מה עושים עם תלמיד מגמגם?אנונימי (פותח)
מאיזו בחינה?עזרה!!!

אולי תפרטי יותר למה את מתכוונת כשאת שואלת מה עושים: לתפקוד בכיתה? מבחינה חברתית? האם צריך להפנות אותו לקבלת סיוע?

מה שאני יודעתבת של השם

זה שצריך להיות סבלניים, לתת לו לגמור משפט בנחת בלי להלחיץ, לא לדחוק בו ולא להיות ביקורתיים

^^פלפלחריף

גם חשוב להסתכל לו בעיניים, ולתת הרגשה שזה חשוב מה שהוא רוצה להגיד. 

מניסיון עם חברה..

קראתי בעברטאבולה ראסה
שלפעמים גמגום נובע מזה שקצב המחשבה והדיבור לא זהים, הראש חושב מהר מידי והפה לא עומד בקצב וזה מראה על חכמה.
פעם אמרתי את זה לתלמידה שלי, וראיתי איך יצא זקפה מיד את הגב, וכשגמגמה הסבירה שהפכה לא עומד בקצב. פתאום החברות הסתכלו עליה אחרת...
(גם אם זה לא נכון לגבי הילד הספציפי הזה... לא נראה לי שזה נורא יהיה לספר לו אתזה)
מדהים! משפט קצר והשפעה כל כך גדולה!למה ככה

מאד מרגש לקרוא את זה. אשריך!

גמגוםחי(נ)וךאחרונה

נראה לי שיש כמה רבדים בנושא הזה: (לזה אולי התכוונה "עזרה!!!" בשאלות שלה)

1. הפניה לטיפול מקצועי.

2. היחס של החברה- אם אלו ילדים קטנים אולי כדאי לעבוד איתם על כך שכולנו שונים אחד מהשני, ואנחנו צריכים לקבל גם את הזולת.

3. היחס לתלמיד עצמו- אומרים שפעמים רבות גמגום מגיע על רקע רגשי, ולכן חשוב לנסות להעלות לו את הביטחון העצמי בעיני עצמו ובעיני החברה.

4. מומלץ להתייעץ עם היועצת על מנת לקבל תמונה רחבה בנוגע לתלמיד.

התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך