הם יבחרו בזה, וכו'.
אני מאד נהנית בעבודה בגלל זה!
1. הרגשתי שזה טבעי.. במשפחה שלי כולם בחינוך..
2. זו לא ממש סיבה....
3. נראה לי שכן.
אם ההורים לא היו משכנעים אותך, באיזה מקצוע היית בוחרת? משהו שקשור להוראה, או בכלל לא?
1. אהבה לילדים (כמו "למה ככה")
2. כמובן.
3. בהחלט.
הלואי והייתי כל כך נהנית והתשובה היתה לי ברורה כל כך.
אשליה

שהרבי אומר לך מה לעשות. ואת עושה את זה. בצורה טבעית ופשוטה. אשריך.
אני ממש מרגישה כמוך לגבי ההרגשה שלי בימים השונים. לפעמים ככה ולפעמים ככה. אבל אצלי הרוב קובע
בד"כ בסדר.
וואי, זה באמת ממש מעודד. מילוי מקום זה לא פשוט.. איזה משמח שעכשיו השיעורים טובים יותר! איך זה קרה? מה עשית?
אשליהנראה לי שאאמץ את הרעיון. גם ככה עד שכולם חוזרים מההפסקה ונרגעים אני מרגישה שצריך איכשהו לאסוף אותם ולהכניס אותם לאוירת למידה, נשמע לי שזה אחלה רעיון. אולי אתן להם איזו חידה או משהו מעניין- העיקר שיתחילו להתאסף..
לא בטוח שסיפור זה להרים את הקול.. אני באמת עובדת ביסודי ואולי זה שונה.. אם מתחילים סיפור הם לא מיד נהיים בשקט ומקשיבים? אצלי זה ככה.

עזרה!!!אם זה ככה, אז באמת צריך משהו אחר. חידות מאתגרות יכולות לתפוס אותן?
יפה שאת לא כועסת עליה.
אני ממש מסכימה שהרגלי הלמידה זה קודם. בהצלחה ממש!! תספרי לי איך הולך. אשמח לקרוא.
ניצלשנו פה
אשליה
אני לא יודעת מה הגיל שלך, אבל לא מבאס אותך להמשיך להשקיע ולהתמודד כל כך הרבה? נשמע שיחסית את לא ממש נהנית..
יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?
אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.
לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/